Proking Erfan
کاربر سایت
يه ايدي نميتونن بسازن اونوقت dns كشف كنن كسي اين درخواستو ازش كنه درجواب نقل ميكنن dns باباته بي ادببنظرتون تو توپخونه می تونن یه ip یا dns جدید بدن که مشکل حل شه؟

دوستان عزیز بنده با ۶ نمونه نت ایران امتحان کردم چون یه چلنج لول بالا داشتم ولی نشد و از دستم رفت. داداشم توی امریکاس و این مشکل رو نداره و من هم فکر میکردم فقط واسه ایرانه اما خیلی از کاربران دیگه از کشورهایی مثل هند و اوکراین هم این ارور رو گزارش دادن این هم یکی از لینک های پربازدیدش . و مایکروسافت قول داده که با یک آپدیت مشکل رو حل میکنه .مشک جهانی نیست، من از تمام دوستام خارج از ایران سوال کردم و اگر مشکل جهانی بود روی twitter xbox support اعلام میشد، این مشکلات 100% داخلیه و چندین بار تو سال اتفاق افتاده
من وقتی dns رو میزنم ساین نمیشه چطوری بعدش بزنمدوستان من ی راهکار پیدا کردم ک واسه خودم جواب داد
برید تو تنظیمات همون dns ک دوستمون گفت بزنین
۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰ بعدیشم هم ۸.۸.۸.۸
وقتی ک وصل شدین باز برین تو تو تنظیمات بعد اینکه وصل شدین ب اکانت این dns رو بزنین.
۱۵۲۷۵.۱۹۱.۹۱ دومی روهم همون خودش ۸.۸.۸.۸
من با نت همراه اول فور جی رفتم و وارد بازی شدم و هنوز انلاینم و خوب کار میکنه
شما هم امتحان کنین شاید جواب بده
دوست عزیز باید یکم صبر کنی ایشالا تا فردا مشکل شماهم حل بشهمن وقتی dns رو میزنم ساین نمیشه چطوری بعدش بزنم
برای من هم دیروز صبح درست شد با همراه اول...مشهدمدوستان من خود ب خود دست شد با نت همراه اول سریع میاره
Dns هم تغییر دادم باز اکانتمو اورد فکر کنم مال شماها هم تا ی مدت دیگه درست شه با همراه اول امتحان کنین من خوزستانم و مال من درست شده
الان هنوز برای شما وصله؟برای من هم دیروز صبح درست شد با همراه اول...مشهدم
بلهالان هنوز برای شما وصله؟