Epic Games : موتور Unreal Development Kit خود رایگان پخش نمود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
unrealtournament34.jpg

درود.

شرکت بازیسازی epic games طی خبری اعلام داشت که موتور گرافیکی بازی خود یعنی آنریل 3 را برای دوست داران خود به صورت رایگان در اینترنت میگزارد تا دیگران هم بتوانند از این موتور قویه بازی سازی استفاده نمایند .
این موتور که Unreal Development Kit نام دارد فعلا برای کاربران pc میباشد و برای کنسولها هنوز چیزی ارزه نشده است ولی شرکت این خبر را که در اینده هم برای کنسولها هم این موتور بیاید قول داده است .

شما میتونانید یکی از قویترین موتورهای بازیسازی را دان کنید WWW.UDK.COM

source

سلام دوستان.
من متوجه يك موضوع نشدم.اينا اومدن انجينشون رايگان عرضه كردن.؟؟
يعني ميشه باش يك بازي كامل ساخت.اين مسئله يكم بو ميده.:biggrin1:
اگه اومده بودن آنريل 2 رو رايگان ميكردن آدم راحت تر باور ميكرد.

طبق معمول اطلاع رسانی غلط... کاربرا هم که لینک منبع رو باز نمی کنن و بخونن.
این همون Editor ـه که همراه نسخه PC بازی ها Geow و UT3 بوده و الان روی وب "مجانی" اومده (قبلا هم می تونستید راحت Pirate کنید lol)
حالا بحث سر license ـه که اگه کسی بازی باهاش بسازه و بخواد منتشر کنه باید پول لایسنس رو به Epic Games بده، اگر هم mod درست کنه و مجانی در اختیار بقیه قرار بده لازم نیست پولی به Epic Game بده.

سلام دوستان.
من متوجه يك موضوع نشدم.اينا اومدن انجينشون رايگان عرضه كردن.؟؟
يعني ميشه باش يك بازي كامل ساخت.اين مسئله يكم بو ميده.:biggrin1:
اگه اومده بودن آنريل 2 رو رايگان ميكردن آدم راحت تر باور ميكرد.
یه بازیه کامل که نمیشه ساخت.ولی فکر کنم بتونی یکی دو مرحله بسازی!!!!
در اصل نمیتونی ازش publish بگیری.
الان هم که اعلام شد که این فقط یه ادیتور هست!!!!!

این مودها برای خیلی از بازیهای PC وجود داره. یکهو دیدی از بینشون یک Counter-Strike حدیدی دراومد .. البته از کلیفی معجزه هزاره سوم این چیزها بعید ـه ، شرکت سوپاپ و شیرفلکه (Valve) بود یک چیزی.

با توجه به تحقیقاتی که من کردم این ورژن خیلی با اون Editor فرق میکنه. شما در اون Editor فقط میتونستی Mod بسازی ولی در این امکان Script نویسی به زبان uscript که مخصوص UE هست وجود داره. ضمنا به شما یه Develpment kit کامل داده میشه و دیگه نیازی به اجرای UT برای اجرای بازی شما نیست. ولی خوب برای Standalone . ضمنا Source کامل در اختیار شما نیست ومجبورید از همون Uscript اتفاده کنید که خوب همین یعنی کلی کار سخت میشه ولی خیلی چیزا ها هم غیر قابل اعمال، و در آخر اینکه امکان Save و Checkpoint هم ندارید !

به هر حال امکانات جالبی داره ولی مشکل از نبود موتور بره ایرانی ها نیست. مشکل علمه .

آخرین ویرایش:
طبق معمول اطلاع رسانی غلط... کاربرا هم که لینک منبع رو باز نمی کنن و بخونن.
این همون Editor ـه که همراه نسخه PC بازی ها Geow و UT3 بوده و الان روی وب "مجانی" اومده (قبلا هم می تونستید راحت Pirate کنید lol)
حالا بحث سر license ـه که اگه کسی بازی باهاش بسازه و بخواد منتشر کنه باید پول لایسنس رو به Epic Games بده، اگر هم mod درست کنه و مجانی در اختیار بقیه قرار بده لازم نیست پولی به Epic Game بده.

چیش اشتباه ؟ براه خوئت حرف میزنی؟ :evil: این شرکت برای اقتصادش این کار و انجام نداده این برنامه در 100 دانشگاه دنیا تدریس میشه برای خودتون لایسنس راه انداختید

http://www.gamezone.de/news_detail.asp?nid=78705

آخرین ویرایش:
چیش اشتباه ؟ براه خوئت حرف میزنی؟ :evil: این شرکت برای اقتصادش این کار و انجام نداده این برنامه در 100 دانشگاه دنیا تدریس میشه برای خودتون لایسنس راه انداختید

http://www.gamezone.de/news_detail.asp?nid=78705

من که متوجه نشدم شما چی میگی، ولی همین منبعی هم که گذاشتی زیر پستت مطالبش همون چیزی ـه که من گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or