Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
این بازی ادامه ای بر دارک سولزه ؟
چون یک بخش هایی خیلی شبیه دارک سولزه ( مثل میمیک) به ویژه در ایتم ها ولی در بعضی بخش ها خیلی متفاوته به طور کلی یک خورده گیج کننده بود برای من :-??
ادامه که نیست اما خودشون گفتن تو دنیای دارک سولز اتفاق میوفته و elden ring به نوعی جهان این بازی رو بزرگتر و غنی تر از دارک سولز های قبلی نشون میده

آخرین ویرایش:
ادامه که نیست اما خودشون گفتن تو دنیای دارک سولز اتفاق میوفته و elden ring به نوعی جهان این بازی رو بزرگتر و غنی تر از دارک سولز های قبلی نشون میده
آقا شما اینی که خودشون گفتن رو بیارید بذارید ما هم ببینیم. :D تنها موردی که وجود داشت همون مصاحبه مارتین بود که به احتمال زیاد یکم پرت بوده از ماجرا، وگرنه دنیای بازی جدیده و ارتباطی به بازیای قبلی نداره.

نمیدونم قبل تر کسی اشاره کرده یانه
بازی قراره روی کنسول های نسل جدید به صورت 4k و 60 فریم اجرا شه

مثل daemon souls دو تا آپشن داره
احتمالا
4k سی فریم
2k شصت فریم

فقط جزییات گرافیک quality و performance باید مثل daemon soul یکی باشه.

من خودم رو فریم ریت خیلی حساسم ، حاضرم رو 1080 بازی کنم ولی 60 فریم باشه.
30 فریم دیگه به لعنت خدا دیگه نمی ارزه.

نمیدونم قبل تر کسی اشاره کرده یانه
بازی قراره روی کنسول های نسل جدید به صورت 4k و 60 فریم اجرا شه

انجین From کلا سبک هست و همیشه فریم ریت خوبی میده
از اونجایی که بازی میان نسلی هم هست بعید نیست روی کنسول های نسل جدید 4k 60 باشه

سولز ها هیچ‌وقت سخت نبودند فقط مثل بازی های دیگه که بدون یاد گیری میشه برد تا اخر (برای مثال کاد بزار سر easy بچه‌شش ساله هم‌میبره تا اخر ) سولز یا بورن‌ اینا رو فقط باید یکم درکشون کرد بهشون فکر کرد ما عادت نداشتیم به بازی ها فکر کنیم سریع میبردیم تا اخر. یادمه اولین باری‌که‌ دیمون و سولز‌یک‌رو‌بازی کردم بعد از چند ساعت ولشون‌ کردم فکر میکردم بالانس نیست بازی بعد از چند روز برگشتم پاشون مخصوصا سولز یک اون به نظرم‌هنوز‌بهترین سری است. چون عاشق دارک فانتزی هستم نشستم و ادیسی شروع شد تازه فهمیدم اوههههه چقدر مکانیزم‌و داستانک و‌ایتم و .....الان میتونم بدون کشته شدن برم تا انورلاندو‌حتی جلو تر یا سولز سه (دو رو‌‌ چند بار بازی کردم ولی زیاد ازش خوشم نمیاد) ولی یک و سه و بلاد کاملا منصفانه ان‌ . ما عادت داشتیم‌به تنبل بازی وگرنه یک‌مقداز تمرین‌کنی میبنی شکست دادن باس والکری‌گاد‌روی‌درجه سخته بالا از تمام سری سولز‌مشکل تره ،🤣)اینا روباید بهشون عشق ورزید مثل یک انجام وظیفه است باید رفت دقیق شد بهشون .خیلی ها این‌چیز ها رو‌رعایت نمیکنن‌ و مثل بقیه بازی ها باهاشون رودرو‌میشن بعدمیگن‌سخته . سولز ها یک ریتم دارن باید قرار بگیری داخلش برای هرچیزی یک راهنمایی است گفتم چون بازی ها خیلی ساله عوض شدند و از ما نمیخوان خیلی دقیق بشیم داخلشون ما رو بد عادت کرده بودند‌ .من سولز یک رو هنوز معتقدم تابوشکنه و تمام معیار های بازی های رایانه ای رو بهم ریخت بدجور تو حس بازی بودم و هستم همین الان دارم میرم سرکار صحبتش رو‌کردم هوس‌کردم سوییچ ش رو ببرم‌ با خودم یک‌گشتی بزنم 😅😅 شرافت بازی بود .سه و بلاد هم عالی بودند.
این هم عالی‌بود .
«««ای که ادای بزرگان رو در میاری یکی‌باید آتش وجودی ایت رو خاموش کنه و تو رو سرجات بنشونه توی بی ارزش ادای شاهان رو درمیاری؟؟؟بهت دستور‌میدم زانو بزن !!!»»»»دیالوگ هاش خیلی خوب درامده لامصب از همون اول گرفتم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or