Epic Games: اگر پلتفرم PC از نوآوری رنج می‌برد به خاطر اشتباهات Intel است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Unreal-3-Engine-v2.jpg

درود.

شرکت Epic Games که با ارائه انجین قدرتمند خود یعنی Unreal Engine سبب خلق دها بازی زیبا شده است، در تازه‌ترین مصاحبه خود شرکت Intel را مورد حمله قرار داد و سیاست‌های این غول سخت‌افزاری را به چالش کشید. آقای Mark Rein رییس این کمپانی در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد،

"اگر پلتفرم PC از نوآوری رنج می‌برد، سببش تصمیمات نادرست شرکت اینتل در قبال درست نکردن کارت گرافیک‌های خود است."

وی در ادامه اذعان کرد، "سال‌ها تلاش کردیم تا شرکت اینتل را متقاعد کنیم که به رفع کارت گرافیک‌های خود بپردازد، اما چیز که آن‌ها به ما گفتند این بود که چیزی را که بدست می‌آورند برایشان کافی است و همین امر باعث شده است پلتفرم PC از نوآوری رنج ببرد."

شاید پیش خود بپرسید چرا شرکت اینتل را آقای Rein نام بده است! و سخنی از دو شرکت بزرگ دیگر یعنی AMD و Nvidia به زبان نیاورده است زیرا هر چه باشد این شرکت دو قطب سازنده کارت های گرافیک برای PC هستند. باید در جواب این سوال بگوییم شرکت بزرگ اینتل هنوز سهم بزرگی از مدل‌ کارت گرافیک‌های integrated chips (تراشه‌های یکپارچه و یا کارت گرافیک های یکپارچه) را در بازار جهانی بر عهده دارد و سخن آقای Rein پیرامون این مسئله می‌باشد که چرا اینتل در این نوع تراشه ها خود پیشرفت نکرده است.

البته اکثر این بازی‌ها مربوط میشن به حدود دو سه سال پیش، این اواخر حمایت از PC دوباره بالا گرفته دلیلشم مشخص هست.
فکر کنم به خاطر جریانات نسل بعد و معماری کنسول ها باشه و هم اینکه بعد از 6-7 سال دیگه کنسول های فعلی به خوبی جوابگو نبودند و برای ارائه ی تجربه ی بصری بهتر سازندگان اکثرا به PC روی آوردند.

موندم اصلا بچه ها متوجه شدن منظور خبر شدن یا نه؟ منظور خلاقیت توی بازی سازی نیست خلاقیت توی سخت افزاره. وقتی داری 2-3 برابر (بعضی وقت ها 10 برابر) یه کنسول پول میدی و تنها 3-40 درصد (فوقش 100 درصد) تفاوت هست، این یه مشکله. وقتی میگه Intel با این که قابلیتش رو داره که Integrated GPU بسازه که روش بشه درست و حسابی بازی کرد ولی این کار رو نمیکنه چون همین جوریش داره سود میکنه، این مشکله. وقتی Metro Last Light روی GF GTX Titan روی HQ 2560x1600 کمتر از 30 فریم میده این مشکله. سریعن همه جبهه میگیرن.
الآن اگه CPU های IBM که روی یه سری دستگاه ها میزاره با CPU های اینتل مقایسه کنی میبینی اگه معماری P7 بیاد رو PC دیگه Xeon هم نمیتونه باهاش رقابت کنه. الآن یکی از دوستان یه AMD Radeon HD 7850 خریده 900 هزار تومن، که میشه یه کنسول. حالا خیلی بازی ها رو به زور 30 فریم میگیره این مشکله.
دوستانی که میگن خوب سخت افزار کنسول مشخصه ولی PC نه برای همین بازی به اون اندازه بهینه نیست، خوب مشکل از همین جاست که چرا نیارن به فکر راه حل باشن. واقعیت اینه که برای یه سخت افزار PC (توی همون خارج از ایرانش) پول مفت داری میدی چون اصلا نسبت به قیمت بازدهی نداره.

موندم اصلا بچه ها متوجه شدن منظور خبر شدن یا نه؟ منظور خلاقیت توی بازی سازی نیست خلاقیت توی سخت افزاره. وقتی داری 2-3 برابر (بعضی وقت ها 10 برابر) یه کنسول پول میدی و تنها 3-40 درصد (فوقش 100 درصد) تفاوت هست، این یه مشکله. وقتی میگه Intel با این که قابلیتش رو داره که Integrated GPU بسازه که روش بشه درست و حسابی بازی کرد ولی این کار رو نمیکنه چون همین جوریش داره سود میکنه، این مشکله. وقتی Metro Last Light روی GF GTX Titan روی HQ 2560x1600 کمتر از 30 فریم میده این مشکله. سریعن همه جبهه میگیرن.
الآن اگه CPU های IBM که روی یه سری دستگاه ها میزاره با CPU های اینتل مقایسه کنی میبینی اگه معماری P7 بیاد رو PC دیگه Xeon هم نمیتونه باهاش رقابت کنه. الآن یکی از دوستان یه AMD Radeon HD 7850 خریده 900 هزار تومن، که میشه یه کنسول. حالا خیلی بازی ها رو به زور 30 فریم میگیره این مشکله.
دوستانی که میگن خوب سخت افزار کنسول مشخصه ولی PC نه برای همین بازی به اون اندازه بهینه نیست، خوب مشکل از همین جاست که چرا نیارن به فکر راه حل باشن. واقعیت اینه که برای یه سخت افزار PC (توی همون خارج از ایرانش) پول مفت داری میدی چون اصلا نسبت به قیمت بازدهی نداره.
چه راه حلی دقیقا؟ هر 6 سال یه کارت گرافیک و CPU و ... بدن 6 سال آینده رو با همینا باید سر کنید؟ یا مثلا یکی از دو شرکت Nvidia و AMD و یکی از دو شرکت Intel و ATI حذف بشه که راحت تر بهینه کنن بازی ها رو؟
حرفایی میزنینا!

چه راه حلی دقیقا؟ هر 6 سال یه کارت گرافیک و CPU و ... بدن 6 سال آینده رو با همینا باید سر کنید؟ یا مثلا یکی از دو شرکت Nvidia و AMD و یکی از دو شرکت Intel و ATI حذف بشه که راحت تر بهینه کنن بازی ها رو؟ حرفایی میزنینا!
دقیقا من کی همچین حرفی زدم؟ کجای حرفم این بوده یا جوری بوده که اینجوری برداشت کنی؟ گفتم به جای اینکه سر مردم شیره بمالن تکنولوژی ها رو در اختیار مردم قرار بدن. خیلی از منتقدین دنیای فناوری میگن که Intel خیلی فناوری های جدید داره ولی چون با همین محصولاتش سود میکنه اونم شدیدا، فناوری ها رو وارد بازار نمیکنه. AMD و Intel اونقدر بزرگ هستن که یه تیم تحقیقاتی و برنامه نویسی رو فقط برای بهینه کردن محصولاتشون برای بازی بزارن بدون اینکه توی قسمت دیگه ای اختلال ایجاد بشه ولی این کار رو نمیکنن.

یکی از دوستان لطف کنه بهم بگه PC این اواخر کجا نوآوری کرده ؟
نکنه سبک استراتژی شده نوآوری و ما خبر نداریم ؟
یا شاید wow و diablo ....
یکی‌ به من بگه تکنولوژی اینتل چه ربطی‌ به استراتژی داره؟

جدا از اینکه کنسول مهد نو آوری هست. :lol:

یکی از دوستان لطف کنه بهم بگه PC این اواخر کجا نوآوری کرده ؟
نکنه سبک استراتژی شده نوآوری و ما خبر نداریم ؟
یا شاید wow و diablo ....
نه عزیزم. The Binding Of Issac و The incredible Adcentures Of Van Helsing و Dont Starve و Super Hexagon و خیلی موارد دیگه نو آوری هستند. مشکل من نیست شما اسم خیلی هاشون رو هم نشنیدی!

نه عزیزم. The Binding Of Issac و The incredible Adcentures Of Van Helsing و Dont Starve و Super Hexagon و خیلی موارد دیگه نو آوری هستند. مشکل من نیست شما اسم خیلی هاشون رو هم نشنیدی!

اول از همه از زحمات بیدریغ مدیر یا ناظم عزیز کمال تشکر رو دارم که پست های نامربوط به تاپیک رو پاک میکنن. مدیر عزیز بالاخره قانون دوم نیوتن همیشه برقرار هستش.

و اما جواب شما دوست عزیز،
من همه اینا رو میزارم رو یه کفه ترازو و رو کفه دیگش یکی از اینا رو میزارم.
کفه کنسولی باز سنگینتره. باور کن.
Uncharted
TLOU
Beyond
RDR
AW
من نوع آوری به اینا میگم.
من نوع آوری به کرایسس 1 میگم. اون واقعا میشه نوع آوری.
نوع آوری یعنی اینکه گروه رقیب حسرتشو بخورن. نه که در هر سایت یا فروشگاهو بزنن، ده تا ده تا بریزه رو سرشون.
البته این عناوین شما به هیچ عنوان بد نیستن، ولی به هیچ عنوان چیزی هم نیستن که من دلم براشون تنگ بشه.

اول از همه از زحمات بیدریغ مدیر یا ناظم عزیز کمال تشکر رو دارم که پست های نامربوط به تاپیک رو پاک میکنن. مدیر عزیز بالاخره قانون دوم نیوتن همیشه برقرار هستش.

Uncharted
TLOU
Beyond
RDR
AW
نوع آوری یعنی اینکه گروه رقیب حسرتشو بخورن. نه که در هر سایت یا فروشگاهو بزنن، ده تا ده تا بریزه رو سرشون.
البته این عناوین شما به هیچ عنوان بد نیستن، ولی به هیچ عنوان چیزی هم نیستن که من دلم براشون تنگ بشه.
Don't Feed The Troll;)

Uncharted
TLOU
Beyond
RDR
AW
نوآوری - ویکی‌پدیا

نو آوری معنی‌ شکستن رکورد‌های فروش رو نمیده.
P.S : نوع آوری هم می‌شه تولید مثل فکر کنم.:d

آخرین ویرایش:

Uncharted
TLOU
Beyond
RDR
AW
داداش شما با پستات تاپیک رو منحرف کردی.خواهشا بی خیال شو.
درضمن Alan Wake نسخه PC هم داره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or