Epic:دزدی نسخه های Pc مارو کنسولی کرد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member

gearsofwar.jpg

امروز مایک کپ (رییس اپیک) یک مصاحبه با مجله Edge انجام داده که شرح آن را میخوانید:

رییس:اگه شما شش سال پیش در استدیو اپیک راه میرفتید ما را یک PC کمپانی میدید.ما فقط یک بازی برای PS2 داشتیم.همه چیز از آن PC بود اما اکنون مردم به ما میگن "چرا شما از PC متنفرید؟"."شما فقط یک کمپانی کنسولی هستید".
حدس میزنید چرا؟ برای اینکه در کنسول پول هست؟
در ادامه اضافه کرد: ما مال PC هستیم. ما عاشق PC هستیم.اما ما دزدی رو در PC مشاهده میکنیم: این خیلی از موارد وابسته به انتشارات ما رو نابود کرد و ما مجبور شدیم طرح مالیمان را عوض کنیم.
شاید فیسبوک PC گیمینگ را نگه دارد اما نه Gears Of War را.
همچنین در خصوص کنفران E3 : ما GeOW 3 را برای PC منتشر نخواهیم کرد.
منبع

دوستان لطفا این موضوع دزدی در داخل کشور را به موضوع جهانی آن ربط ندهید و نگویید که دزدی های شما PC Gamer های داخلی باعث این موضوع است. نسخه COD:MW2 PC ver حدود 4میلیون نسخه دزدی داشت که فکر نمیکنم این 4میلیون ایرانی ها باشند.

شما این طور نظراتو واسه خودت نگه دار ... اول یه نگاه کن اسم چه بازی های بزرگی رو برده بعد برو با grears مقایسه کن ....
محترمانه عرض میکنم :blushing:
فکر نکنم نظر بنده به شما مربوط باشه اگر هم نظر م شکلی داشته باشه خود انجمن ناظم داره و به هیچ یک از کاربران دیگه ربطی نداره یه جوری میگی بازی های بزرگ حالا مثلا چی دارن من که از crysis چیزی به غیر از گرافیک ندیدم :-" و حالم هم از هر چی بازی به سبک starcraft بهم میخوره :sick:

Last edited by a moderator:
انشاا... کنسولهای نسله بعد کیبورد و موس هم ساپورت کنن تا همه بازیها رو رسما کنسولی ببینیم:دی:cheesygri

پس هر وقت شما به pc تون گیم پد وصل کردین میشه کنسول!:biggrin1:
حرفایی میزند!:biggrin1:

گیم پد مخصوص کنسول نبوده و از سالیان دراز واسه pc هم استفاده میشده:biggrin1:

اما این pc هست که هنوزم خیلیا تو کف تجربه کردن بازیهای shooter با موس و کیبورد هستن:smile:

محترمانه عرض میکنم :blushing:
فکر نکنم نظر بنده به شما مربوط باشه اگر هم نظر م شکلی داشته باشه خود انجمن ناظم داره و به هیچ یک از کاربران دیگه ربطی نداره یه جوری میگی بازی های بزرگ حالا مثلا چی دارن من که از crysis چیزی به غیر از گرافیک ندیدم :-" و حالم هم از هر چی بازی به سبک starcraft بهم میخوره :sick:
بازم میگم نظر شخصی یه مشت زبون نفهم نیان برا خودشون نظر دیگران رو ببرن زیر سوال در کل دم epic گرم با این کارش :smile:
نظر شخصی؟هر چیزی نظر شخصی نمیشه که عزیز من
در رابطه با کرایسیس شما هون گرافیکشم ندیدی چون اگه بازیو یه بار بازی میکردی خیلی چیزا به جز گرافیک میدیدی فقط شما نیسی خیلیا ندونسته این بازیو میبرن زیر سوال
من یکی از بهترین پستایی که تو bc خوندم این بود:
به نظر من اسمون صورتیه(این نظر شخصیه)
شما با این نظر مخالفت نمیکنید؟
در ضمن همه بازیا یه طرف مافیا دیگه چییییییی؟حتما به درد نمیخوره؟؟

این حرفش زیاد منطقی نیست حدود 5 میلیون نسخه فقط تو اینترنت از Geow 2 دانلود شد که مربوط به XBOX بود این دزدی نیست ولی اگر برای PC دانلود میشد دزدی بود..!!
5 میلیون و خورده ای روی 360 فروش داشت، اینو هم بگو! (سود ناشی از Content هام به کنار.). درضمن این امار خنده اور رو کجا ارئه کرده؟ چطور به این تعداد رسیدن؟ چه مرجع معتبری تائیدش کرده؟
Gears 2 حتی اگر برای PC انحصاری هم بود و محبوبیتش چند برابر الانم بود و قیمتشم 40$ بود و کیفیتش از هر نظر 50 برابر الان بود; حداکثر فروشی که میکرد 1.5 تا 2 میلیون کپی، نه بیشتر.

درسته 360 راه استفاده Piracy رو داره ولی نمیتونن و نمیشه فروش عالیه عناوین عرضه شده روی این کنسول رو کتمان کنن. Halo 3. GTA IV. COD: MW. MW2. و .... .

ما که تو کف اینچیزا نبودیم و نیستیم :-"
یدونه HR رو هم به 100 تا کرایسیس نمیدیم :-"

دوست عزیز فن یا پنکه بودن تنها کاری که با شما میکنه اینکه لذت بازی کردن رو از دست بدی. هر بازی در جای خودش میچسبه. killzone وheavy rain و .. چندین بازی انحصاریه ps3 خیلی باحالن همین طور انحصاری های x360 و انحصاری های PC این که من یک بازی رو انجام ندم و بگم پیف پیف از شان یک گیمر دوره چون کار یک گیمر بازی کردنه رو هر کنسولی حتی اگه اون کنسول wii باشه(منظورم توهین نیست خودم خیلی no more heroes و red steel این کنسول رو دوست دارم)
شما سعی کن همیشه بی طرف باشی و از همه بازی ها لذت ببری.
این بحث دزدی هم عجب بحث عجیبی هست!

دوست عزیز فن یا پنکه بودن تنها کاری که با شما میکنه اینکه لذت بازی کردن رو از دست بدی. هر بازی در جای خودش میچسبه. killzone وheavy rain و .. چندین بازی انحصاریه ps3 خیلی باحالن همین طور انحصاری های x360 و انحصاری های PC این که من یک بازی رو انجام ندم و بگم پیف پیف از شان یک گیمر دوره چون کار یک گیمر بازی کردنه رو هر کنسولی حتی اگه اون کنسول wii باشه(منظورم توهین نیست خودم خیلی no more heroes و red steel این کنسول رو دوست دارم)
شما سعی کن همیشه بی طرف باشی و از همه بازی ها لذت ببری.
این بحث دزدی هم عجب بحث عجیبی هست!

باشه من پنکه :laughing: تو راست میگی
من فقط میگم هی Crysis Crysis نکنید که بجز گرافیک هیچی نداره :-"
همون ME2 هم از اون کرایسیس بهتره :-" اینم گفتم که کافران به کیش خود نپندارتد ما رو :-"

باشه من پنکه :laughing: تو راست میگی
من فقط میگم هی Crysis Crysis نکنید که بجز گرافیک هیچی نداره :-"
همون ME2 هم از اون کرایسیس بهتره :-" اینم گفتم که کافران به کیش خود نپندارتد ما رو :-"

باشه شما تا همین حدم بدونی کافیه حالا بدو برو مشقاتو بنویس ... واقعا چه کسایی پیدا میشن هااا
تا حالا 20 . 30 تا امضا قشنگ جم کردم نمیدونم کدومو بندازم :biggrin1:

باشه شما تا همین حدم بدونی کافیه حالا بدو برو مشقاتو بنویس ... واقعا چه کسایی پیدا میشن هااا
تا حالا 20 . 30 تا امضا قشنگ جم کردم نمیدونم کدومو بندازم :biggrin1:

امضاش کن ببین به من میخندن یا تو :laughing:
قرارم نیس همه همه چیز رو بفهمن :-" شما میتونید در توهمات زیبای خودتون بسر ببرید:laughing:
دیگه هم حرفی ندارم

نسبت بین تعداد Smiley های و تعداد خط های هر پست نسبت جالبی با محتوای اون پست داره. این رو به عینه تو هر تاپیک دارم میبینم.

اون دیگه کنسول نمیشه
میشه pc :laughing:
جوک بسیار قشنگی گفتی کیبورد و موس وصل بشه به کنسول اون وقت میشه pc وقتی ادم میتونه با دسته راحت بازی کنه چرا خودشو اذیت کنه :blink:شما انگار تا حالا دسته xb360 و ps3 دستت نگرفتی :baby: جمع کن این حرفها رو :cursing:
نظر شخصی؟هر چیزی نظر شخصی نمیشه که عزیز من
در رابطه با کرایسیس شما هون گرافیکشم ندیدی چون اگه بازیو یه بار بازی میکردی خیلی چیزا به جز گرافیک میدیدی فقط شما نیسی خیلیا ندونسته این بازیو میبرن زیر سوال
من یکی از بهترین پستایی که تو bc خوندم این بود:
به نظر من اسمون صورتیه(این نظر شخصیه)
شما با این نظر مخالفت نمیکنید؟
در ضمن همه بازیا یه طرف مافیا دیگه چییییییی؟حتما به درد نمیخوره؟؟
یه سری به مشخصات pc من بزن بعد بگو گرافیک بازی رو ندیدی من crysis و warhead هر دو رو بازی کرم با بالاترین تنظیمات گرافیکی که فکر کنم شما ندیده باشین و به هیچ وجه هم قصد اینو نداشتم بگم crysis 2 بازی جالبی نیست منظورم این بود که تکیه سازندگان بیشتر رویه گرافیکه تا چیزای دیگه و همچنین منتظر این بازی هستیم ولی در حد یه بازی عادی و در مورد mafia 2 باید بگم من با شماره 1 این بازی زندگی کردم و اصلا قصد توهین به این بازی نداشتم و در پست قبلی هم باید ذکر میکردم در این مورد شرمنده
در مورد اسمون هم نه اگر شما میگید صورتیه مشکلی نیست شما صورتی ببین هر کسی اختیار داره هر جوری که عشقش میکشه به زندگی نگاه کنه
ما که تو کف اینچیزا نبودیم و نیستیم
یدونه HR رو هم به 100 تا کرایسیس نمیدیم
گل گفتی رفیق صد سال pc همچین بازی رو رویه خودش نمیبینه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or