Epic : در مورد Unreal Tournament کوتاهی کردیم – ‬‬

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
Epic بالاخره به این موضوع اعتراف کرد که در خصوص پر فروش ترین فرنچایز سال های اخیر این شرکت یعنی Unreal Tournament کوتاهی کرده است.
Mike Capps مدیر عامل استودیوی Epic در گفتگویی با سایت IndustryGamers گفت تصمیمات این شرکت در خصوص تمرکز بر روی سری Gears of War و IP های جدید باعث شده تا Unreal Tournament در سایه قرار بگیرد.
او می گوید : “مدت زیادی از عرضه ی آخرین بازی Unreal می گذرد, این بازی یک فرنچایز بسیار دوست داشتنی است و ما هنوز هم آن را خیلی دوست داریم. ما آن طور که شایسته ی این عنوان بود به آن توجه نکردیم آن هم به خاطر این که تمرکزمان را بر سری Gears of War معطوف کرده بودیم. ضمن این که ما هنوز شرکت نسبتا کوچکی هستیم.”
او به شوخی می گوید : “حتما تعجب می کنید که چرا ما اسم موتور پایه مان را Gears Engine یا چیز دیگه نمی گذاریم !”
البته او از گفتن این که مشغول کار بر روی بازی جدیدی از سری Unreal Tournament است امتناع کرد و هنوز چیزی در این رابطه مشخص نیست. علاوه بر این او گفت ساخت دنباله این عنوان می تواند او را خوشحال کند.
“ما تمرکزمان را روی ساخت بازی های جدید گذاشتیم همانطور که شما Shadow Complex را دیدید و Bulletstorm و همچنین Infinity Blade اما بعضی وقت ها خودم به عنوان یک تاجر فکر می کنم ما باید وقت بیشتری را صرف فرنچایز های فوق العاده مان بکنیم.”
آخرین شماره از این سری , بازی Unreal Tournament III بود که در سال 2007 برای ایکس باکس 360 , پلی استیشن 3 و رایانه های شخصی منتشر شد.

بعله نوبتش شده:dآخه چون اپیک آنریل رو ول کرد رفت یه بازی درپیت و چرت بدون فروش به اسم گیرز ساخته،دوستان انقدر شاکی هستن:d
ناقولا تو هم فن گیرز بودی و نمیدونستیم؟:d
حالا جدا از بحث فن بودن(که البته فن این بازی هستم:d) ادم واقعا نباید هرچی دیگران میگن رو تکرار کنه...ایراد گرفتن از گیرز بنظرم خیلی مسخره است...یکی از برترینهای این نسله وانصافا تو هرشماره نسبت به عنوان قبلی پیشرفت قابل توجهی داشته...منتها الان تو بازیسنترمد شده بازیهای موفق رو زیر سئوال میبرن ویه عده هم متاسفانه (ازاونجایی که ایرانی جماعت چیزی به اسم خلاقیت تو وجودش نیست)حرف اون یه عده خوشحال رو تکرارمیکنن

دوستان بعد از حملات دهشتناکشون به سری COD حالا ظاهرا نوبت گیرز شده؟!
لطفا در بحثهاتون بدور از جوگیری نظر بدید و جانب انصاف رو رعایت کنید و سعی کنید کمتر از روی کامنتهای کاربران روشنفکرنما تقلید کنید!
ممنون از همکاریتون
اصلا این بازی رو کنار اون تفاله نزار!:دی ( پس از عملیات Milking بازی تبدیل به تفاله میشه:دی) COD جدا داره پسرفت می کنه و راحت میشه شماره های جدیدش رو با یه DLC اشتباه گرفت! اکتیویژن با تبلیغات وحشتناکش یه فن بیس فوق العاده بزرگ و عظیم تشکیل داده که باعث شده که این بازی مثل فیس بوک و توییتر بشه واسه گیمر ها و همه بدون توجه به محتوای نه چندان غنی و البته تکراری بازی و فقط بخاطر همه گیر شدنش به طرفش جذب بشن حتی با وجود اینکه B3 چندین پله از این بازی جلوتره و واقعا پا رو فراتر گذاشته و یه تعریف دیگه ای از military shooter داره ارائه می کنه که نسبت به عناوین دیگه بهتر و جذاب تره ولی بهرحال در مقابل فروش این غول و دلارخوار بازی های رایانه ای نمی تونه مقاومت کنه.
ولی GeoW بدون شک یکی از بهترین و موفق ترین کارهای اپیک هست که خیلی هم حرفه ای باهاش برخورد شده و کاملا استیل خودش رو حفظ کرده. حتی شاید موفق تر از آنریل. یکی از دلایل خرید 360 واسه من همین بازی بود.

اصلا این بازی رو کنار اون تفاله نزار!:دی ( پس از عملیات Milking بازی تبدیل به تفاله میشه:دی) COD جدا داره پسرفت می کنه و راحت میشه شماره های جدیدش رو با یه DLC اشتباه گرفت! اکتیویژن با تبلیغات وحشتناکش یه فن بیس فوق العاده بزرگ و عظیم تشکیل داده که باعث شده که این بازی مثل فیس بوک و توییتر بشه واسه گیمر ها و همه بدون توجه به محتوای نه چندان غنی و البته تکراری بازی و فقط بخاطر همه گیر شدنش به طرفش جذب بشن حتی با وجود اینکه B3 چندین پله از این بازی جلوتره و واقعا پا رو فراتر گذاشته و یه تعریف دیگه ای از military shooter داره ارائه می کنه که نسبت به عناوین دیگه بهتر و جذاب تره ولی بهرحال در مقابل فروش این غول و دلارخوار بازی های رایانه ای نمی تونه مقاومت کنه.
ولی GeoW بدون شک یکی از بهترین و موفق ترین کارهای اپیک هست که خیلی هم حرفه ای باهاش برخورد شده و کاملا استیل خودش رو حفظ کرده. حتی شاید موفق تر از آنریل. یکی از دلایل خرید 360 واسه من همین بازی بود.
درمورد پسرفت COD باهات موافقم ولی BC2 هم چیز خاصی که نداشت که بخاطرش ادم COD رو ول کنه!
حالا من نمیدونم BF3 چه خواهد کرد ولی اونچه که مسلمه اینه که اگر BF3 عنوان موفقی باشه COD رو وادار به حرکت میکنه و این به نفع جماعت گیمرهاست.
درمورد گیرزهم که گفتنیها رو گفتی من دیگه چیزی نمیگم:d

خیلی ها هستن از خودشون نمیتونن اراده ای داشته باشن و سعی میکنن فقط دنبال رو یک عده بشن این تو کل جامعه مشهوده و فقط مختص اینجا نمیشه..

مثلا موقع BC2 شاید دو سه نفر هم گیر نمیوردی که طرفداری سر سخت این بازی رو در مقابل COD بکنن ولی الان تا دو تا عضو باسابقه یا دو تا ناظم از BF3 طرفداری کردن یک هو در عرض 3 ماه همه شدن BF باز و اگر نظر سنجی بگزاری 90 درصد میگن ناف ما رو با BF برداشتن..
این قضیه سر Rage هم به نوعی داره اعمال میشه.. HR و AW و... هم قبلا به همین شکل..

من یه سوال دارم از دوستان.
اونم اینکه به نظرتون بازی خوب اصلا وجود داره؟

بس کنید بابا هر بازی ـیی رو با گوشکوب میافتین به جونش زشته به خدا

بازیسنتر همینه یه سری بازیهارو انقدر هایپ میکنن که سازنده هم همچین هایپی تو خوابم ندیده برای بازیش بکنن
همین UT چند وقتیه مُد شده تا پارسال هرکی میگفت UT یا هیچکس نمیشناخت یا :sick: نثارش میکردن حالا 2جا ازش تعریف کردن دیگه شروع شد "که اپیک اُفت کرده ، گیرزم شد بازی ، خاک بر سر اپیک ، بمیری کلیف ـه بچه باز ، 4 ساله یه UT نساخته ما که مردیم ، من 3 ملیون سال UT1 بازی کردم و از این قبایل"
قضییه وقتی باحال تر میشه که همون جماعت که انجمن رو گذاشته بودن رو سرشون از هایپ فلان بازی یک ماه بعد از ریلیز همون بازی میگن اَه اَه اینم بازی بود!!!گرافیکو نگاه حال ادم به هم میخوره...

بازیسنتر همینه یه سری بازیهارو انقدر هایپ میکنن که سازنده هم همچین هایپی تو خوابم ندیده برای بازیش بکنن
همین UT چند وقتیه مُد شده تا پارسال هرکی میگفت UT یا هیچکس نمیشناخت یا :sick: نثارش میکردن حالا 2جا ازش تعریف کردن دیگه شروع شد "که اپیک اُفت کرده ، گیرزم شد بازی ، خاک بر سر اپیک ، بمیری کلیف ـه بچه باز ، 4 ساله یه UT نساخته ما که مردیم ، من 3 ملیون سال UT1 بازی کردم و از این قبایل"
قضییه وقتی باحال تر میشه که همون جماعت که انجمن رو گذاشته بودن رو سرشون از هایپ فلان بازی یک ماه بعد از ریلیز همون بازی میگن اَه اَه اینم بازی بود!!!گرافیکو نگاه حال ادم به هم میخوره...
مهراد بهش تیپ روشن فکری نمیخوره اما عجیب حرف دل ما رو زد :دی

UT دیگه هر چی بود جنازه شد برادران :دی جمع کنین برین :دی

خدا رو شکر که کوتاهی کردن چون حتما بهش گند میزدن البته نسخه جدید هم نسازن بهتره چون بعد از نسخه 2004 که همون 2007 میشه اصلا حال نداد چون به نظرم تکراری بودش یعنی کپی 2004 بود فقط چند تا دونه سلاح جدید توش بود. اپیک از این که به بازی گند نزدی ممنونیم.:x

آخرین ویرایش:
منو که نمی گی احیانا؟ اون سه میلیون ساعت رو من گفتم!
5.gif

اگه منو میگی پست های قدیمی ام رو بذارم، ببینی من از اولش جزو فداییون UT بودم! :mrgreen:
خدا رو شکر که کوتاهی کردن چون حتما بهش گند میزدن البته نسخه جدید هم نسازن بهتره چون بعد از نسخه 2004 که همون 2007 میشه اصلا حال نداد چون به نظرم تکراری بودش یعنی کپی 2004 بود فقط چند تا دونه سلاح جدید توش بود. اپیک از این که به بازی گند نزدی ممنونیم.:x
علتش به خاطر اینه که Unreal Tournament 3 بازی یی بود که فقط به انگیزه نشون دادن قابلیت های موتور Unreal 3 ساخته شد و اصلا به اندازه کافی روی گیم پلی و ... کار نشده بود.

اگه یادت باشه اولش هم قرار بود اسمش Unreal Tournament 2007 باشه که بعدش گفتند چون می خوایم نمادی از موتور Unreal Engine 3 باشه اسمش رو به UT 3 تغییر می دیم.

ما چقدر فن و دلسوز UT داشتیمو نمیدونستیم! یه سریا اصن جلد بازیم نگا نکردن، چه برسه به گیمینگ آنلاین با اون، بعد دم از تشبیه Gears به COD هم میزنن.
کفتــــــــــــاران، دور شیـــــد باو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or