Error 0x80a40010 | مشکل در وارد شدن در اکانت

من متوجه نمیشم یعنی چی خب اصلا نمیشه یکیو خالی گذاشت بعد سیو.کرد تنظیمات رو
استارت بزنی رد میشه
من خودم تا همین الان بدون مشکل بازی کردم هم آنلاین هم آفلاین حتی تو یه گیم نت هم تست کردیم کاره همه دستگاهاش راه افتاد
بازیا آنلاینی که انجام دادم فورت نایت نسخه بتا فیفا18 رینبو
اینترنتتم شاتل

هنوز جواب ایمیل بمن ندادن و هنوز مشکل پا برجاست . اگه تا فردا پشتیبانی ایمیل نفرستاد باشون مکاتبه میکنم و نتیجه رو اینجا بازگو میکنم. فعلا باید صبور بود

دوستان فقط موندم که اگه مشکل از طرف مایکرو هست چرا هیچ اطلاع رسانی ای نه توی وبسایت نه تویتر و جای دیگه نکرده؟خب مشکل بزرگیه باید اطلاع رسانی میشد من هنوز توی شک هستم که مشکل از ایرانه یا مایکرو:-wمن هنوز نتونستم با dns وصل بشم نتم مخابراته

• Like
Reactions: Proking Erfan
دوستان فقط موندم که اگه مشکل از طرف مایکرو هست چرا هیچ اطلاع رسانی ای نه توی وبسایت نه تویتر و جای دیگه نکرده؟خب مشکل بزرگیه باید اطلاع رسانی میشد من هنوز توی شک هستم که مشکل از ایرانه یا مایکرو:-wمن هنوز نتونستم با dns وصل بشم نتم مخابراته
منم همینطور

امروز با پشتیبانی شرکت های وب صحبت کردم خودش گفت یه سری آی پی رو زیرساخت مسدود کرده و دسترسی بهشون نیست
بهش گفتم خب پیگیری کنید
گفت وظیفه ما نیست و خودتون به زیرساخت بگید
گفتم من طرف حسابم شمایی و با شما قرارداد امضا کردم نه زیرساخت
دیدم گفت به ما مربوط نیست و کلی بهانه آورد که لابد اون بازیها ممنوع هستن که آی پیشون مسدود شده
خداییش اینا کی هستن اسم کارشناس روشون گذاشتن

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

امروز با پشتیبانی شرکت های وب صحبت کردم خودش گفت یه سری آی پی رو زیرساخت مسدود کرده و دسترسی بهشون نیست
بهش گفتم خب پیگیری کنید
دیدم گفت به ما مربوط نیست و کلی بهانه آورد که لابد اون بازیها ممنوع هستن که آی پیشون مسدود شده

میخاستی بگی کل استور و بستن چ ربطی به گیم داره
چ پرورین میگن ربطی بما نداره :|

بهش گفتم خب پیگیری کنید

بله حدسش دور از انتظار نبود که آی پی ها رو فیلتر کنن اگه اینطوریه برای بقیه سرویسهای گیم مثل psn و استیم هم اینطور میشه:-<

کسی خبر موثق و معتبری در باره این موضوع نداره؟ الان دو سه روزی هست که کلا نمیتونم به سرویس ایکس باکس لایو وصل بشم و حسابی داره کلافم میکنه... اونم با این بازی هایی که قراره بیاد

مشکل داخلیه! برای همون شرکت زیرساخت هم هست! برای بار چندم تکرار میکنم، الان از دو ماه بیشتر شده که من هنوز نمیتونم با ps3 انلاین بازی کنم و حتی به استور برم!! حالا این بلا را هم سر Xbox هم آوردن!... . واقعا لعنت بر هرچه مردم آزار... . دیگه چی میخواین از جون ما... . بازی رو هم که از ملت گرفتین! دلتون خنک شد حالا؟!!
100% مشکل از شرکت زیرساخته... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or