Epic:دزدی نسخه های Pc مارو کنسولی کرد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member

gearsofwar.jpg

امروز مایک کپ (رییس اپیک) یک مصاحبه با مجله Edge انجام داده که شرح آن را میخوانید:

رییس:اگه شما شش سال پیش در استدیو اپیک راه میرفتید ما را یک PC کمپانی میدید.ما فقط یک بازی برای PS2 داشتیم.همه چیز از آن PC بود اما اکنون مردم به ما میگن "چرا شما از PC متنفرید؟"."شما فقط یک کمپانی کنسولی هستید".
حدس میزنید چرا؟ برای اینکه در کنسول پول هست؟
در ادامه اضافه کرد: ما مال PC هستیم. ما عاشق PC هستیم.اما ما دزدی رو در PC مشاهده میکنیم: این خیلی از موارد وابسته به انتشارات ما رو نابود کرد و ما مجبور شدیم طرح مالیمان را عوض کنیم.
شاید فیسبوک PC گیمینگ را نگه دارد اما نه Gears Of War را.
همچنین در خصوص کنفران E3 : ما GeOW 3 را برای PC منتشر نخواهیم کرد.
منبع

دوستان لطفا این موضوع دزدی در داخل کشور را به موضوع جهانی آن ربط ندهید و نگویید که دزدی های شما PC Gamer های داخلی باعث این موضوع است. نسخه COD:MW2 PC ver حدود 4میلیون نسخه دزدی داشت که فکر نمیکنم این 4میلیون ایرانی ها باشند.

گل گفتی رفیق صد سال pc همچین بازی رو رویه خودش نمیبینه

یکم دیگه ادامه بدی مبحثو میبندن ... اره رفیق تو راست میگی ول کن
بهتره تو این رویا به سر ببری

....

یکم دیگه ادامه بدی مبحثو میبندن ... اره رفیق تو راست میگی ول کن
بهتره تو این رویا به سر ببری

....

نه بابا تو رو خدا راست میگی یه وقت سایت رو نبندی .........معلومه که راست میگم. رویا هم چیزه خوبه .شما pc بازها رویای بازهای انحصاری هر دو شرکتو دارین ........
یه چیز دیگه لیست سیاهم خوبه ادم ازش استفاده کنه. من زیاد ازش استفاده میکنم .تا از شر یه مشت پست مضخرف راحت بشم :laughing:
بای
این نوشته به دلیل اینکه devil eyes در لیست سیاه شما قرار دارد مخفی است.

آخرین ویرایش:
یه سری به مشخصات pc من بزن بعد بگو گرافیک بازی رو ندیدی من crysis و warhead هر دو رو بازی کرم با بالاترین تنظیمات گرافیکی که فکر کنم شما ندیده باشین و به هیچ وجه هم قصد اینو نداشتم بگم crysis 2 بازی جالبی نیست منظورم این بود که تکیه سازندگان بیشتر رویه گرافیکه تا چیزای دیگه و همچنین منتظر این بازی هستیم ولی در حد یه بازی عادی و در مورد mafia 2 باید بگم من با شماره 1 این بازی زندگی کردم و اصلا قصد توهین به این بازی نداشتم و در پست قبلی هم باید ذکر میکردم در این مورد شرمنده
در مورد اسمون هم نه اگر شما میگید صورتیه مشکلی نیست شما صورتی ببین هر کسی اختیار داره هر جوری که عشقش میکشه به زندگی نگاه کنه
گرافیک داره
فیزیک داره
گیم پلی داره البته هاردکوره
فقط و فقط یه داستان خوب نداره که اونم گند نیست خوبه کشش برای بازیو تو بازیباز ایجاد میکنه سازندگانم گفتن که تو این نسخه بیشر توجه میشه رو داستان اما من شخصا اینجا اعلام میکنم که این بازی شرمنده گرافیک نسخه اول میشه
درسته من میتونم اینطوری به زندگی نگاه کنم اما باید واقعیت رو کنارش از دست ندم
و در مورد بازیای انحصاری باید عرض کنم که بازیی مثل warcraft بیشترین بازی باز دنیارو داره همین یدونه واسه اونایی که پی سی گیمرن یه سنده که نشون میده فقط دنبال گرافیک نیستن

خواهشا دوستان پنکه و اسپلیتر کنسول و پی سی بحث رو تموم کنن .
اگر کمی اون بچه های جقل خارجی حالیشون میشد که چجوری کنسولشون رو کرک کنن ، الان وضعیت کنسول 360 واقعا اسفناک میشد !.
همونایی هم که کنسولشون رو کرک کردن ( به تعداد بسیار زیاد) قرونی بابت بازی نمیدن و خیلی راحت کل بازیهارو قبل از انتشار دانلود میکنن.
همین الان بالای 90 درصد بازیهای نینتندو دی اس پایریت شده هستن (آخه 50 مگ هم شد بازی؟). این وضعیت برای پی اس پی و وی هم وجود داره ولی نه بشدت دی اس . وضعیت 360 رو هم که هممون بهتر میدونیم ....
راجع به پلی 3 : همین الانشم بلوری خام تو ایران خودمون 5 هزار تومنه !!!. اگر این کنسول کرک بشه(که بزودی میشه) مطمعنا وضعیت بدی براش رخ میده.
هر چی هم که بشه گیر میدن به این کامپیوتر بد بخت !!!:-":-":-"

دوستان شما اگه واقعا میخواید از بازی ها لذت ببرید باید همه کنسول هارو داشته باشد .
هر کنسولی بازی بخصوص خودشو داره حالا اینکه شما از کدومش خوشت میاد از کدومش بدت میاد مال سلیقه ی شماست و به بازی ربطی نداره.مثلا من الان از Gow بدم میاد باید بیام همه جا جار بزنم این بده یا نه بگم خیلی توپه .

حالا برا شما چه فرقی می کنه چه رو pc چه 360 کپی بازی مکنید این خبر ها به کجاتونه ؟ :دی

چه قدر بچه این به خدا...

دوستان شما اگه واقعا میخواید از بازی ها لذت ببرید باید همه کنسول هارو داشته باشد .
هر کنسولی بازی بخصوص خودشو داره حالا اینکه شما از کدومش خوشت میاد از کدومش بدت میاد مال سلیقه ی شماست و به بازی ربطی نداره.مثلا من الان از Gow بدم میاد باید بیام همه جا جار بزنم این بده یا نه بگم خیلی توپه .

البته یه PC هم میزاشتی نظرت کامل تر بود .

این دو نظر رامین و این دوستمون نظر من هم هستش گفتم نقل قول کنم تا دوباره تایپ.:biggrin1:

:smile::smile:
فکر کنم سیستمت واسه عهد.....باشه(پی سی منظورم بود)

حیف :-" حوصله ندارم واسه کسی که ارزششو نداره عکس لپ تاپمو بزارم :-"
شما هم برو به همون زد بازی گوش کن :دی اره جوون برو ساسی مانکن پلی کن نمیخواد با من کل کل کنی :laughing:

.شما pc بازها رویای بازهای انحصاری هر دو شرکتو دارین

است.[/
:laughing:

فکر کردین خریدن یه کنسوله 300 تومانی کار خیلی سختیه!

وقتی فقط 500 تومان واسه یه vga خرج میکنیم خیلی راحت میتونیم یه کنسول بخریم
اما موضوع اینکه کنسول اشغاله

حیف :-" حوصله ندارم واسه کسی که ارزششو نداره عکس لپ تاپمو بزارم :-"
شما هم برو به همون زد بازی گوش کن :دی اره جوون برو ساسی مانکن پلی کن نمیخواد با من کل کل کنی :laughing:

لب تاپ؟؟؟؟:laughing::laughing::laughing::laughing:

بخندیم یا گریه کنیم پسر خوب

بهتره حرف نزنی
crysis رو با لپ تاب اجرا کردی؟!:laughing:
پس بهتره حتی اسمشم به زبون نیاری

بهتره حرف نزنی

شما بخندی یا گریه کنی فرقی نداره :laughing:
شرط میبندم سر هر چی خواستی ببینم کامپیوتر ذغالیه تو بهتر کرایسیس رو اجرا میکنه یا من :laughing:
شرط میبندی دیگه؟ این لپتاپ رو شما تو خوابم نمیبینی کوچولو :laughing:
شما همون کرایسیستو بازی کن خوش باش :laughing:
کنسولم اشغاله نخریا :دی خز میشه :laughing:

فکر کردین خریدن یه کنسوله 300 تومانی کار خیلی سختیه!

وقتی فقط 500 تومان واسه یه vga خرج میکنیم خیلی راحت میتونیم یه کنسول بخریم
اما موضوع اینکه کنسول اشغاله

بهتره حرف نزنی

واقعا من نمیخواستم توی این بحث شرکت کنم اما شما از کامپیوتر فقط کارت گرافیک 500 تومانیش رو شنیدی .

نمیدونی همین الان با یه کارت ATI T290 کرایسیس رو روی آخرین درجه تنظیمات اجرا کرد بعدشم .

همون NOTEBOOK که داری بهش میخندی مدل داره که 5 میلیون هستش مدل داره 2میلیون کسی که 2 میلیون پول NoteBOOK میده به نظر شما 500 نداره PC بگیره ترو خدا انقدر جک نگین تازه من این دوستمون رو نمیشناسم شما از کجا میدونی NOTE ش جوری نیست کبتونه کرایسیس رو روی HIGH اجرا کنه ؟.

بعدشم بهتره یه سری به Notbook ها بزنی بعد این نظر های خوشحال رو بدی .

واقا بچه بازی به کجا رسیده که کلا notbook ها رو همین جوری زیر سوال میبرن .:sick:

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or