Epic امیدوار است امسال Unreal Engine 4 نشان دهد.

دوست دارید این انجین امسال منتشر شود؟

• بله

رای‌ها: 22 59.5%
  • خیر

رای‌ها: 15 40.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    37

SGT-Amir

کاربر سایت
Epic در GDC طی یک کنفرانس خبری اعلام کرد که امیدوار است که در اواخر امسال نمایشی عمومی

از تکنولوژی جدید خود "Unreal Engine 4"داشته باشد . اما گفته شد ه که دوست دارد آن را در خفا و

بدون حاشیه و شایعه تولید کند.

جناب Mark Rein سخنگوی شرکت EPIC GAMES گفت :

صحنه هایی که ما میتوانیم به وسیله ی این موتور گرافیکی خلق کنیم تمام نشدنی و بی حد هستند.بنابرین ما همواره در حال فشار اوردن بر این موتور و پیشرفت ان برای خلق بیشتر صحنه ها و

تصاویر بهتر از انچه ممکن هست هستیم.

74638542894006804587.jpg

گزارشی از CVG
Source

آخرین ویرایش:
من بازم تاکید میکنم که این نسل دیگه پوکیده.اوناییم که هنوز عقیده دارند گرافیک این نسل خوبه یا قراره پیشرفت کنه کافیه واسه چند دقیقه بتلفیلد سه روی ultra setting ش بازی کنند اصلا اگر مقدور نیست یک ویدیو ازش توی اینترنت ببینند. بعدش بیان نطر بدن. اونیم که شده بهترین گرافیک سال روی کنسولها هستش .

آخرین ویرایش:
البته تغییر نسل تا حد زیادی روی کنسول لمس میشه این تفاوت رو pc اینقدر احساس نمیشه تازه همون قدر هم که احساس میشه مدیون کنسول اگر قرار هم باشه تو نسل
بعد جهش تکنیکی بازهم تا حد زیادی مثل این نسل تک قطبی باشه( جلوه های گرافیکی) قضیه خیلی لوث میشه به اندازه کافی ما جلوه های نوری درست و حسابی رو
تو همون سال 2007 با کرایسیس دیدیم فیزیک هم فکر میکنم با موازات گرافیک بیشرفت کرد و حتی این بیشرفت تا حدی ادامه داشت که مثلا فلان بازی رو ما با گرافیکش
میشناسیم یا با فیزیکش یا با انیمیش هاش ولی من سراغ ندارم اسم یک بازی بیاد ما هم ناخداگاه یاد AI قدرتمند بیفتیم امیدوارم با UN4 به شکل همه جانبه همچین
حسایی بهمون دست بده.

مشکل اینه که شما از کنسولها در حد کامپیوترِ روز انتظار داری .
شما به من بگو گرافیک آنچارتد 3 چه مشکلی داشت ؟ وقتی بازی-ای تو سال بهترین گرافیک سال میشه یعنی کلا بهترین گرافیک سال شده نه فقط تو بخش کنسول .
بنظر من این نسل تا 1 سال دیگه گرافیکهایی زیباتر و تکنیکی تر از آنچارتد 3 رو بنمایش میزاره . ولی دیگه بیش از 2 سال دووم نمیاره .
درکل اگه از انتظاراتمون از کنسول در حد یک کامپیوتر قدرتمند نباشه میبینیم که تو این نسل بعضی بازیها فوق العاده عمل کردن .

ببین دوست عزیز هیچکس منکر گرافیک عالی Uncharted 3 نمیشه ! من خودم واقعا لذت بردم ازش.
ولی خدایی اگه همین Uncharted 3 رو با رزولوشن واقعی Full HD و انواع تکنیک های گرافیکی به روز تجربه میکردیم بهتر نبود ؟

یا بازی The Last Of Us ، از یک تریلر نمیشه نظر قاطع داد !‌ اما تقریبا همه به نسبت اعتمادی که به ND داریم مطمئن هستیم که اینبار هم یک شاهکار برامون داره.
من خیلی بیشتر خوشحال میشدم اگه این شاهکار رو با گرافیک بسیار بالاتری ببینم.

در رابطه با بهترین گرافیک هم اگه قرار باشه انتخاب بشه واقعا نمیشه از روی کنسول ها انتخاب کرد !
فقط کافیه شما Crysis 2 X360 رو با Crysis 2 DX11 PC مقایسه کنید تا متوجه تفاوت قدرت یک کنسول با یک پی سی امروزی بشید.

منم انتظار ندارم نسل هر یک سال یا دو سال عوض شه اما واقعا دیگه عمر این نسل رو به پایانه و باید این رو قبول کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or