Epic : در مورد Unreal Tournament کوتاهی کردیم – ‬‬

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
Epic بالاخره به این موضوع اعتراف کرد که در خصوص پر فروش ترین فرنچایز سال های اخیر این شرکت یعنی Unreal Tournament کوتاهی کرده است.
Mike Capps مدیر عامل استودیوی Epic در گفتگویی با سایت IndustryGamers گفت تصمیمات این شرکت در خصوص تمرکز بر روی سری Gears of War و IP های جدید باعث شده تا Unreal Tournament در سایه قرار بگیرد.
او می گوید : “مدت زیادی از عرضه ی آخرین بازی Unreal می گذرد, این بازی یک فرنچایز بسیار دوست داشتنی است و ما هنوز هم آن را خیلی دوست داریم. ما آن طور که شایسته ی این عنوان بود به آن توجه نکردیم آن هم به خاطر این که تمرکزمان را بر سری Gears of War معطوف کرده بودیم. ضمن این که ما هنوز شرکت نسبتا کوچکی هستیم.”
او به شوخی می گوید : “حتما تعجب می کنید که چرا ما اسم موتور پایه مان را Gears Engine یا چیز دیگه نمی گذاریم !”
البته او از گفتن این که مشغول کار بر روی بازی جدیدی از سری Unreal Tournament است امتناع کرد و هنوز چیزی در این رابطه مشخص نیست. علاوه بر این او گفت ساخت دنباله این عنوان می تواند او را خوشحال کند.
“ما تمرکزمان را روی ساخت بازی های جدید گذاشتیم همانطور که شما Shadow Complex را دیدید و Bulletstorm و همچنین Infinity Blade اما بعضی وقت ها خودم به عنوان یک تاجر فکر می کنم ما باید وقت بیشتری را صرف فرنچایز های فوق العاده مان بکنیم.”
آخرین شماره از این سری , بازی Unreal Tournament III بود که در سال 2007 برای ایکس باکس 360 , پلی استیشن 3 و رایانه های شخصی منتشر شد.

قضیه بازی Unreal با Unreal Tournament جدا هستش... من خودم به شخصه با شماره اول و دوم Unreal واقعا زندگی کردم و واقعا چشم انتظار عرضه شدن نسخه سوم هستم... از دیگر بازی های تو لیست انتظار من از شرکت Epic بازی MKZ_ه ...ولی واقعا از IP و عنوان Unreal Tournament که بیشتر سبق و سیاق MP داره نمیشه گذشت... کلا از اپیک هرچی برسه خوبه!

انقدر گیرز بسازید تا جونتون دراد . بعد از ۴ سال تازه فهمیدن اشتباه کردن. ی انریل تورنومنت میداد تو این مدت چند برابر سود میکرد نسبت به گیرز.

مثلا خیلی در مورد Bulletstorm خوب کار کردن ؟! یا Shadow Complex ؟! اینا حتی رو GOW هم اونقدری که در توانشون بود کار نکردن ! اینام فقط افتادن دنبال پول ...
UT کجا و BS کجا ...

انقدر گیرز بسازید تا جونتون دراد . بعد از ۴ سال تازه فهمیدن اشتباه کردن. ی انریل تورنومنت میداد تو این مدت چند برابر سود میکرد نسبت به گیرز.
با اینکه پست های تکراریت ارزش جواب دادن ندارن ! :| ار کجای گفته های ایشون استخراج کردی که از ساخت Geow اشتباه کرده یا پشیمونه ؟ :-?

• Like
Reactions: Farh@d
ببین یارو بهترین بازی که epic تا به امروز ساخته گیرز بوده که با این همه محبوبیت فک نکنم پشیمون باشه...

اگر نبود Oblivion، به راحتی می گفتم بهترین گیمی که توی زندگیم بازی کردم Unreal Tournament اصلی (1999) بوده، ولی همین حالا هم می تونم بگم بیشترین زمانی که توی عمرم پای یه گیم گذاشتم پای UT بوده (حدود 3 میلیون ساعت)!
23t06dg.gif

واقعا توی سال 1999 که همه گیم ها گرافیک شون ضعیف بود و سرشار از باگ و ... بودند چقدر استثنایی بود این گیم، ولی با گذشت زمان نسخه های جدیدش هیچ وقت اون حالت استثنایی رو تکرار نکردند و اکثرا فقط برای نشون دادن قابلیت های موتور Unreal استفاده شدند... :(

چقدر دوست دارم یه UT بیاد که اون حالت UT سال 1999 که از هر لحاظ (گرافیک - گیم پلی - موسیقی ها و صدا ها - ...) نزدیک به کمال صد در صد بود رو تکرار کنه...

• Like
Reactions: Robin
مثلا خیلی در مورد Bulletstorm خوب کار کردن ؟! یا Shadow Complex ؟! اینا حتی رو GOW هم اونقدری که در توانشون بود کار نکردن ! اینام فقط افتادن دنبال پول ...
UT کجا و BS کجا ...
Bulletstorm ربطی به اپیک نداره People can fly سازندش بوده که از زیر شاخه های اپیکِ دستندرکارانه اپیک کاره ای نبودند ، شاید در حده راهنمایی
باز بولت استورم از دوک نوکم خیلی بهتر بود

همه که مثل سونی نیستن;)

اگر نبود Oblivion، به راحتی می گفتم بهترین گیمی که توی زندگیم بازی کردم Unreal Tournament اصلی (1999) بوده، ولی همین حالا هم می تونم بگم بیشترین زمانی که توی عمرم پای یه گیم گذاشتم پای UT بوده (حدود 3 میلیون ساعت)!
از زمان عرضه ی اون بازی تا حالا حدودا 100000 ساعت گذشته. ولی شما 3000000 ساعت بازیش کردین یعنی 340 سال. جای بسی خسته نباشید داره.:d
امیدوارم یه نسخه جدید از بازیش در راه باشه. با اینکه خیلی ها از این نسخه ی آخری خوشون نیومد ولی من خیلی خوشم میومد.
:x

دوستان بعد از حملات دهشتناکشون به سری COD حالا ظاهرا نوبت گیرز شده؟!
لطفا در بحثهاتون بدور از جوگیری نظر بدید و جانب انصاف رو رعایت کنید و سعی کنید کمتر از روی کامنتهای کاربران روشنفکرنما تقلید کنید!
ممنون از همکاریتون

دوستان بعد از حملات دهشتناکشون به سری COD حالا ظاهرا نوبت گیرز شده؟!
لطفا در بحثهاتون بدور از جوگیری نظر بدید و جانب انصاف رو رعایت کنید و سعی کنید کمتر از روی کامنتهای کاربران روشنفکرنما تقلید کنید!
ممنون از همکاریتون
بعله نوبتش شده:dآخه چون اپیک آنریل رو ول کرد رفت یه بازی درپیت و چرت بدون فروش به اسم گیرز ساخته،دوستان انقدر شاکی هستن:d
ناقولا تو هم فن گیرز بودی و نمیدونستیم؟:d

از زمان عرضه ی اون بازی تا حالا حدودا 100000 ساعت گذشته. ولی شما 3000000 ساعت بازیش کردین یعنی 340 سال. جای بسی خسته نباشید داره.:d
آخه بعضی موقع ها برای تنوع یه سری جاهاییش رو صحنه آهسته (SlowMo) بازی می کردم! همین شد که بیشتر طول کشید! :mrgreen:
بعله نوبتش شده:dآخه چون اپیک آنریل رو ول کرد رفت یه بازی درپیت و چرت بدون فروش به اسم گیرز ساخته،دوستان انقدر شاکی هستن:d
ناقولا تو هم فن گیرز بودی و نمیدونستیم؟:d
خوب حق شونه انقدر بهشون گیر بدیم دیگه! نمی شد اون استودیوشون رو یه ذره گسترش می دادن و همزمان روی هر دوش کار می کردند و چهار تا دونه UT درست و حسابی هم می دادن؟
gaah.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or