Epic در حال کار بر روی عنوانی multi platform

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
از اگهی جدید منتشر شده توسط اپیک می توان فهمید که انها در حال ساخت بر روی عنوانی مولتی پلتفرم هستند

"ما به دنبال یک هنرمند با تجربه برای کار بر روی IP جدید و مولتی پلترفرم هستیم " البته با توجه به متن پایین می توان حدس زد
که این بازی برای نسل بعد است
Your goal will be to attack the more complex issues that arise when we push the technology envelope, both in production on current hardware, and prototyping for next-generation hardware," .

Gears Of War 4 مولتی شد رفت پی کارش :d
نمیدونم چند درصد این جمله شوخی بود! ولی گفته IP جدید :d

بعد اپیک زیرمجموعه ی MS نیست که! ولی سانتا زیرمجموعه ی سونیه :d

احتمالش کمه فکر کنم این بازی انحصاری باشه.
شاید بخوان یک عنوان دیگه مثل Bulletstorm بسازند!
اخه Epic گفته بود 5تا IP داره که پلتفرم اصلیشون PC هست......
نمیدونم والا....

کلا من با این شرکت خیلی حال میکنم همیشه بازیهای خیلی قشنگی زده بیرون داده مثل سری های گرز و بلوت استورم ...من مطمئنم ip جدید این شرکت هم یه بازی بسیار قشنگ هست که بازی بازها را به مجذوب میکنه

Gears Of War 4 مولتی شد رفت پی کارش :d

چه خوب میشد اگه سانتا هم یه همچین آگهی میداد ! :d

البته این بازی هم مثل Halo میشه.البته خودشون هم قبلا گفته بودن که میخوان داستان های دیگه به جز Marcus رو بگن!میره تو کاره Spin off این هم اگر برای نسل بعد برنامه ای نداشته باشن!

لول کجای این خبر Geow4 نوشته من در عجبم بدون شک شماره بعدی Geow اسپین آف هست نه شماره اصلی و 4
پ.ن:چقدر دوست دارند مولتی بشه نقش ماکرو هم تماشاگر فرض شده
اخه Epic گفته بود 5تا IP داره که پلتفرم اصلیشون PC هست......
نمیدونم والا....

تا اونجایی که خبر دارم نگفت هر 5عنوان IP جدید هستند ولی فکر کنم ربطی به Fortnite نداشته باشه هرچند هنوز دنبال ناشر هست براش ولی فکر کنم این یکی فرق داشته باشه چون Fortnite برای همین نسل فکر کنم درحال ساخته فکر کنم یکبار هم به نسخه جدید Bulletstorm اشاره کرده بودن به هرحال تو کنفرانس ها مثل E3 ممکنه معرفی بشه
پ.ن2:چقدر جالب به نسل بعدی اشاره شده بعد ماکرو و سونی تکذیب می کنند :|

تا اونجایی که خبر دارم نگفت هر 5عنوان IP جدید هستند
نه بابا گفت! خبرشو توی همین BC خوندم!!! نوشته بود:
"البته این IP ها به اندازه GeOW بزرگ نیستند"
ولی درسته.اون Fortnite مال همین نسله.با وجود معرفی نشدن نسل بعد،این امکان بیشتر هم میشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or