EPIC: یک پک عظیم برای Unreal Tournament 3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
unrealtournament3.jpg

Mark Rein، مسئول اپیک، در مصاحبه با یورو گیمر گفته است که سازندگان اکنون در حال کار بر روی یک آپدیت بسیار بزرگ برای UT3 هستند . کمپانی Midway نیز همچنان به عنوان ناشر ان‌ها باقی خواهد ماند.

او می‌گوید:" ما همگی در حال کار بر روی یک اضافه‌شونده بزرگ هستیم که بازی UT3 و طرفداران ان را هیجان زده خواهد کرد. این بازی هم‌اکنون بیش از یک میلیون در سراسر جهان به فروش رفته است که 467.000 ان در فروشگا‌های امریکا بوده است ".

او اضافه ‌می‌کند:" Midway همچنان به عنوان بزرگترین ناشر UT3 محسوب می‌شود".

هنوز اطلاعات زیادی در مورد این آپدیت در دسترس نیست ولی به احتمال زیاد سلاح‌های جدید و مراحل و مپ‌های وسیعی به بازی اضافه خواهد کرد.

یه مَثل هست که میگه:
مورچه چیه که کله پاچش باشه ! :دی
آخه UT3 حال همه ی طرفدارای این سری رو گرفت حالا اینا میخوان براش expansion هم بدن !
شاید این اکسپنشن که بیاد، UT3 تازه بشه اون چیزی که از اول قرار بوده باشه! باید صبر کرد و دید قبل از اینکه UT3 کلاً محو بشه، چیکار میکنن.

یه نکته! درباره‌ی اینکه این اکسپنشن برای کدوم پلتفرمها قراره بیاد حرفی زده نشده، اما من یه سوال دارم اونم اینه که کلاً برای بازیهای کنسول هم اکسپنشن پک میاد؟

جدآ این UT3 با احساسات همه بازی کرد ! من هرچی توی لیست شخصیتها و نقشه ها میگردم دو تا آشنا پیدا نمیکنم ! نه خبری از Gael و Antalus هست , نه Mr.Crow و Gorge و ...
شایدم باشه و من ندیدم چون کلآ یه بار که بازی کردم انداختمش کنار برای همیشه.
یه نکته! درباره‌ی اینکه این اکسپنشن برای کدوم پلتفرمها قراره بیاد حرفی زده نشده، اما من یه سوال دارم اونم اینه که کلاً برای بازیهای کنسول هم اکسپنشن پک میاد؟
متاسفانه یا خوشبختانه دیگه بازیهای کنسولی هم مثل PC این طوری شدن که براشون Patch , Expansion , Content ... میاد !

يحتمل ميخوان Chainsaw و Flamethrower وارد بازي كنن!!! تمام مودهاي باقيمانده درست و حسابي رو هم بردارن بچپونن تو يه مود مثلا Gears of Warfare كه براي برنده شدن بايد General RAAM رو بعد از چند دست Deathmatch زدن با Locustها بكشين :biggrin1:
دوبلور ژنرال هم حتما 50 سنته!!! كه وقتي بكشينش شروع ميكنه به خوندن براتون همراه با بريك دنس :)
lol!

منظور حمید اینه که مثلا وقتی که نصف 360 ها هارد ندارند این اکسپنشن پک کجا قراره نصب بشه.
خب یکی از کارهای اشتباه Microsoft توی نسل HD همین نذاشتن هارد روی بعضی کنسولهاش بود که با اومدن آپدیت نوامبر اوضاع خیلی خراب میشه. ولی یه راه حلی (!) برای این کار پیدا کرده که کسی که کنسولش Arcade هست (همونی که هارد نداره) میتونه با 20 دلار یه هارد بگیره. یعنی خیلی کمتر از قیمت تک فروشی هارد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or