Epic : دموی Samaritan در مقابل دموی UE4 حرفی برای گفتن ندارد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

031011_unreal_3_samaritan_demo_t.jpg

Mark Rein موسس و رئیس Epic Games با نزدیک شدن به روزهای نمایش UE4 حرفهای بزرگی به زبان می آورد . مارک رین بلاخره سکوت خود در مورد نمایش UE4 در همایش GDC را شکست . همانطور که میدانید دموی Samaritan که پیش از این بر روی 3 پردازنده ی 580GTX اورکلاک شده ی قدرتمند Nvidia به نمایش در امده بود بر طبق براورد ها کامپیوتری با چنین تجهیزانی 2 هزار دلار خرج دارد . این دمو ( Samaritan ) در حاشیه GDC بر روی پردازنده ی Kepler همین شرکت ( Nvidia ) به نمایش در امد . بر طبق ادعای Vox Gamers این پردازنده ی گرافیکی قادر است دموی UE4 را نیز به صورت Real Time به نمایش در بیاورد . دمویی که هم اکنون بر روی Nvidia Kepler به نمایش درامد به گفته ی مارک رین بسیار اپتیمایز شده است و به صورت بهینه شده برای این همایش در نظر گرفته شده و میتواند از سال بعد بر روی لپتاپ و اسمارتفون ها اجرا شود . به گفته ی مارک رین دموی UE4 که در این همایش نشان داده شد بسیار قوی تر از دموی Samaritan است و نمایش Samaritan در مقابل نمایش UE4 حرفی برای گفتن ندارد و در مقابل چیزی که ما با انجین نسل بعد نمایش میدهیم بسیار ضعیف است و همچنین میافزاید : تصور کنید اگر Samaritan یک اثر ضعیف باشد ما چه چیزی در اینده میخواهیم نشان بدهیم ؟

به نظر میرسد تصور حرفهای رین نیز بسیار سخت باشد اما انطور که به نظر میاید باید منتظر یک نمایش فوق العاده عظیم از UE4 باشیم .

منبع

از این دوستمون من معنی دگرگونی رو فهمیدم...
شما تا همین 5 دقیقه پیش می گفتن GEOW 1 گرافیکش پایینه شما با خاک یکسانش می کردی الان گرافیک GEOW شده مضخرف؟در کل:

دوست عزیز این جملت یکم عجیب نوشتی من نمیتونم ازش چیزی بفهمم شما لطف کن یکم دقیق تر بنویس..
من کجا گفتم گرافیک گرز مضخرفه..؟

نگفتم بازی پس رفت داشت، گفتم اون افکت هایی که اپیک اینقدر توی 3.5 ازشون تعریف کرد مثلا افکت آب که این شرکت خودش رو کشت ولی توی نسخه AC اون مدل رو ندیدیم.
یه افکت معمولی تر گذاشته بودن.

پس رفت گرافیکی منظورم نبود، بد گفتم شاید، منظورم پس رفت اون افکت هایی بود که خیلی روش مانور داده بود.

در اینکه این افکتها در UE3.5 هست شکی نیست ولی باید دید آیا سازنده میتونه ازش استفاده کنه یا نه..؟ آیا قدرت کنسولها این اجازه رو بهش میده یا نه..؟
مثلا گرز3 AA خیلی ضعیفی داشت که نشانه ضعف سخت افزار هست نه ضعف موتور چون این بهترین موتور و بهترین بازی 360 هست..

دموی Samaritan که روی Nvidia's Kepler اجر اشد. تو سایت نوشته بود این کارت گرافیک ها از تکنولوژژی Fast Approximate Anti-Aliasing FAAA استفاده میکنند که باعث صاف تر . نرم تر جلوه دادن تصویر نسبت به 4x MSAA میشه.

82575348700887674113.jpg

[
29224214458743401455.jpg
72873954522688805749.jpg

الان من نمیدونم اون دمو که همه منتظرش بودن همینه یا چیز دیگه ایه همون که شرکت کننده ها رو تی شرتشون نوشته بوند آینده رو دیدن و Epic انقدر در موردش تعریف میکنه!

[video=youtube;oamN5uWrcDw]http://www.youtube.com/watch?v=oamN5uWrcDw[/video]

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این جملت یکم عجیب نوشتی من نمیتونم ازش چیزی بفهمم شما لطف کن یکم دقیق تر بنویس..

در اینکه این افکتها در UE3.5 هست شکی نیست ولی باید دید آیا سازنده میتونه ازش استفاده کنه یا نه..؟ آیا قدرت کنسولها این اجازه رو بهش میده یا نه..؟
مثلا گرز3 AA خیلی ضعیفی داشت که نشانه ضعف سخت افزار هست نه ضعف موتور چون این بهترین موتور و بهترین بازی 360 هست..

خب بحث دقیقا همینه، اصلا میشه تمام این تکنیک هایی که نشون دادن رو توی یک بازی TPS یا FPS استفاده کرد؟
یا مثل 3.5 میشه؟ که خیلی از قابلیت هاش حذف میشه.
درضمن بازی ها روی PC هم همین مشکل رو دارند.

در کل یک نمایش In-game به نظرم خیلی فاصله داره با یک نمایش کامل از یک بازی که در حال اجرا حتی روی 10 تا 560 باشه.

به نظر من همین samaritan هم برای نسل بعد بعیده! تاثیر قطرات بارون روی نور محیط واقعا دیوانه کننده بود! نورپردازی و... حرف نداشت. چه برسه به دموی UE4...:d
من که نه به Samaritan راضیم نه به اون دموی CE3 ! دنبال یه گرافیک عجیب غریب و واقعی ام :d

کسی لینک ی برای دانلود این Samaritan داره بده؟ (اگه 1080 داره هم بدین ممنون میشم). ببینم این چیه؟
راستی این دموی UE4 هم اومده ببینیم؟

خب بحث دقیقا همینه، اصلا میشه تمام این تکنیک هایی که نشون دادن رو توی یک بازی TPS یا FPS استفاده کرد؟
یا مثل 3.5 میشه؟ که خیلی از قابلیت هاش حذف میشه.
درضمن بازی ها روی PC هم همین مشکل رو دارند.

در کل یک نمایش In-game به نظرم خیلی فاصله داره با یک نمایش کامل از یک بازی که در حال اجرا حتی روی 10 تا 560 باشه.

خودت بهتر میدونی که اکثر سازنده های سعی میکنن کیفیت بازی شون رو روی کنسول و PC یکسان نشون بدن و فقط تفاوتش بر میگرده به فریم و رزولیشن..

در ضمن ما بازی نداشتیم روی PC که قدرت UE3 رو نشون بده و بهینه سازی شده برای PC باشه..

من با جمله آخرت موافقم ولی معلوم نیست نسل بعد چی بشه و همه چی بر میگرده به قدرت کنسولها...

من که نه به Samaritan راضیم نه به اون دموی CE3 ! دنبال یه گرافیک عجیب غریب و واقعی ام :d

همین Samaritan رو بیشتر نمیدن خوردمون..گرافیک همیشه پله پله رشد میکنه نه یک هو ...

رضایت کجا حقیقت کجا!:d
منم مثل شما هستم ولی واقعیت اینه که به این زودیا سخت افزارها توانایی رندر این چنینی رو ندارند! همین samaritan فقط گرافیک مورد نیازش رو بخوای جور کنی شاید نزدیک 2میلیون قیمتش بشه!(تازه باید اورکلاک کنی!)
حالا شما فرض کن کنسولی که باید قیمتش زیر 1000-1500دلار باشه می تونه فقط یه همچین کارت گرافیکی داشته باشه؟:d

همین Samaritan رو بیشتر نمیدن خوردمون..گرافیک همیشه پله پله رشد میکنه نه یک هو ...
اتفاقا یهو رشد میکنه. فراموش کردین تو فاصله یک نسل از کجا به کجا رسیدیم؟

نهایت قدرت نسل قبل دیگه GOW II بود. الان اون رو با U3 مقایسه کنید با در نظر گرفتن اینکه هنوز آخر نسل نیست. پس منم با نیما هم عقیده ام که Samaritan که هیچی باید قدرت نسل بعد بیشتر از اون باشه.
رضایت کجا حقیقت کجا!:d
منم مثل شما هستم ولی واقعیت اینه که به این زودیا سخت افزارها توانایی رندر این چنینی رو ندارند! همین samaritan فقط گرافیک مورد نیازش رو بخوای جور کنی شاید نزدیک 2میلیون قیمتش بشه!(تازه باید اورکلاک کنی!)
حالا شما فرض کن کنسولی که باید قیمتش زیر 1000-1500دلار باشه می تونه فقط یه همچین کارت گرافیکی داشته باشه؟:d
رجوع شود به جمله بالاییم. شما زمانی که کنسول های این نسل اومدن اگه میخواستی برابر با اون یه سیستم جمع کنی حداقل 2 تومن باید خرج میکردی. با احتساب اینکه اون زمان کنسول های لاینچ تو ایران 500 تومن بود. حالا هم شرایط هیچ فرقی نکرده همون معادله برای نسل جدید هم قابل لحاظه.

وقتی برای اولین بار برای نمایش UE3 بازی Gears Of War رو نشون دادن همه خندیدن..!
فکر کنم شما من رو3:-oفرز کردی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or