Ellen Page و نظر او پیرامون شباهتش به Ellie در The Last Of Us

A.R.A.$.H

کاربر سایت
شخصیت Ellie در بازی The Last of Us ساخته ناتی داگ یاد آور بازیگر محبوب یعنی Ellen Page می باشد.صحبت ها پیرامون این موضوع در اینترنت پخش شد و تصاویر مختلف فوتوشاپی نیز مانند زیر پخش شد :

51996401740578078696.jpg

خبری درباره اینکه خانم Page خودش این شباهت را دوست داشته باشد منتشر نشده است.خانم Ellen Page طی یک جلسه سوال و جواب در Reddit مهمان بودند و یکی از طرفداران پرسید :
"آیا تصاویری از The Last of Us دیده اید و یا اینکه در نقش Ellie بازی کرده اید؟"
پاسخ : "من در یک بازی با نام Beyond: Two Souls فعالیت دارم و آنها به همین دلیل شباهت من را با الی از بین بردند"
چهره Ellie طی مراحل ساخت بازی فرق کرد و در مرحله نهایی کمتر شبیه به خانم Page می باشد.

thelastofus_review_c_400.jpg

همچنین ایشان به سوالاتی پیرامون Beyond: Two Souls پاسخ دادند و اینکه آیا بازی رایانه ای انجام می دهند یا خیر :
"ساخت Beyond یک تجربه عالی می باشد.کار David Cage بی نظیر است و من خوشحالم که در ساخت بازی او شرکت می کنم"
"من زمانی که یک بچه بودم زیاد بازی های رایانه ای می کردم.من یک کنسول Sega Genesis داشتم و از یکی از طرفداران بزرگ سونیک بودم.بازی های NHL را دوست دارم و بار برادرم زیاد آنها را بازی می کردیم.پس از آن من عاشق PlayStation و فیفا شدم!من پس از مدت ها نیز یک بار دیگر بازی کردم و آن Tomb Raider بود که در عرض 12 ساعت آن را تمام کردم"
Beyond: Two Souls در 8 اکتبر برای PlayStation 3 منتشر خواهد شد.
Gameinformer

آخرین ویرایش:
تشکر بابت خبر
حدود دو سال پیش که بازی معرفی شد، شخصیت الی خیلی شبیه خانم پیج بود و خیلی ها من جمله بنده به شک افتادند که چطور ممکنه ایشان هم در Beyond و هم در TLoU حضور داشته باشند اما NG شخصا گفت که اتفاقی بوه و چهره اش عوض شد.گرچه همانطور که دوستان فرمودند، هنوز هم شباهت های اندکی هست.
اما از جواب آقای دراکمن ناراحت شدم.این که فردی به شیوه های غیر معمول بازی میسازه نه تنها بد نیست که خیلی هم عالیه، حتی اگر خود بازی حرفی برای گفتن نداشته باشه (که با حضور آقای کیج غیر ممکنه بازی ضعیف باشه) اما حداقل باعث تنوع که میشه.Heavy Rain به خاطر سبک بازیش یکی از شاخص ترین بازی های این نسله، همانطور که TLoU هست.در کل از فردی با این سابقه بعید بود

نیل قشنگ با غلتک از رو کیج رد شد:dولی دوستان توجه کنند که تاریخ توییت مال 17 فوریه هست.حتما مشکلشون حل شده.بالاخره دعوا نمک زندگیه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or