Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان نمیخوام از بازی بد بگم میدونم بازی برای گیمرهای زیادی جزو بهترین هاست قبلا یکی دوبار والکترو رو دیدم و ارتباط برقرار نکرده بودم ولی چون زیاد تعریف میشد تازه من دانلود و نصبش کردم نمیدونم چرا بعد از حدود 5 ساعت بازی هنوز نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. میخواستم بدونم به نظرتون بیشتر وقت بزارم یا فکر میکنید با گروه خونی من نمیخونه؟ دارک سولز رو هم تجربه نکرده بودم و رفتم سراغ این بازی. شاید بهتر بود از دارک سولز شروع کنم؟

سلام
دوستان نمیخوام از بازی بد بگم میدونم بازی برای گیمرهای زیادی جزو بهترین هاست قبلا یکی دوبار والکترو رو دیدم و ارتباط برقرار نکرده بودم ولی چون زیاد تعریف میشد تازه من دانلود و نصبش کردم نمیدونم چرا بعد از حدود 5 ساعت بازی هنوز نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. میخواستم بدونم به نظرتون بیشتر وقت بزارم یا فکر میکنید با گروه خونی من نمیخونه؟ دارک سولز رو هم تجربه نکرده بودم و رفتم سراغ این بازی. شاید بهتر بود از دارک سولز شروع کنم؟
این چیزی نیست که ما بتونیم بهت بگیم رفیق. من دارک سولز ۱ رو حدود ۱۰ ۱۵ ساعت قبل از الدن بازی کردم و اصلا خوشم نیومد. بعد از الدن دوباره رفتم سراغش (خود الدن رینگ از همون اول منو جذب کرد) ولی این دفعه تا آخر یه کله رفتم و شد یکی از بهترین تجربه هایی که داشتم.
برعکس این قضیه واسه Jedi Fallen Order پیش اومد. خیلی سعی کردم جذب بازی بشم، ۳ بار بازی رو گرفتم و شروع کردم ولی نشد. از آخر فقط ازش متنفر شدم با اینک هم از سولز لایک و هم از یونیورس استاروارز خوشم میاد ولی خب نشد که بشه.
حالا تجربه ات از الدن رینگ میتونه مثل دارک سولز باشه که دیر باهاش ارتباط بگیری یا مثل جدای فالن اوردر که کلا به سلیقه ت نخوره.
خودتو اجبار نکن که حتما باید ارتباط بگیری. ولی اگه چیزی توش میبینی که ارزش داره واست، بنظرم تا جایی که میتونی ادامه بده.

سلام
من یاد یکی از دوستهام انداختی ، هیچ ایده ای از این سبک نداشت و زمانی که بلادبورن روی PS4 اومده بود تحت جو موجود رفته بود و بازی رو خریده بود.
بقول خودش 3بار بازی رو نصب کرد و پاک کرد ، به زمین و زمان فحش میداد که چرا بازی رو خریدم.

بعد یک دوست مشترکمون میره خونشون و کلا این سبک رو کمی توضیح میده و دستش میگیره تا راه بیفته و بعد قرار Coop میزارن.
همین شد که فکر کنم تا ماهها بعد ایشون داشت بلادبورن بازی میکرد و بعدش هم پشت به پشت رفت از دارک سولز 1 شروع کرد و هر چی FS ساخته رو بازی کرد.
کارش به جایی رسید که میرفت یوتوب ویدئو از لور و تئوری میدید میومد تو دیسکورد سرمون میخورد:))
الان هم که درگیر الدن رینگه.

نظر من رو بخوای ER بهترین ساخته استودیو نیست ولی بنظرم شاید میتونه در ورودی باشه به این سبک بخاطر ویژگیهای در دسترس و مدرن تری که در بخش گیم پلی داره.
اگه بعد 15-10 ساعت باز هم گیج میزدی و نمیدونستی باید کجا بری و چیکار کنی یا احساس کردی داری وقتت رو تلف میکنی بنظرم برو DS1 یا بلادبورن بازی کن تا دستت بیاد.
وسعت کوچیک تری دارن و همینطور طراحی مراحل فوق العاده خوش ساخت تر ، بنظرم بهتر بتونی با اونها ارتباط بگیری.

در آخر هم جواب سوال میلیون دلاریت همونطوری که سایکو گفت این هست که فقط بازی کن و ادامه بده.

بعد یک دوست مشترکمون میره خونشون و کلا این سبک رو کمی توضیح میده و دستش میگیره تا راه بیفته و بعد قرار Coop میزارن.
همین شد که فکر کنم تا ماهها بعد ایشون داشت بلادبورن بازی میکرد و بعدش هم پشت به پشت رفت از دارک سولز 1 شروع کرد و هر چی FS ساخته رو بازی کرد.
کارش به جایی رسید که میرفت یوتوب ویدئو از لور و تئوری میدید میومد تو دیسکورد سرمون میخورد:))
الان هم که درگیر الدن رینگه.
منم دقیقا همینو با یه دوستام تجربه کردم. چند سال پیش با هزارتا اصرار های من بالاخره رفت DS3 رو تو تخفیف خرید و بعد نیم ساعت بازی گذاشتش کنار.
سری بعد که رفتیم تو پارتی بهش گفتم بیا چند تا منطقه اول بازیو بهت کمک کنم تا بازی دستت بیاد. تا قبل Abyss Watchers رفتیم ولی بعدش برای یه هفته من سرم شلوغ شد، نتونستم بازی کنم.
بعد یه هفته اومدم دیدم داره Ringed City رو میره. :D طی این چند سال اخیر هم بقیه بازیا FS رو رفت و الدن رینگم Day 1 بازی کرد. (DS2 رو هم قبل از من تموم کرد.)

کلا بازیا FS باید اون کلیک اولیه رو بکنه، ولی وقتی بکنه میشه مثل مواد مخدر. :D

سلام
پنج ساعت تو این بازی یک درصدش شاید باشه و اکثر قابلیت های بازی مثل تعداد وحشتناکی از سلاحا، قابلیتهاشون و جادوها و انمی ها و باس هارو ندیدی. بنظرم چند ساعت دیگه بیشتر بهش وقت بده. سعی کن ایتمایی که داری و چیزایی که لول اپ میکنی و اینارو دقت کنی شاید بخشی از این لذت نبردن از دقت نکردن و استفاده نکردن از امکانات بازی و سردرگمی باشه. این spirit ashes برای پلیرهایی که الدن اولین بازی سولزلایکشونه خیلی کمکه ازش استفاده کن.باسی هم نمیتونی بزنی بعد نیم ساعت برو جای دیگه.بعدش بازم حال نکردی بزار کنار‌.هممون بعضی سبکارو نمیتونیم تحمل کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or