Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
تمام باس های بازی اصلی رو موقع انتشار زمین زده بودم. رفتم سراغ دی ال سی تا چندتا باسش رفتم سر یه بیرون اومدن یهویی از بازی سیوم خراب شد. همانا مواظب باشید شما به درد من گرفتار نشوید این همه بازی اخطار میده از منو اول برید واقعا برید.

قبل هرباس هرچی باف و سامون هست بزن.
ذره ایی هم حس ناراحتی نداشته باش.
بازی همینطوریش مازوخیسم داره، دیگه باید هر طور که تونستی آسون ترش کنی.
حالا باف موردی نداره ولی سامون عملا چیت رسمی تو خود بازیه.
من تو هیچ سولزبورن/لایکی ازش استفاده نمیکنم.

آخرین بار تو Ds1 سر باس اون دوتا Gargoyle تو undead parish استفاده کردم ولی بعدش از خودم خجالت کشیدم :D

کلا من از همونجا با گاید و سامون و هرچیز دیگه ای که فکر میکردم بازی رو آسونتر میکنه خداحافظی کردم.
حتی کلاس مجیک هم دیگه نگرفتم.
(حداقل تو دور اول)

نمیخوام بگم شما هم اینطور باشید ولی تا حد امکان سمتاین مسایل نرید.
تو خیلی از بازیها باسهای درست و حسابی رسما مسخره و زنگ تفریح میشن.

اگه نظر شخصی شما اینه که پس باید موافق باشید که سازنده باید اول خودش حواسش باشه تا این موقعیت پیش نیاد که باسهاش تبدیل به ملیجک بشن مگرنه هرکی از راه رسید لباس پری دریایی تن باسها میکنه و لپاشون رو میکشه
به هر حال خوشحالم که مستقیما اعتراف کردید که ویژگیهای آسون کننده بازی رو مضحکه میکنه چون کاهدون ما یه خرده احساس ناکافی بودن کرده بود ngl

حالا باف موردی نداره ولی سامون عملا چیت رسمی تو خود بازیه.
من تو هیچ سولزبورن/لایکی ازش استفاده نمیکنم.

آخرین بار تو Ds1 سر باس اون دوتا Gargoyle تو undead parish استفاده کردم ولی بعدش از خودم خجالت کشیدم :D

کلا من از همونجا با گاید و سامون و هرچیز دیگه ای که فکر میکردم بازی رو آسونتر میکنه خداحافظی کردم.
حتی کلاس مجیک هم دیگه نگرفتم.
(حداقل تو دور اول)

راستش باهات مخالفم...وقتی مکانیک بازی این اختیار رو به پلیر میده باید استفاده بشه.
خود میازاکی استفاده میکنه بعد ما نکنیم؟:دی
آخه بازی های سولزلایک بجز مثلا سکیرو که واقعا مهارت مهم بود، فقط بیشتر از همه خود بیلد و گرایند کردنه مهمه.
بعد واقعا گیم پلی بازی اینقدر شلوغ و بهم ریخته هست که به سامون ها حداقل یک فرصت نفس کشیدن و استراتژی به پلیر میده. هرچند سر باس های DLC یا مالنیا همون سامون هم بی فایده هست. بلد نباشی خودت و سامون رو با خاک یکسان میکنند.:دی

پ.ن:منظور سامونی که بازی بهت میده نه پلیرای دیگه بهت کمک کنند.
اونا خدایی بالانس هستن.:دی

• Like
Reactions: soltanmasoud
اگه نظر شخصی شما اینه که پس باید موافق باشید که سازنده باید اول خودش حواسش باشه تا این موقعیت پیش نیاد که باسهاش تبدیل به ملیجک بشن مگرنه هرکی از راه رسید لباس پری دریایی تن باسها میکنه و لپاشون رو میکشه
به هر حال خوشحالم که مستقیما اعتراف کردید که ویژگیهای آسون کننده بازی رو مضحکه میکنه چون کاهدون ما یه خرده احساس ناکافی بودن کرده بود ngl
خب من باز هم میگم.
تو بازی این مورد وجود داره ولی انتخابش با خودته که ازش استفاده کنی یا نکنی.

فرام سافتور یا نیوویز اسلحه نزاشتن روی سر پلیر که یا از سامون استفاده میکنی یا سامورایی وار فارسی سختت میکنیم.

برای lies of p و گذاشتن درجه سختی هم که منظورت هست باز به همین شکل.

این موارد وجود دارن که رنج بیشتری از پلیرها هم بتونن بازیها رو تحربه کنن و وارد سبک بشن.
چه بسی همین پلیرهای جدید تو عناوین بعدی دیگه باتجربه تر بشن و نخوان بازی رو برای خودشون آسون کنن.

در هر صورت وجود این حق انتخاب اصلا به نظرم ضعف بازی نیست.
پ.ن:منظور سامونی که بازی بهت میده نه پلیرای دیگه بهت کمک کنند.
اونا خدایی بالانس هستن.:دی
بالا بری پایین بیای برای من این چیته. :D
ولی از نوع رسمیش.
با وجودش داخل بازی اصلا مشکلی ندارم ولی اصلا ازش استفاده نمیکنم.
به نظرم بارها بازی چالشی تر و جذابتر میشه.

اینکه جزو مکانیک اصلی بازی باشه رو هم کاملا مخالفم.

مثل فارم کردن و بیش از حد OP شدن میمونه که بازی بهت این اجازه رو میده ولی نمیگه حتما اینطور بازی کن.

وگرنه به طور پیش فرض باسها با سامون میبودن و یک گزینه میزاشت که بدون اونها انجام بدی.
==========
خود میازاکی استفاده میکنه بعد ما نکنیم؟:دی
میازاکی به طور افتضاحی نوبه :D

آخرین ویرایش:
خب من باز هم میگم.
تو بازی این موترد وجود داره ولی انتخابش با خودته که ازش استفاده کنی یا نکنی.

فرام سافتور یا نیوویز اسلحه نزاشتن روی سر پلیر که یا از سامون استفاده میکنی یا سامورایی وار فارسی سختت میکنیم.

برای lies of p و گذاشتن درجه سختی هم که منظورت هست باز به همین شکل.

این موارد وجود دارن که رنج بیشتری از پلیرها هم بتونن بازیها رو تحربه کنن و وارد سبک بشن.
چه بسی همین پلیرهای جدید تو عناوین بعدی دیگه باتجربه تر بشن و نخوان بازی رو برای خودشون آسون کنن.

در هر صورت وجود این حق انتخاب اصلا به نظرم ضعف بازی نیست.
بله این تبصره های شوالیه وار جای خودش شوالیه ها میتونن استفاده کنن
ولی به هر حال همه اعتراف شما رو به اصل موضوع شنیدیم خوشحالم که ۹۹٪ با من هم نظرید باعث خوشبختی بود ۳ >

بله این تبصره های شوالیه وار جای خودش شوالیه ها میتونن استفاده کنن
ولی به هر حال همه اعتراف شما رو به اصل موضوع شنیدیم خوشحالم که ۹۹٪ با من هم نظرید باعث خوشبختی بود ۳ >
من تو تاپیک p هم نظرم همین بود.
فکر نکنم اونجا حرف متفاوتی زده باشم.

اگه باهام هم نظری که پس بابت وجود این مکانیکها تو بازیها نباید مشکلی داشته باشی.

ولی خب مثل اینکه مواردی مثل این و درجه سختی تو بازی وجود داشته باشه اختیار از دست میدی و باید ازشون استفاده کنی.
بعد میای از وجود این مکانیک تو بازی ایراد میگیری.

اینکه نمیشه :D

نه اگه اینطور فکر میکنی ماکزیمم 1 درصد هم باهم توافق نظر نداریم :D

• Like
Reactions: DedSec88
من تو تاپیک p هم نظرم همین بود.
فکر نکنم اونجا حرف متفاوتی زده باشم.

اگه باهام هم نظری که پس بابت وجود این مکانیکها تو بازیها نباید مشکلی داشته باشی.

ولی خب مثل اینکه مواردی مثل این و درجه سختی تو بازی وجود داشته باشه اختیار از دست میدی و باید ازشون استفاده کنی.
بعد میای از وجود این مکانیک تو بازی ایراد میگیری.

اینکه نمیشه :D

نه اگه اینطور فکر میکنی ماکزیمم 1 درصد هم باهم توافق نظر نداریم :D
شما میگی بازیها با اون چیزا مسخره میشه بعد میگی حالا خوبه باشه که اگه کسی خواست بازیو مسخره کنه استفاده کنه؟ من خاورمیانه ایم حاجی این حجم مغزمنفجرکن از دموکراسی رو نمیفهمم فک کنم مشکل از من

تا جايي كه من ميدونم باس وقتى سامن ميكنيد جونش بيشتر ميشه و تيغ دو لبه هست يجورايي.

فلسفه بازياى سولز لايك اصلا اينه كه شما از همه توانت و امكانات داخل بازى استفاده كنى كه سوروايو كنى اين حرفا چه صيغه اييه؟ :D

قبل هرباس هرچی باف و سامون هست بزن.
ذره ایی هم حس ناراحتی نداشته باش.
بازی همینطوریش مازوخیسم داره، دیگه باید هر طور که تونستی آسون ترش کنی.
حتما میزنم ولی قبلش اول باید بفهمم این باف و سامون اصلا چی هستن :D

حتما میزنم ولی قبلش اول باید بفهمم این باف و سامون اصلا چی هستن :D

سامون يه مدل همون گرگيه كه بهت داد اون دختره ديشب
يه مدلشم هست يه علامتى دم ورودى باس هست كه يه npc مياد تو فايت كمكت.

باف هم يه سرى اسپل هايي هستن كه ميزنى و بعضى توانايي هات بيشتر ميشه :D

شما میگی بازیها با اون چیزا مسخره میشه بعد میگی حالا خوبه باشه که اگه کسی خواست بازیو مسخره کنه استفاده کنه؟ من خاورمیانه ایم حاجی این حجم مغزمنفجرکن از دموکراسی رو نمیفهمم فک کنم مشکل از من
من نگفتم مسخره میشه گفتم برای من چیت حساب میشه.
کسی که استفاده میکنه و لذت میبره نوش جونش.

بحث اینه که اجباری در هیچکدوم نیست.

اینکه نمیخوای این رو درک کنی و فقط از وجود این مکانیک ایراد میگیری واقعا عجیبه.

حتما مشکل از کاه نیست :D

تا جايي كه من ميدونم باس وقتى سامن ميكنيد جونش بيشتر ميشه و تيغ دو لبه هست يجورايي.
سامن های spirit ashes جون باس رو زیاد نمی کنن. فقط همون سامن های npc ها هستن که اینطورین.
==========
این spirit ash ها بازی رو ساده می کنن. اگه باز آدم npc سامن کنه شاید بشه گفت بهتره چون حداقل جون باس رو زیاد می کنه وگرنه که این سامن های جدید تو بازیای قبلی فرام سافتور هم نبودن.
نظر من در این رابطه اینه، اگه کسی می تونه تنهایی باس رو بزنه که تنهایی بزنه و لذتشو ببره، کسی هم که می بینه نمی تونه باید از سامن ها کمک بگیره منتهی جوری نشه که باس رو تو سه چهار اتک نابود کنه. :D هیچی از محیط باس، موزیک و طراحیش متوجه نشه بعدم بیاد بگه الدن رینگ (و سایر) آبکیه و نمی دونم این بازی بدرد نمی خوره!:D

من نگفتم مسخره میشه گفتم برای من چیت حساب میشه.
کسی که استفاده میکنه و لذت میبره نوش جونش.

بحث اینه که اجباری در هیچکدوم نیست.

اینکه نمیخوای این رو درک کنی و فقط از وجود این مکانیک ایراد میگیری واقعا عجیبه.

حتما مشکل از کاه نیست :D

والا بهترين سامن بازى كه همون ميميك هم باشه واقعا كاربردى تو باساى سخت نداره :D
حداقل تو پلى تروى اول كه اينجوريه.
مثلا با مالنيا اصلا خودش ستون پنجمه.
مالنيا اونم كه ميزنه جونش پر ميشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or