Epic : دموی Samaritan در مقابل دموی UE4 حرفی برای گفتن ندارد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

031011_unreal_3_samaritan_demo_t.jpg

Mark Rein موسس و رئیس Epic Games با نزدیک شدن به روزهای نمایش UE4 حرفهای بزرگی به زبان می آورد . مارک رین بلاخره سکوت خود در مورد نمایش UE4 در همایش GDC را شکست . همانطور که میدانید دموی Samaritan که پیش از این بر روی 3 پردازنده ی 580GTX اورکلاک شده ی قدرتمند Nvidia به نمایش در امده بود بر طبق براورد ها کامپیوتری با چنین تجهیزانی 2 هزار دلار خرج دارد . این دمو ( Samaritan ) در حاشیه GDC بر روی پردازنده ی Kepler همین شرکت ( Nvidia ) به نمایش در امد . بر طبق ادعای Vox Gamers این پردازنده ی گرافیکی قادر است دموی UE4 را نیز به صورت Real Time به نمایش در بیاورد . دمویی که هم اکنون بر روی Nvidia Kepler به نمایش درامد به گفته ی مارک رین بسیار اپتیمایز شده است و به صورت بهینه شده برای این همایش در نظر گرفته شده و میتواند از سال بعد بر روی لپتاپ و اسمارتفون ها اجرا شود . به گفته ی مارک رین دموی UE4 که در این همایش نشان داده شد بسیار قوی تر از دموی Samaritan است و نمایش Samaritan در مقابل نمایش UE4 حرفی برای گفتن ندارد و در مقابل چیزی که ما با انجین نسل بعد نمایش میدهیم بسیار ضعیف است و همچنین میافزاید : تصور کنید اگر Samaritan یک اثر ضعیف باشد ما چه چیزی در اینده میخواهیم نشان بدهیم ؟

به نظر میرسد تصور حرفهای رین نیز بسیار سخت باشد اما انطور که به نظر میاید باید منتظر یک نمایش فوق العاده عظیم از UE4 باشیم .

منبع

نمایش Samaritan در مقابل نمایش UE4 حرفی برای گفتن ندارد

اگه واقعا اینطور باشه باید یه چیزی تو مایه های عکس اون پشه باشه.>:d<

حالا کیفیت Cam دمو رو هم نمیشه قبل از این اینکه PS4 و XBOX720 بیاد ببینیم ؟

آخرین ویرایش:
نکته قابل توجه این است که این دمو بر روی یک کارت(Single GPU)اجرا شده که Nvidiaکپلر هستش اما در نمایش فبلی از 3 تا 580استفاده کردن.
هم کار Epicتحسین بر انگیزه که اینقدر دمو بهینه هستش که روی کارت به خوبی اجرا میشه و از طرفی کپلر هم اونقدر قوی هست که با یک کارتSingle GPU میشه بصورتREAL TIMEدمو را با فریم خوب اجرا کرد.

سریع قبل از اینکه ترولر های محترم جفت پا بپرن تو تاپیک عرض کنم که بخدا این آقا از من و شما بیشتر حالیشه :دی
بله درسته ولی ایجاد هایپ با تعریف زیادی و غلو کردن فرق داره با گل واژه تحویل مردم دادن .اخه گوشی ها سال دیگه میتونن اون دموی Samaritan رو اجرا کنن؟یعنی سال دیگه ما از ipad 3 میرسیم به 2.5 ترا فلاپ قدرت پردازش؟

کاری ندارم که که قدرت UE4 چقدر فقط امیدوارم از این تریلر یه بازی خیلی قشنگ در بیاره شخصیتش و کلا جوش خیلی جالب بود
نمایش Samaritan در مقابل نمایش UE4 حرفی برای گفتن ندارد و در مقابل چیزی که ما با انجین نسل بعد نمایش میدهیم بسیار ضعیف است
از این تیکش خوشم اومد معلومه با چیز وحشتناکی طرفیم شاید مثل GEAR 1 این بازیم قدرت نسل بعدو به ما نشون بده

سریع قبل از اینکه ترولر های محترم جفت پا بپرن تو تاپیک عرض کنم که بخدا این آقا از من و شما بیشتر حالیشه :دی

یعنی چی آخه این بیشتر از ما میفهمه؟ :دی الان مگه غیر از اینه که داره تبلیغ محصول خودش رو می کنه؟ ضمن اینکه خیلی هم بزرگ نمایی می کنه!
آخه وقتی هنوز کارت گرافیکی که اینو باهاش رندر کردن به بازار نیومده، چطور همچین چیزی ممکنه که Samaritan تا دو سال دیگه روی اسمارت فون‌ها اجرا بشه؟

در ادامه صحبت دوستان من به دو نکته هم اشاره کنم . اول اینکه اینا وارد جزئیات تکنیکی این خبر نشدن و نگفتن که دقیقا روی چه تنظیماتی این دمو روی کپلر اجرا شده ! پس میشه حدس زد که احتمالا تنظیمات پایینتر از سطح اولیه دمو بوده باشه ، از طرف دیگه هم انویدیا قول یه همچین تحولاتی رو قبلا داده بود و نمونه زنده این تغییرات رو هم میشه سر اجرای borderlands 2 بر روی پردازنده Tegra 3 دید ! و باز هم از طرف دیگه پیشرفت بازیهای فلش رو هم نمیشه نادیده گرفت که خودش دنیایه تو زمینه پیشرفت گرافیک...
شخصا فکر نمیکنم که سال دیگه این دمو روی یه اسمارت فون اجرا بشه ولی زمانی که پردازنده های maxwell بیان چرا ! هر چیزی اون موقع امکان پذیره !:d
البته حضور حیاتی رامین هم اینجا احساس میشه که یه مقدار روشن سازی کنه مسئله رو :d

آخرین ویرایش:
دیوید کیج هم از منو شما خیلی بیشتر حالیشه, توی اون تاپیک که ترولر ها بقول خودت جولان میدادن این حرف رو نزدی چرا ؟ :دی

فردین هایپ که میگن همینه ها :دی اقا من خودم قبول دارم UE4 نمایش شاخی خواهد داشت ولی این مارک رین همیشه پیازداغشو زیاد میکنه .

دیوید کیج هم از منو شما خیلی بیشتر حالیشه, توی اون تاپیک که ترولر ها بقول خودت جولان میدادن این حرف رو نزدی چرا ؟ :دی
دقیقا اونم بیشتر از ما حالیشه. مگه من اونجا حرفی زدم؟ تا امدم اونجا نظر بدم دیدم تاپیک منفجر شد کلا. اون پست هم دقیقا در راستای همون تاپیک دیوید کیج دادم چون شاهد ترول هاشون اینجا هم خواهیم بود :دی
یعنی چی آخه این بیشتر از ما میفهمه؟ :biggrin1: الان مگه غیر از اینه که داره تبلیغ محصول خودش رو می کنه؟ ضمن اینکه خیلی هم بزرگ نمایی می کنه!
آخه وقتی هنوز کارت گرافیکی که اینو باهاش رندر کردن به بازار نیومده، چطور همچین چیزی ممکنه که Samaritan تا دو سال دیگه روی اسمارت فون‌ها اجرا بشه؟
کیوان من جدیدا به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینه که تکنولوژی با سرعت غیر قابل توجیهی داره میره جلو. جهش گرافیکی که از نسل قبل به این نسل داشتیم رو یادت بنداز. واقعا کی انتظار همچین جهشی رو داشت؟ یا مثلا وقتی بازی infinity Blade روی آپیاد و آیفون با CPU ـه تقریبا 500 MHZ ـی اجرا شد کی انتظار اون چنین گرافیکی رو داشت؟ من با استناد به اینا میگم که احتمالش خیلی بالاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or