Epic Games در حال کار بر روی یک IP جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت

20110722gow3.jpg

سلام !
استودیوی کارولینای شمالی کمپانی Epic Games در حال کار بر روی یک IP جدید می باشد.
آگهی شغلی که Epic Games بیرون داده است ، در بخش توضیحات آن نوشته شده است : "Epic Games به دنبال یک برنامه نویس گیم پلی برای ملحق شدن به تیمی که در حال کار بر روی Gears Of War 3 و همچنین یک IP جدید که هنوز رونمایی نشده است میباشد".
از شرایط استخدام میتوان به داشتن تجربه ی کار بر روی یک عنوان یا ماد(Mod) که توسط موتور Unreal Engine ساخته شده است اشاره کرد.

اولین چیزی که می توان حدس زد تبدیل دموی تاثیر برانگیز Epic Games به یک بازی کامل است.دمویی که چندی پیش گفته شد بطور کامل قابل بازی است.

ُSource
epic-recrutement.png

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
چند وقته پیش اپیک برای نشون دادن قابلیتای جدید موتورش دمویی نشون داد که شخصیت اصلیش کمیم شبیه مکس بود و جالب طراحی شده بود که با توجه به اینکه گیرز رو هم همینجوری نشون دادن و اخر معلوم شد یه بازی کامل شاید این بازی هم همون باشه که از تو دل تریلرا بیرون اومده اگر کارگردان بازی کلیف باشه با توجه به اینکه روابط خوبی با ماکرو داره و اصلا فن X360به حساب میاد احتمالا یه عنوان انحصاری دیگه باشه

• Like
Reactions: Fenris Wolf
از خیلی وقت پیش معلوم بود از حرفای کلیف مشخص بود دارند IP جدید میسازند امیدوارم انحصاری باشه البته نمیتونم در مورد بازی نظری بدم ولی امیدوارم از ایده جدید توش باشه و نوآوری بالایی توش بکار بره

• Like
Reactions: $Dante$
والا همه ی 360 داران دوست دارن انحصاری باشه ولی عاقلانه این هست که اپیک نشون بده که ip ای که داره می سازه روی همه ی پلتفورم ها عالی و یکسانه .

من فکر کنم مولتی باشه چون سر همین گیرز هم یه مدت اپیک داشت شاخ و شونه میگشید IP مال خودمونه و هر کاری بخوایم میکنیم که خوب مایکروسافت راضی ـشون کرد ولی ایندفعه فک نکنم انحصاری بزنن چون وقتی یه بازی مثل گیرز 6 7 ملیون رو یه کنسول بفروشه روی 3 تا کنسول بالای 10 15 ملیون میفروشه.

من فکر کنم مولتی باشه چون سر همین گیرز هم یه مدت اپیک داشت شاخ و شونه میگشید IP مال خودمونه و هر کاری بخوایم میکنیم که خوب مایکروسافت راضی ـشون کرد ولی ایندفعه فک نکنم انحصاری بزنن چون وقتی یه بازی مثل گیرز 6 7 ملیون رو یه کنسول بفروشه روی 3 تا کنسول بالای 10 15 ملیون میفروشه.
کاملاا از BULLET STORM معلوم بود
----------------------
فنهای PS3 ه دندونی تیز کردن =))

کلیف فووووقش این بازی رو واسه pc عرضه کنه.. تازه اگه 3گانه باشه فقط قسمت اولش :d
شما یه مدت هرکی از این حرفا میزد بهش میگفتی غیب گو. حالا چی شده خودت غیبگو شدی؟؟؟
Epic یه قرارداد داشت با ماکروسافت که دیگه با اومدن گیرز3 تموم میشه.بعد از اون هم محض رضال خدا نمیان بازیشونو انحصاری کنن که فروش و محبوبیتش کم بشه...

شما یه مدت هرکی از این حرفا میزد بهش میگفتی غیب گو. حالا چی شده خودت غیبگو شدی؟؟؟
Epic یه قرارداد داشت با ماکروسافت که دیگه با اومدن گیرز3 تموم میشه.بعد از اون هم محض رضال خدا نمیان بازیشونو انحصاری کنن که فروش و محبوبیتش کم بشه...

آقایه فن ps3 من نگفتم مطمئنا اینجوری میشه.. به اونایی میگم غیب گو الکی مطمئن هستن!!!
الان کی بازی انحصاری ساخته و محبوبیتش کم شده؟ :|
در ضمن من همینجوری گفتم چون کلیف فن xbox هست واسه همین دوس نداره واسه ps3 بازی بسازه
:| الانم این پست رو نقل وقول میکنی که همه کاره خوده epic هست نه کلیف..
بله میدونم من رو اون حرفم تاکیید نداشتم :| الان فهمیدی؟ :-/

آقایه فن ps3 من نگفتم مطمئنا اینجوری میشه.. به اونایی میگم غیب گو الکی مطمئن هستن!!!
الان کی بازی انحصاری ساخته و محبوبیتش کم شده؟ :|
در ضمن من همینجوری گفتم چون کلیف فن xbox هست واسه همین دوس نداره واسه ps3 بازی بسازه
:| الانم این پست رو نقل وقول میکنی که همه کاره خوده epic هست نه کلیف..
بله میدونم من رو اون حرفم تاکیید نداشتم :| الان فهمیدی؟ :-/
شما کلمه ی مطمئنا رو به کار نبردی ولی با لحن مطمئن گفتی.مثل همونهایی که ازشون ایراد میگرفتی... :| ولی همیشه توجیه میکنی کارت رو... :|
بازی انحصاری محبوبیت رو کم نمی کنه ولی اگه از انحصار دربیاد محبوبیت خیلی بیشتر میشه...:|
کلیف خودش رسما به شما گفته که فن ایکی باکس هست؟؟؟ نخیر ایشون چون فعلا برای ماکرو داره کار میکنه مجبوره اینجوری بگه... در ضمن بازیسازی یه تجارته نه دوس داشتن...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or