Multi Platform Eriksholm : The Stolen Dream

20250718_125723.jpg

20250718_125911.jpg
20250718_125557.jpg

Eriksholm: The Stolen Dream

Eriksholm: The Stolen Dream یک بازی مستقل مخفی‌کاری و داستان‌محور با دوربین ایزومتریکه که در جولای ۲۰۲۵ برای PC و کنسول‌ها عرضه شد. این عنوان که با موتور Unreal Engine 5 ساخته شده، داستان دختری به نام هانا (Hanna) را روایت می‌کند که پس از دستگیری و مرگ مشکوک پدرش، به دل تاریکی‌های سیاسی و فساد سازمان‌یافته‌ی شهر قدم می‌گذارد تا حقیقت را کشف کند.

بازیکن در نقش هانا و بعدها دو شخصیت دیگر، با استفاده از مخفی‌کاری، حواس‌پرتی دشمنان، و حل پازل‌های محیطی، قدم به قدم به اسناد سری پروژه‌ای موسوم به «رویای دزدیده‌شده» (The Stolen Dream) نزدیک می‌شود—طرحی مخوف برای خاموش کردن صدای نسل آینده.

این بازی ترکیبی‌ست از اتمسفر سنگین، گرافیک چشم‌نواز، و روایت اجتماعی-سیاسی قوی، با گیم‌پلی‌ای که خطی اما پُرجزئیات است. اگر از بازی‌هایی مثل A Plague Tale یا Desperados III لذت برده‌اید، Eriksholm می‌تواند تجربه‌ای کوتاه ولی تأثیرگذار برایتان باشد.

پ.ن : رو pc بازی رو تجربه کردم باید بگم بینظیره ،بازی مارو میبره به دهه ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۰.
این دوره تاریخی، در فضای شهری خیالی شمال اروپا شکل گرفته که با ناآرامی‌های سیاسی، جنبش‌های کارگری و سرکوب‌های حکومت‌های صنعتی همراهه.
فضای بازی به خوبی اون دوران صنعتی و اجتماعی رو با معماری، پوشش و جو سیاسی اون زمان به تصویر می‌کشد و به‌خوبی حس و حال جامعه‌ای تحت فشار و ظلم را منتقل می‌کند.
گرافیک بازی محشره !!! بازی از تکنولوژی MetaHuman برای شخصیت‌ها استفاده کرده. یعنی مدل صورت‌ها، انیمیشن‌ها و حرکت لب‌هاشون واقعاً شبیه یه فیلم با کیفیت AAA شده.من بالای ۱۵۰ فریم گرفتم و فضا و اتمسفر اریکشولم عالی .
تو خود بازی، شهر "اریکشولم" یه جورایی حس اروپا رو داره—ساختمونا قدیمی، قطار بخار، لباسای کلاسیک، پُلیس‌های با یونیفرم قدیمی و فضاهایی که انگار از عکس‌های سیاه‌سفید اون دوران درومدن.

یعنی خلاصه بخوام بگم:
نه دوران مدرنه،
نه خیلی قدیمیه که شمشیر و جادو باشه،
یه چیزی وسطاش—دورانی که مردم داشتن با ظلم و فقر می‌جنگیدن.
ودر نهایت متای بازی برای یه عنوان مستقلی که تقریبا هیچ تبلیغی هم براش نشد باید بگیم فوق العادس.

20250718_125901.jpg

آخرین ویرایش:
این بازی رو از زمان اولین تریلر گیم پلیش دنبال میکنم و باید بگم واقعا مجذوبش شدم. سالهاست بازیهای isometric رو چندان رغبتی بهش ندارم اما این بازی یه جادویی تو خودش داره که قشنگ آدم رو میبره به خاطرات شیرین سالهای دور. در حال حاضر متای بازی ۷۸ هست با ۲۸ نقد اما قطع به یقین ارزش تجربه کردن رو داره..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or