Epic Games : موتور Unreal Development Kit خود رایگان پخش نمود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
unrealtournament34.jpg

درود.

شرکت بازیسازی epic games طی خبری اعلام داشت که موتور گرافیکی بازی خود یعنی آنریل 3 را برای دوست داران خود به صورت رایگان در اینترنت میگزارد تا دیگران هم بتوانند از این موتور قویه بازی سازی استفاده نمایند .
این موتور که Unreal Development Kit نام دارد فعلا برای کاربران pc میباشد و برای کنسولها هنوز چیزی ارزه نشده است ولی شرکت این خبر را که در اینده هم برای کنسولها هم این موتور بیاید قول داده است .

شما میتونانید یکی از قویترین موتورهای بازیسازی را دان کنید WWW.UDK.COM

source

واقعا!!!!!!این امر امکان نداره!!!مگه میشه موتور رو آماده بده دیگران اونم رایگان!
شاید یک موتور دیگه داره میسازه!عجیبه خیلی من که شک دارم برم دانود کنم ببینم هست یانه:d
ویرایش:پشیمون شدم عجب سیستم خرکی میخواد:d
Minimum:

* Windows XP SP2 or Windows Vista
* 2.0+ GHz processor
* 2 GB system RAM
* SM3-compatible video card
* 3 GB Free hard drive space

Recommended for Content Development:

* Windows Vista 64 SP2
* 2.0+ GHz multi-core processor
* 8 GB System RAM
* NVIDIA 8000 series or higher graphics card
* Plenty of HDD space

بتا هست.
مگه میشه موتوری که با هزار زحمت و این همه خرج درستش کردن مجانی بدن دست مردم.

بیشتر از 1 مرحله نمیشه باهاش ساخت.مثلا موقعی که داری میسازی یه پیغام میده که این بتا هست و دیگه اجازه نمیده کاری کنید.

ولی یه چیزه عجیبی که داره اینه که 500mb هست ولی تو سیستم درخواستی نوشته 3gb هارد!!!!!!!!!!!

ولی یه چیزه عجیبی که داره اینه که 500mb هست ولی تو سیستم درخواستی نوشته 3gb هارد!!!!!!!!!!!
معلومه دیگه Zip هست!
شما امتحان کردید؟منظورم اینه دانلود کردید که نمیشه 1 مرحله بیشتر ساخت؟

خوب دیگه بازی سازان ایرانی دیگه چی میخوان .یکی از بهترین متور بازی سازی هم که مجانی شود.

خوب نوشته که BETA هستش جلوش . اما برای خرید لایسنس شم زیاد پول نمیخواد 99$ هستش یه 2500 $ که به نظر من چیزی نیست برای یه متور شما 2500000 تومان پول بدی وقتی درست بسازی درست خریده میشه .

آخرین ویرایش:
بتا هست.
مگه میشه موتوری که با هزار زحمت و این همه خرج درستش کردن مجانی بدن دست مردم.

بیشتر از 1 مرحله نمیشه باهاش ساخت.مثلا موقعی که داری میسازی یه پیغام میده که این بتا هست و دیگه اجازه نمیده کاری کنید.

قربان شکلت چجور به این سرعت 500mb رو دان کردی بعد میگی تا مرحله یکم نمیره ؟

آخرین ویرایش:
منظورش فایل اصلی هستش که FREE هستش نه فروش بازی یعنی شما بازی رو میسازی برای پردازش کلی احتیاج به لایسنس دارین که شک ندارم پولش رو از این جا در میاره بیشتر پول تحقیقی که برای متور جدید احتیاج داره .

منظورش فایل اصلی هستش که FREE هستش نه فروش بازی یعنی شما بازی رو میسازی برای پردازش کلی احتیاج به لایسنس دارین که شک ندارم پولش رو از این جا در میاره بیشتر پول تحقیقی که برای متور جدید احتیاج داره .
فرهاد منظورش اینه چطور ایشون 500 مگ رو در 15 دقیقه دانلود کرده:d
به نظر من که اگه اون قیمت که میگین باشه خیلی عالیه.

فرهاد منظورش اینه چطور ایشون 500 مگ رو در 15 دقیقه دانلود کرده:d
به نظر من که اگه اون قیمت که میگین باشه خیلی عالیه.

منم کلی گفتم اصلا روی صحبتم با بچه ها نبود بیشتر جنبه اطلاعاتی داشت که تو سایته چرخیدم.:biggrin1::love: :smile: قیمت لایسنسش رو هم گذاشته میتونی از لینکش ببینی اون بخش بالا نوشته لایسنس.;)

آقای کلنگ عدالت عزیز شما توی اون یکی تاپیک دم از فارسی را پاس بداریم میزنید اما خودتون اصلا توجی ندارید بهش. 10 ها بار هم از طرف کابران اعتراض شده اما انگار نه انگار...

این عنوان تاپیکتون هست:

موتور Unreal Development Kit خود رایگان پخش نمود

و بقیه مسائل:

موتور قویه بازی سازی

هنوز چیزی ارزه نشده است

این جمله هم که از ریشه اشتباه هست.

لی شرکت این خبر را که در اینده هم برای کنسولها هم این موتور بیاید قول داده است .

شما میتونانید یکی از قویترین موتورهای بازیسازی را دان کنید

آخه عزیز من دان کنید یعنی چی؟؟ شاید در مباحث فروم و بحث ها اینطور چیز های به چشم نیاد اما وقتی می خواهید یه خبر رو بذارید، کسانی که میخونن انتظار یه خبر و نوع نوشتاری بدون نقص دارن.

چت روم نیست که.

وای آدم این قسمت لیسانس رو میخونه سوت میکشه مغزش!نیگاه چیا نوشته!اگه بخوای برنامه آموزشی بسازی و توسعه ندی باید 2500 بدیدر ماه اگه بازی بسازی و بخوای تجاری باید 1500 در ماه بدی اگه....
شبیه گلد کوئست کرده:d

آقای کلنگ عدالت عزیز شما توی اون یکی تاپیک دم از فارسی را پاس بداریم میزنید اما خودتون اصلا توجی ندارید بهش. 10 ها بار هم از طرف کابران اعتراض شده اما انگار نه انگار...

این عنوان تاپیکتون هست:

و بقیه مسائل:

این جمله هم که از ریشه اشتباه هست.

آخه عزیز من دان کنید یعنی چی؟؟ شاید در مباحث فروم و بحث ها اینطور چیز های به چشم نیاد اما وقتی می خواهید یه خبر رو بذارید، کسانی که میخونن انتظار یه خبر و نوع نوشتاری بدون نقص دارن.

چت روم نیست که.

اول اینکه کدوم تایپیک من دم از فارسی را پاس بداریم زدم ؟ کجا ؟ این حرف رو یکی دیگه گفت در اون تایپیک .

دوم اینکه این اسم تایپیک هست بهتره بهتر ببینی و توجه کنی
Epic Games : موتور Unreal Development Kit خود رایگان پخش نمود

در ضمن اینی که گزاشتید شما بهتره اول درست نقل قول بکنی
لی شرکت این خبر را که در اینده هم برای کنسولها هم این موتور بیاید قول داده است .
لی ؟ دیگه چیه اون ولی هست
در کل نمیدونم چیش مشکل داره همه متن رو ورداشتی نوشتی شما اینجا

آقای عزیز درست که شما نباید هم اشتباهی برای خودتون ببینید... عنوان تاپیکتون کلا اشتباه هست جمله بندیش.

دوما... اصلا مسئله من سر اون ولی نبود... حالا تو نقل قول کردن که انتخاب می کردم " افتاده بود. جمله بندی شما از بیخ و بن اشتباه هست برادر من.

ای بابا!!!....من که نگفتم این موتور یک مرحله ای هست!!!!مثال زدم.
اخه من قبلا یه موتور رو از اینترنت خریدم نوشته بود باهاش fall out3 و ... رو باهاش ساختن!
تو نت هم تحقیق کردم درست بود.
15.000 خریدمش!!!!!
بالاخره واسه ما فرستادنش و خیلی محیط زیبایی هم داشت!! مدلهای خوبی هم داشت!!!
با هزار زحمت و به کمک یکی از دوستام تا یه جاهایی رو ساختیم ولی به جایی رسیدیم که یه پیغامی داد نوشت این موتور ورژن بتا هست و شما نمیتونید ادامه بدهید.برید نسخه ی اصلی رو بگیرید!!!!!!!!:confused:

من گفتم نشینین 500mb دانلود کننین بعد مثل من اعصابتون داغون بشه!!!!!:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or