majidazad
کاربر سایت
این حرکت 6 ماه پیش اسیا تک برای من انجام داد این کارو در مراکری انجام میدن معمولا که ای پی کم دارند و لیمیت هستد من اون موقع اینقدر زنگ زدم که دهنشون سرویس شد( اینو بگم با اون کارشناسان احمقشون نه با گنده تراشون باید طرف بشی ) و بلاخره ای پی استاتیک بصورت مجانی بمن دادن البته با پایان سرویس دوباره مشکل برگشت و منم بخاطر اینکار سرویس به یک سرویس خیلی ارزون تغییر دادم و رفتم شاتل به عنوان نت اصلیم اینارو بهت گفتم که بدونی قضیه چیه حالا اینکه بخوای چکار کنی و چه تصمیمی بگیری روش فکر کنپیرو پست مربطو به nat type ( احتمالا برا همه شرکت ها در صف اقدام هست)
آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
کسی این مشکل را داره؟؟؟
حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزنه 35.56 الی آخرمثل وقتی هست که Vp ان استفاده میکنی!!!!!
چرا اینطوری شده؟؟؟؟ ( شرکت شاتل)
پ.ن: گل بود به سبزه نیز آراسته شد زنگ زدم شرکت حرفم را تایید کرد گفت این یک کار جدیده و ... حالا گفته تو وقت اداری زنگ بزن ببینیم میشه درست کردش یا نه ( ک گفت نمیشه و حرف ip static را پیش کشید) یعنی پول بده اون سرویس را بگیر مشکلت حل میشه
خب ساین این ک نمی تونستیم بکنیم nat type هم سه شد ممنون
کشور ک نیست ماشالله......