EPIC در GDC غوغا خواهد کرد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره دقایقی پیش شرکت EPIC سازنده یکی از بزرگترین موتورهای گرافیکی جهان تایید کرد که در نمایشگاه GDC که قرار است در هفته آینده آغاز شود، از موتور جدید خود رونمایی خواهد کرد.

بعد از نمایش خارق‌العاده دموی سال گذشته EPIC که با نام Samaritan شناخته می‌شود، این‌بار می‌توان نگاه دقیق‌تری به این موتور داشت. البته این نمایش فقط مخصوص خبرگزاری‌های بزرگ است. همچنین حضور آقایان Tim Sweeney، Rod fergusson، Cliff blezinski و همچنین آقای Simon Hurley در این مراسم تایید شده و می‌توان انتظار داشت با وجود فردی مانند Cliff.B در این همایش بزرگ، نمایش قابل قبولی از Unreal Engine 4 داشته باشیم.

مراسم GDC که در تاریخ 7 مارچ برگزار خواهد شد، 12همین بازی منتخب از نگاه ناشران را معرفی خواهد کرد.

epic-samaritan.jpg

آخرین ویرایش:
وقتی اپیک گفته بود موتور گرافیکیunreal Engine 4 خودش رو نزدیک معرفی کنسول های نسل بعد معرفی میکنه دیگه داریم متقاعد میشیم در نمایشگاه e3 رو نمایی نسل بعد کنسول ها احتمالش بسیار زیاده .

آخرین ویرایش:
آخر امسال فکر کنم صنعت گیم پودر خواهد شد از دست اینا

میشه واضح تر توضیح بدی؟

من نمیدونم چرا باز تو این سایت مد شده هر کسی هر چیزی در مورد پروژه هاش میگه همه میان 10 صفحه بد و بیراه میگن که وامصیبتا! واحسرتا! بازم هایپ! فلان شد! بهمان شد! و موارد مشابه!

تو این هجم زیاد اخبار مربوط به بازی ها و ... برای اینکه بتونی جلب توجه کنی باید از این کارها بکنی. اصلا هم بد نیست. البته هایپ کردن به سبک TLoU یکم خز شده اما کلا چیزی نیست که بچه ها اینطور شلوغش کردن!

الان نصف بیشتر بازی های این نسل با تکنولوژی Epic و موتورش ساخته شدن و احتمالا نسل بعد هم باز روی انگشت های Epic بچرخه بعد دوستان میگن:

آخر امسال فکر کنم صنعت گیم پودر خواهد شد از دست اینا

میشه واضح تر توضیح بدی؟

من نمیدونم چرا باز تو این سایت مد شده هر کسی هر چیزی در مورد پروژه هاش میگه همه میان 10 صفحه بد و بیراه میگن که وامصیبتا! واحسرتا! بازم هایپ! فلان شد! بهمان شد! و موارد مشابه!

تو این هجم زیاد اخبار مربوط به بازی ها و ... برای اینکه بتونی جلب توجه کنی باید از این کارها بکنی. اصلا هم بد نیست. البته هایپ کردن به سبک TLoU یکم خز شده اما کلا چیزی نیست که بچه ها اینطور شلوغش کردن!

الان نصف بیشتر بازی های این نسل با تکنولوژی Epic و موتورش ساخته شدن و احتمالا نسل بعد هم باز روی انگشت های Epic بچرخه بعد دوستان میگن:

چیز جدیدی واسه گفتن ندارن!:d

میشه واضح تر توضیح بدی؟

چرا شما باید معنی بد جمله رو بگیری همیشه تو تاپیک‌ها؟ من خودم نصف روز رو تو مولتی گیرز می‌گذرونم ( مدارکش هم موجوده) اونوقت چرا باید من نظر بدی نسبت به اپیک داشته باشم :-/
چندتا از این حرفا تو تاپیک‌های هایپ کننده از من دیدی؟ :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or