نمایشگاه/رویداد Electronic Arts E3 2014 Press Conference

The Mera Abides

Entierra tu primer juguete
کاربر سایت
84128682437892230800.jpg

شرکت Electronic Arts همانند سال های گذشته در کنفرانس حضور خواهد داشت! مجری امسال Andrew Wilson مدیر عامل همین شرکت خواهد بود.
محل برگزاری این کنفرانس شهر لس آنجلس واقع در ایالت کالیفرنیا هست! و تاریخ رسمی برگزاری کنفرانس هم June 9 at 12 p.m. Pacific Time که به وقت ایران میشه دوشنبه ساعت 23:30.

امیدوارم با یک نمایش خفن و فک برانداز از dragon age رو برو باشیم...
خب یک تیزر چند ثانیه ای از mass effect جدید هم میتونه منو شادروان کنه :d
استار وارز جدید هم می تونه یکی از بهترین بخش های کنفرانسشون باشه ....
یک تریلر مدهوش کننده از mirrors edge هم طوفانی به پا میکنه!
خب battlefield جدید هم تقریبا حضورش قطعیه!
بالاخره ناشر بزرگیه وکلی بازی برا ادامه دادن داره در کنار اینکه میتونیم حداقل منتظر معرفی یک دو تا آی پی جدید هم باشیم!
ولی خسته کننده ترین بخش کل کنفرانس هایE3 برای من همیشه بخش sport همین Ea بوده :d
-------------
پ ن : به امید کولاک بایوور با عصر اژدها و مس افکت :x
پ ن 2 : بعیده اما کورسوی امیدی می گذاریم برا daed space !

بشدت منتظر این کنفرانس و تریلر نسخه حدید Sims هستم!!

میرورز اج و استار وارز هم جای خودشونو دارن! و یک تیزر تریلر از نشخه جدید nfs هم عالی خواهد بود! دوست دارم دیگه مثل یک بازی سالیانه تبلیغش نکنن و مثل بیقیه بازیا مثلا تو این e3 یک تریلر و سال بعد یک تریلر اساسی و در کل 2 سال تبلیغش کنن

من بهشدت منتظر یه daed space 4 هستم.با یه اتمسفر سنگین و وحشتناک+محیط بازی هم عوض بشه البته چند مرحله هم مثل همیشه تو ایستگاه فضایی باشه+دشمن های جدید و هم چنین قبلی ها+خیلی ترسناک با ایده های نو و جدید و گیم پلی ناب و بالاخره یه گرافیک توپ و در آخر هم آیزاک کلارک به طور کامل دیوانه و توهمی و مجنون و... با suit های زیباش

هر سال خواب آورترین کنفرانس برای من EA هست:-"
بخش بازی های ورزشی که هیچی، شوترهاشم هیچی باز( BF و MOH ) میمونه اون چندتا بازیه دیگش که نمایششون معمولا خیلی کمه :-" NFSـی،چیزی اگر حال بده نمایشش! :d کلا نصف کنفرانسش رو معمولا نمیبینم:-"

اما امسال، Star Wars دارن! >:) :x
امیدوارم یه نمایش درست حسابی و خفن داشته باشه! :x

من هیچی نمیخوام به جز یه BF مثل BF3 یعنی میشه من دوباره سوار اون جت های خوش ساخت بشم:crying1::crying1:
خیر :d
ـ‌ ــ‌ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پارسال با نمایش BF4 کلی هایپ شدیم حیف که آ‌خرش خوب از آب در نیومد، با توجه به شایعه های اخیر هم امید زیادی به BF بعدی ندارم خوب این که هیچ ! :d
NFS هم که امسال ازش خبری نیست اینم هیچ، یه گیم پلی از Mirror's Edge 2 باشه خیلی خوبه که البته اینم فکر نکنم خبری ازش بشه پس اینم هیچ، یه Sims4 و StarWars میمونه
امسال میخوان چی نشون بدن پس ؟! مگه اینکه سورپرایزی در کار باشه :-? (تایید TF روی PS4 !:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or