محل برگزاری این کنفرانس شهر لس آنجلس واقع در ایالت کالیفرنیا هست! و تاریخ رسمی برگزاری کنفرانس هم June 9 at 12 p.m. Pacific Time که به وقت ایران میشه دوشنبه ساعت 23:30.
چرا نشه ارشیا اگه اون تیم اصلی dice بیاد رو این کار کنه من دوباره سوار جتم میشم:d تو هم سوار اسالتت میشی:dخیر :d
ـ ــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پارسال با نمایش BF4 کلی هایپ شدیم حیف که آخرش خوب از آب در نیومد، با توجه به شایعه های اخیر هم امید زیادی به BF بعدی ندارم خوب این که هیچ ! :d
NFS هم که امسال ازش خبری نیست اینم هیچ، یه گیم پلی از Mirror's Edge 2 باشه خیلی خوبه که البته اینم فکر نکنم خبری ازش بشه پس اینم هیچ، یه Sims4 و StarWars میمونه
امسال میخوان چی نشون بدن پس ؟! مگه اینکه سورپرایزی در کار باشه(تایید TF روی PS4 !:d)
این طور که شایعه ها میگن انگار یه استدیوی دیگه بازی رو میسازه اسمش رو یادم نیست ولی همین چند وقت پیش خبرش اومد، گفته بودن بازی تم پلیسی داره !! خودت فکر کنم دیدیچرا نشه ارشیا اگه اون تیم اصلی dice بیاد رو این کار کنه من دوباره سوار جتم میشم:d تو هم سوار اسالتت میشی:d
دو روز پیش سری NFS
20 ساله شد، به همین خاطر امکان داره خبرهایی از نسخه بعدی بشه توی E3 ، همچین دور از انتظار نبود !
watch?v=0nFIi51gdt4
منظورم یه تیزر یا تریلره، عرضه هم که برای سال دیگه ..خودشون هفته پیش گفتند سال 2015 منتظر عرضه باشید امسال NFS ندارند
اگه Visceral داره Battlefield میسازه پس Dice داره چی میسازه؟و از این مهم تر!اگر Visceral داره این دو تا پروژه رو میسازه پس کی داره Dead Space میسازه؟!:dدیروز خبرنگارها رفته بودن Visceral که یه سری چیزای جدید ببینید! :d که احتمالا همون Battlefield جدید هست. دو تا از این Insiderها هم گفتند که اسم بازی Battlefield: S.W.A.T هست.
Visceral در حال حاضر دو تا تیم داره که به نظر میاد Star Wars ساختش تازه شروع شده.
اگه Visceral داره Battlefield میسازه پس Dice داره چی میسازه؟و از این مهم تر!اگر Visceral داره این دو تا پروژه رو میسازه پس کی داره Dead Space میسازه؟!:d
:dداداش اشکال نداره سوار سفینه میشی... خیلی هم از جت بهترهچرا نشه ارشیا اگه اون تیم اصلی dice بیاد رو این کار کنه من دوباره سوار جتم میشم:d تو هم سوار اسالتت میشی:d
ممنون بابت اطلاع رسانی ولی اگه ممکنه منبعی رو هم قرار بدین لطفا.رونمایی از بازی جدید استودیو Criterion Games و نمایش جدید از Mirror's Edge برای کنفرانس EA تایید شدند.