Epic میخواهد جزئی از کینکت باشد

Boss Hunter

کاربر سایت
65764.jpg

طی یک گفتگو Official Xbox Magazine با Mark Rein که معاون ریئس کمپانی Epic است او گفته:
شرکت نرم افزاری ما خواهان کار کردن بیشتر با کینکت به وسیله موتور Unreal Engine است که با موفقیت در حال حاظر بر روی بسیاری از عناوین استفاده میشود.
نه تنها مناسب ژانرهای تیر اندازی است بلکه هر نوع بازی را پشتیبانی میکند.
ایشون افزودند که مردم کینکت را دوست دارند و خوشحالم بازی های بسیاری برای این سخت افزار منتشر میشود و عده بسیاری هستند که ایدههایی بسیار زیبایی در مورد آن دارند و ما نیز میخواهیم جزو آنان باشیم.

یه بازی تو سبک HR فکر کنم با کینکت خیلی جالب باشه
دقیقا ... اون مردک دیوید کیج ، عوض این که بیاد انقدر به کینکت بتوپه ، میتونست ایده های QTEـیش رو خیلی خوب روی کینکت پیاده کنه ...

دقیقا ... اون مردک دیوید کیج ، عوض این که بیاد انقدر به کینکت بتوپه ، میتونست ایده های QTEـیش رو خیلی خوب روی کینکت پیاده کنه ...
360 قدرت اجرای بازی رو نداره.خود کیج گفته بود.

خود کیج غلط کرده ! حالا به فرض هم که حرفش درست باشه و 360 نتونه گرافیک بارون سنگین رو پردازش کنه (lol) ، خب یه گرافیکی در حد خود کنسول تحویل میداد :| حرفا میزنیا ...

کیوان جان به مقدسات توهین نکن :d:d ( دیود کیج :d )
الان اگه یه چیزی بگم اینجا میشه میدون جنگ :d
خب یه گرافیکی در حد خود کنسول تحویل میداد
خب اونوقت اون زیبایی رو دیگه نداره :d

البته HR با MOVE هم خیلی خوب می شه :d

@ پوریا :
باو گرافیکش اصلا چیز خفنی نیست که 360 نتونه پردازشش کنه :دی حالا KZ3 یا U2 و یا inFAMOUS 2 رو بگی شــــــاید ، اما HR :|:|:|
HR فقط کمی متحول کننده بود ، وگر نه چیز خاصی نداشت .

به جای مصاحبه کردن بیان یه بازی واسش معرفی کنن، دنده جنگی واسه کینکت چیز جالبی می توانه بشه :دی
==
یه بازی با گرافیکی در حد همین Geow 3 هم اگه بسازه من راضی هستم، گرافیک فک برانداز HR پیشکش :دی به نظر من هم بازیهای دیوید کیج می توانه به خوبی با کینکت هماهنگ بشه فقط حیف که نمیسازه :دی

من شخصاً دوست ندارم زیاد تحرک داشته باشه بازیشون:)) کلاً یه چیزی تو مایه ها بازی هایی که QTE توشون زیاد استفاده شده و مثلاً یه مشت داره میاد تو صورتت، چنتا انتخاب داری، مثلاً جاخالی بدی، بلاک کنی یا... در کل خیلی دوست دارم این نوع بازی هارو. امیدوارم هم معرفی بشه...

• Like
Reactions: Mλjid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or