Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بازی رو شروع کردم
موقع ساختن کارکتر از keepsakesها این stonesword key ایتم کلیدی هست؟ یا فرقی نداره راحت باشم این ایتم‌ها تو بازی پیدا میشن و هرکدوم رو خواستم انتخاب کنم؟
* مرسی از دوستان, Golden Seed رو برداشتم*

بازی بعد یه ماه تموم شد
تنوع سلاح‌ها و جادوهای بازی خیلی خوب بودن
طراحی هنری بازی قشنگه
شخصیت هایی مثل Ranni, Blaidd, Iji, Rogier, Nepheli دوست داشتم, شخصیت‌هایی مثل Dung Eater, Varre, Selvis میخواستم سر به تنشون نباشه
Patches در مورد این بشر نظری ندارم:D
بین پایان‌های بازی, پایان Age of the Stars رو ترجیح میدم

DLC رو هم رفتم محیط و باس‌هاش یه سطح بالاتر بودن

فکر کنم تنها کسی که با Bloodborne حال نکرده منم (به خاطر تم تاریک و مریض گونه) و اینجوری بودم که زود تموم شو لعنتی:D ولی این قشنگ بود لذت بردم

ELDEN RING 6.jpg

Attachments

• ELDEN RING 0.jpg
    ELDEN RING 0.jpg
    1 MB · مشاهده: 18
  • ELDEN RING 3.jpg
    ELDEN RING 3.jpg
    358.7 KB · مشاهده: 7
  • ELDEN RING 7.jpg
    ELDEN RING 7.jpg
    935.1 KB · مشاهده: 5
  • ELDEN RING 8.jpg
    ELDEN RING 8.jpg
    561.7 KB · مشاهده: 8
  • ELDEN RING 9.jpg
    ELDEN RING 9.jpg
    459.2 KB · مشاهده: 24
آخرین ویرایش:
بازی رو شروع کردم
موقع ساختن کارکتر از keepsakesها این stonesword key ایتم کلیدی هست؟ یا فرقی نداره راحت باشم این ایتم‌ها تو بازی پیدا میشن و هرکدوم رو خواستم انتخاب کنم؟
هرکدوم رو خواستی انتخاب کن تو بازی از همشون زیاد پیدا می کنی.

بازی رو شروع کردم
من نظرم رو Golden Seed ، البته اینم از نیازت تو بازی بیشتر هست، ولی همون اول کاری یه فلاسک بیشتر داشته باشی کارو برات راحت تر میکنه.

بازی رو شروع کردم
آره اون Stonesword Key آیتم کلیدیه ولی نگران نباش، تو بازی راحت پیدا میشه یا می‌تونی بخری. واسه شروع زیاد حیاتی نیست. اگه تازه شروع کردی بهتره Golden Seed یا Crimson Amber Medallion برداری که بیشتر به کارت میاد.

خب اگه کارتون با اکسپنشن تموم شد یا حالا حالا قصد استارتش رو ندارید و PC بازید بزارید این رو معرفی کنم:

GRACEBORNE​

View attachment 342450

این ماد یک توتال اورهاله که تغییرات ساختاری تو بازی اصلی میده که در نتیجه بازی چه از لحاظ اتمسفر ، لحن و محتوای بازی یادآور بلادبورن باشه.
الان تو مرحله آلفاست که تو همین مرحله حدود 22 ست آمور ، 35 اسلحه ، 17 عدد trick weapon و 5 عدد اسلحه گرم رو به بازی پورت کرده.
همینطور المانهای گیم پلی مثل gun parrying یا quicksteps و...
مثل بلادبورن محدودیت وزن اسلحه/آرمور برداشته شده (no equip load)
حتی شکل هیل کردن هم تغییر کرده.

در ادامه دشمنها و باسها تغییرات ظاهری زیادی داشتن که کاملا انگاری از بلادبورن پورت شدن به بازی.
گرافیک ، نور پردازی رو هم با کمک Reshade خیلی خیلی نزدیک به بلادبورن درآورده.

تو این مرحله حجم دانلودی این ماد 5 گیگه.
روش نصبش هم تو لینک مشخصه و کامل توضیح داده.
GRACEBORNE - Bloodborne Inspired Overhaul

فقط یادتون باشه برای نصبش باید ورژن بازیتون 1.10 باشه.
اگه تو استیم بازی رو دارید و آپدیت شده به 1.12 به راحتی میتونین دانگرید کنین ، روشش تو همین لینکی که فرستادم توضیح داده.
========
این مادساز نزدیکه به دوساله که نمه نمه داشت المانهای مختلف بلادبورن رو به الدن رینگ پورت میکرد و این ماد برآیند همه اونهاست.
پروژه واقعا جذابیه.

بعد از یکسال این ماد به روز شد:

حجم جزییات و ریزه کاریهایی که در تبدیل دنیا و اتمسفر الدن رینگ به بلادبورن پیاده کرده مثال زدنیه.
واقعا مادسازهایی از این دست دیوونن اگه بعد از این پروژه هایی که برمیدارن و چندسال روش کار میکنن نتونن یا اصلا نخوان که تو استودیویی مشغول به کار بشن.
https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/5207?tab=description

سلام
خب DLC هم تموم شد
البته من قبلا بازی رو پلات کرده بودم
ولی بخاطر DLC دیگه از سیو خودم استفاده نکردم و کلا از اول شروع کردم و تا قبل باس آخر بازی اصلی رسیدم و سوئیچ کردم روی DLC
در کل خوب بود و یکم سخت‌تر بود، ولی خیلی مشکل خاصی نداشتم رو باس‌ها
بجز باس آخر که چندین و چندبار مردم، اینم بگم من روی آپدیت 1.21 نسخه PS4 بازی رو تموم کردم دیگه نمیدونم چقد نرف کرده بودن تو این آپدیت، ولی معلومه قبلا سخت‌تر بوده
بخاطر این باس مجبور شدم برم شیلد Fingerprint رو پیدا کنم (یادم رفته بود برش دارم) و با اینکه بیلد Intelligence رو داشتم از اول بازی، مجبور شدم برم روی دکس و شمشیر معروف Bloodhound's

بعد از یکسال این ماد به روز شد:

حجم جزییات و ریزه کاریهایی که در تبدیل دنیا و اتمسفر الدن رینگ به بلادبورن پیاده کرده مثال زدنیه.
واقعا مادسازهایی از این دست دیوونن اگه بعد از این پروژه هایی که برمیدارن و چندسال روش کار میکنن نتونن یا اصلا نخوان که تو استودیویی مشغول به کار بشن.
https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/5207?tab=description
این آنتی چیت الدن واقعا مذخرفه به خاطر استفاده از زیرنویس فارسی که به نوعی ماد به حساب میاد 180 روز از بخش آنلاین بازی بن شدم.کلا باید برای استفاده از انواع ماد از نسخه کرکی استفاده بکنیم.

• Sad
Reactions: m.d.makan
این آنتی چیت الدن واقعا مذخرفه به خاطر استفاده از زیرنویس فارسی که به نوعی ماد به حساب میاد 180 روز از بخش آنلاین بازی بن شدم.کلا باید برای استفاده از انواع ماد از نسخه کرکی استفاده بکنیم.
خب وقتی با ماد بازی میکنی نمیتونی سیوش رو تو نسخه اصلی لود کنی.
اصولا بعد از ماد کردن باید با Mod Engine بازی رو اجرا کنی.
وقتی هم بازی رو بدون اون اجرا میکنی نباید سیوی که مادها روش اعمال شدن و تغییرات دادن رو لود کنی که خب بازی شناسایی میکنه که داری مثلا چیت و... میکنی و حتما بن میشی.

خب وقتی با ماد بازی میکنی نمیتونی سیوش رو تو نسخه اصلی لود کنی.
اصولا بعد از ماد کردن باید با Mod Engine بازی رو اجرا کنی.
وقتی هم بازی رو بدون اون اجرا میکنی نباید سیوی که مادها روش اعمال شدن و تغییرات دادن رو لود کنی که خب بازی شناسایی میکنه که داری مثلا چیت و... میکنی و حتما بن میشی.
میدونم ولی به نظرم باید کاری بکنند که آنتی چیت فرق ماد با چیت بفهمه من اگه از ترینر استفاده کردم و کارکتر فول پاور کردم میشه چیت البته اگه توی pvp استفاده کردم باید بنم کنه ولی الان من ماد استفاده کردم که زیرنویس فارسی جایگزین انگلیسی کرده نه کارکتر قویتر شده نه چیزردیگه ای الان مثلا توی یک بازی آنلاین فایتینگ مثل اس اف ۶ شما انواع ماد میتونید بزنید مثلا ماد میزنی که جای ریو -چانلی بیاد ولی نه بنی میشی نه چیز دیگه ای چون توی اصل قدرت کارکتر تغییری نکرده همون ریو هست که اسکین چانلی روش انداختی

میدونم ولی به نظرم باید کاری بکنند که آنتی چیت فرق ماد با چیت بفهمه من اگه از ترینر استفاده کردم و کارکتر فول پاور کردم میشه چیت البته اگه توی pvp استفاده کردم باید بنم کنه ولی الان من ماد استفاده کردم که زیرنویس فارسی جایگزین انگلیسی کرده نه کارکتر قویتر شده نه چیزردیگه ای الان مثلا توی یک بازی آنلاین فایتینگ مثل اس اف ۶ شما انواع ماد میتونید بزنید مثلا ماد میزنی که جای ریو -چانلی بیاد ولی نه بنی میشی نه چیز دیگه ای چون توی اصل قدرت کارکتر تغییری نکرده همون ریو هست که اسکین چانلی روش انداختی
SF6 آنتی چیت داره؟
اگه داشته باشه فایلهای بازی رو که تغییر بدی و اول بازی چک کنه احتمال بن باید بالا باشه.
اینطور که میگی یا آنتی چیتش خیلی دست و دلبازه و یا اصلا نداره که میشه تو بخش آنلاین هم ماد زد.

ولی خب آره یکسری مادها فرندلی هستن و تغییرات تو خود فایلهای بازی انجام نمیدن.
ولی یکسری هم هستن که مثل همین زیرنویس تغییرات تو دیتای خود بازی انجام میدن.
این نوع تغییرات رو آنتی چیتهایی که اول بازی اجرا میشن و فایلهای بازی رو چک میکنن خیلی باهاش مشکل دارن و درصد بن و... بالاست.
تو خوشبینانه ترین حالت خودش میگه و ارور میده و بازی اجرا نمیشه ولی گاها بعد اجرا احتمال بن وجود داره.
حالا آنتی چیتهایی که تو هسته ویندوز میشینن و برنامه های دیگه غیر از خود بازی رو هم چک میکنن دیگه بماند که خیلی باید حواست باشه که هنگام اجرای بازی برنامه هایی که این آنتی چیتها اونها رو بدافزار میدونن هم اجرا نباشن.

توصیم اینه که اگه دیدی که یه بازی آنتی چیت داره ، حتما مادها رو از روش درستی که توضیحاتش وجود داره اجرا کنی.
مثلا با فایل اجرایی جدا ، یا مادمنیجر و... یا مادهایی که آنتی چیت رو غیرفعال میکنن و چک کردن آنلاین رو موقتی از کار میندازن.

SF6 آنتی چیت داره؟
اگه داشته باشه فایلهای بازی رو که تغییر بدی و اول بازی چک کنه احتمال بن باید بالا باشه.
اینطور که میگی یا آنتی چیتش خیلی دست و دلبازه و یا اصلا نداره که میشه تو بخش آنلاین هم ماد زد.

ولی خب آره یکسری مادها فرندلی هستن و تغییرات تو خود فایلهای بازی انجام نمیدن.
ولی یکسری هم هستن که مثل همین زیرنویس تغییرات تو دیتای خود بازی انجام میدن.
این نوع تغییرات رو آنتی چیتهایی که اول بازی اجرا میشن و فایلهای بازی رو چک میکنن خیلی باهاش مشکل دارن و درصد بن و... بالاست.
تو خوشبینانه ترین حالت خودش میگه و ارور میده و بازی اجرا نمیشه ولی گاها بعد اجرا احتمال بن وجود داره.
حالا آنتی چیتهایی که تو هسته ویندوز میشینن و برنامه های دیگه غیر از خود بازی رو هم چک میکنن دیگه بماند که خیلی باید حواست باشه که هنگام اجرای بازی برنامه هایی که این آنتی چیتها اونها رو بدافزار میدونن هم اجرا نباشن.

توصیم اینه که اگه دیدی که یه بازی آنتی چیت داره ، حتما مادها رو از روش درستی که توضیحاتش وجود داره اجرا کنی.
مثلا با فایل اجرایی جدا ، یا مادمنیجر و... یا مادهایی که آنتی چیت رو غیرفعال میکنن و چک کردن آنلاین رو موقتی از کار میندازن.
نه sf 6 کلا قفل معول کاپکام داره و آنتی چیت نداره البته در مورد ماد هم خوب نه بنی میکنه نه مشکلی داره بعضی مادها مثل لباس ها رو توی رنک هم میتونی استفاده بکنی ولی یکسری فقط در حالت آفلاین میشه استفاده کرد توی حالت آنلاین بازی کرش میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or