Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
جوری به فارسی سلیس برات میگم، از این به بعد سولزها و الدن رو اینجوری بازی کنی
انیمیشن رول، داج، جامپ و بک استِپ رو از لحظه شروع (زدن دکمه) تا پایان (برگشت به آیدل پوز( ایستاده) به ۳۰ قسمت تقسیم میشه، برا همین مثل بازیهای فایتی (اونجا ۶۰فریم) انجین بازی هاردلاک ۳۰ فریمه و رو pc باید ماد زد.
حالا بسته به:
۱)وزن زره و سلاح (equip load/ burden) که تو همشون ۳ دستست (سبک، متوسط و سنگین)
۲)بعضی اسپلها و رینگها
از اون ۳۰ فریم، بین ۶ تا ۱۸ فریم رو ضد ضربه invincible هستی که بهش میگن iframes
مثلا با زره سبک بدون اسپل و رینگ از لحظه رول زدن تا وسط انیمیشن (۱۴فریم) (که میشه وقتی رو زمین کامل سر و ته میشی) حتی اگر هر ضربه ای بهت بخوره، (محدوده هیت باکسِ پلیر) اون ضربه چون در iframes هستی ازت جون کم نمیکنه ولی دقیقا بعدش یعنی لحظاتی که هنوز کامل پا نشدی پنجره بسته میشه و اتک میخوری، حالا اگه زرهت سنگینتر بود این پنجره میشه ۷ فریم و سخت تره، خود رول هم که کندتره با زره سنگین تر.
*حالا چرا iframes مهمترین مکانیک بازیه:
چون به جای اینکه هنگام ضربه دشمن به کنار و عقب رول بزنی که از محدوده اتک (هیت باکس) فرار کنی، دقیقا لحظه اتک، مستقیم (یا مستقیم با تمایل به چپ یا راست) تو شکمش رول میکنی و دمیج رو نمیخوری، فایدش چیه؟ (مهمترین نکته)
اگر به عقب و کنار رول کنی،فاصلت با دشمن زیاد میشه و تا این فاصله رو کم کنی، اتک بعدی میاد، ولی اگه بری تو شکمش، همون لحظه چسبیدی بهش و فرصت اضافه ایجاد میشه تا نهایت اتکت رو بدی و حتی اگر بری پشتش بک-استَب کریتیکال بزنی.
من کاملا اینجوری بازی میکنم الان فهمیدم iframeباز حساب میشم پس
شیلد سنگین و اسحله سنگین لول آپ همه رو stamina و strength شیلد هم استفاده نمیکنم که بتونم هم سنگین باشم هم فرز میرم تو دل باس قل میخورم ضربه میزنم
ولی ER رو یه نیوگیم رو incantationsها با faith و arcane یه نیوگیمم رو sorceries و intelligence رفتم اونام باحال و متنوع بودن ولی روالم همونه

من کاملا اینجوری بازی میکنم الان فهمیدم iframeباز حساب میشم پس
شیلد سنگین و اسحله سنگین لول آپ همه رو stamina و strength شیلد هم استفاده نمیکنم که بتونم هم سنگین باشم هم فرز میرم تو دل باس قل میخورم ضربه میزنم
ولی ER رو یه نیوگیم رو incantationsها با faith و arcane یه نیوگیمم رو sorceries و intelligence رفتم اونام باحال و متنوع بودن ولی روالم همونه
این مکانیزم و poise رو با اینکه از اصلیان بازی توضیح (توتوریال) نمیده
از ۲۰۰n و دمون سولز اصلی تو سریه و ۵ تا ۱۰ درصد میدونن، رفیق (چپ) (با راست دیالوگ سخته)
مجیک و اسپل، تو چند نفره ( استند الون جدیدِ الدن) زدنی تر، شده

آقا انصافا مالنیا فوق العاده ست
یعنی هر چی از شکوه و عظمتش بگم کم گفتم
دیروز برای بار سوم (بخاطر dlc از اول شروع کردم) باهاش روبرو شدم
و 2 تا 2 ساعت نبرد داشتیم که نتونستم از پسش بربیام و به قدری دستم درد گرفته که
امروز نمیتونم حتی دسته رو به دست بگیرم

فکر میکنم یه بعد روانی در طول بازی برای مالنیا ایجاد شده و تقربیا همه راجبش میگن که شکست ناپذیره
و خودشم با یه غرور خاصی حرف میزنه و همون اول کار به قدری راحت میزنه که ناخودآگاه این حسو پیدا
میکنم که نه مثل اینکه این با بقیه فرق داره و رنج زیادی باید بکشی

و همین حس شکست ناپذیرش رو بهم انتقال میده و دیروز تو فاز دومش دو بار میتونستم بزنمش زمانی که
رفت بالا و تبدیل به گل شد بهترین زمان برای زدنش هست ولی به قدری تمرکزم رو از دست دادم
که نفهمیدم کدوم حرکتش رو زده و دقیق افتاد رو سرم و انالله و اناالیه آخ جوووون

به سرم زده فعلا بیخیال الدن بشم و دارک سولز 3 رو شروع کنم و برسم به
بی بی دو عالم خانم سیستر فریده تا این دو شخصیت بزرگ و برجسته ی تاریخ سولز (مالنیا و فریده) رو همزمان باهاش نبرد داشته باشم تا ببینم کدومشون برام چالشی سختر و عذاب آورتره
ته ذهنم بنظرم 60 به 40 مالنیا سختره ولی باز نمیتونم 100 در 100 بگم و بخاطر همینم زده به سرم یه چالش این مدلی برای خودم ایجاد کنم

برای اونایی که Nightreign بازی نکردن این موزیک یکی از باس های بازی هست. گوش بدن (خصوصا یک سوم پایانیش) ببینن چه خبره تو این فایت و بازی! :D

البته این ۳ تا هم برای کسایی که گوش می دن خیلی خوبن :

آخرین ویرایش:
این لعنتی چرا اینقدر رو مخه ؟@-)
2 ساعته باهاش درگیرم
این باس "الکی سخت" نیست. همه ی حرکاتش حتی شدیدترین انفجارهاش رو هم می تونی با یه داج به موقع رد بدی.
اگه dex ای dragon hunter's great katana می تونه جلوش خوب باشه خصوصا اسکیلش. حتی می تونی یه بیلد خفن با شمشیر dancer of ranah و ست لباسش ببندی که دمیج عظیم بهش بدی.

این باس "الکی سخت" نیست. همه ی حرکاتش حتی شدیدترین انفجارهاش رو هم می تونی با یه داج به موقع رد بدی.
اگه dex ای dragon hunter's great katana می تونه جلوش خوب باشه خصوصا اسکیلش. حتی می تونی یه بیلد خفن با شمشیر dancer of ranah و ست لباسش ببندی که دمیج عظیم بهش بدی.
بیشتر مشکل دوربین دارم، مطابق بقیه دراگون ها هی میخوام برم پشتش رو دم و پای بریدش تمرکز کنم، نمیشه
ظاهرا باید دقتم رو بزارم رو کله ی مبارکش
کلا با بیلد مالنیا اومدم ولی جلوی بیلی جون خوب نیست و با Dragon King’s Cragblade عوضش کردم
اون کاتانا رو هم فکر کنم دارم حالا امتحان میکنم دمت گرم

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp
بیشتر مشکل دوربین دارم، مطابق بقیه دراگون ها هی میخوام برم پشتش رو دم و پای بریدش تمرکز کنم، نمیشه
ظاهرا باید دقتم رو بزارم رو کله ی مبارکش
کلا با بیلد مالنیا اومدم ولی جلوی بیلی جون خوب نیست و با Dragon King’s Cragblade عوضش کردم
اون کاتانا رو هم فکر کنم دارم حالا امتحان میکنم دمت گرم
قربونت
اره این کلا باید در حال لاک و آنلاک باشی یعنی اوایلش با لاک اوکیه بعدش باید بدون لاک بزنیش. حداقل منکه اینطوری بودم.
اون سلاحم خوبه اگه جامپ اتک R2 بزنی.

این لعنتی چرا اینقدر رو مخه ؟@-)
2 ساعته باهاش درگیرم
خب اینم از این، یه نیم ساعتی دوباره طول کشید تا زدم و واقعا دهنم سرویس شد :D
تا اینجا سخت ترین باس dlc بوده اونم با اختلاف
در نهایت با دبل کاتانای dragon scale blade و مالنیا زدمش

خب اینم از این، یه نیم ساعتی دوباره طول کشید تا زدم و واقعا دهنم سرویس شد :D
تا اینجا سخت ترین باس dlc بوده اونم با اختلاف
در نهایت با دبل کاتانای dragon scale blade و مالنیا زدمش
باس آخر: سلام بهونه قشنگ من :D

گزارش مردمی و روزانه

خطاب به میکلای عزیز و دوست داشتنی

dc2ac10b-7ef9-4ba9-907c-c9748c32c14c.jpg

یعنی اگه 1000 بار باخته باشم 999 بارش بخاطر میکلا بود که منو گرفت
بنظرم اصلا فاز اول و دومش بالانس نیست، الان عین آب خوردن فاز اول رو میزنم ولی فاز دوم مشکل دارم
چند باری وقتی رفت بالا و با اتم اومد پایین کارمو تموم کرد، این حرکتشو بتونم قسر در برم (یه بار بیشتر نتونستم) دیگه ایشالا از پسش برمیام

• Smile
Reactions: DedSec88 and jdepp
گزارش مردمی و روزانه

خطاب به میکلای عزیز و دوست داشتنی

View attachment 391872

یعنی اگه 1000 بار باخته باشم 999 بارش بخاطر میکلا بود که منو گرفت
بنظرم اصلا فاز اول و دومش بالانس نیست، الان عین آب خوردن فاز اول رو میزنم ولی فاز دوم مشکل دارم
چند باری وقتی رفت بالا و با اتم اومد پایین کارمو تموم کرد، این حرکتشو بتونم قسر در برم (یه بار بیشتر نتونستم) دیگه ایشالا از پسش برمیام

يه آيتمى هست داشته باشى ميكلا نميتونه كاريت كنه.

خود مبارزه رو هم با شيلد ١٠٠٪؜ و نيزه موگ ميتونى راحت رد كنى.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or