Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
درجه سختی بازی چطوریه؟ سرطانه یا یه مقدار بهتره؟ من با اینکه اصلا فن FS نیستم، ولی واقعا از نمایش بازی لذت بردم، بحث فنی ندارم، اما دنیا و حس و حالش بی نظیره. خیلی مشتاقم اینو بازی کنم، باید از الان تمرین رو شروع کنم دستم راه بیفته با این مدل گیم پلی ها کنار بیام:D
بازی همچنان قراره سخت باشه گویا. :D اما خب اینجا امکاناتی که بهت میده نسبت به بازیای قبلی چند برابر بیشتره. مخفی کاری و سامون کردن موقت یه مشت ارواح و... از اینجور چیزا منظورمه. بخدا یکم شل کنید و بیاید سراغ این بازیا متوجه میشید نصف اینترنت سر سختیش اغراق میکنن. :D

من که از اولشم انتظاراتم همینقدر بالا بود در واقع الان دارم به همتون اینجوری نگاه میکنم میگم huh told ya :Shrewd:
ولی آقا چقد تو تریلر از جادو جمبل استفاده کرد :دی
من یه مبارز فیزیکالم بابا این ناناز بازیا با من سازگار نیست کاش زیاد تاکید روش نباشه :D

الان دیدم

در کل بگم
عااالی
نقشه بزرگ اوپن ورلد
با اون طراحی محیط و جک و جونورای مریض که من عاشقشم
چقدر اکسپلور تو محیط حال بده
دانجن ها هم که کلا عالی اون محیط و طراحی
گرافیک محیط هم بنظرم خیلی خیلی خوب بود خوشم آمد

خب مثل اینکه یه سری از استریمرها زودتر از بقیه و از همین امروز/فردا به تست آنلاین دسترسی دارن. من حسود نیستما ولی... چرا اتفاقا خیلیم حسودم و الان دارم بهشون لعنت میفرستم. :D

View attachment 230510
NDA داره یا استریم میکنن برای همه ؟

بازی همچنان قراره سخت باشه گویا. :D اما خب اینجا امکاناتی که بهت میده نسبت به بازیای قبلی چند برابر بیشتره. مخفی کاری و سامون کردن موقت یه مشت ارواح و... از اینجور چیزا منظورمه. بخدا یکم شل کنید و بیاید سراغ این بازیا متوجه میشید نصف اینترنت سر سختیش اغراق میکنن. :D
اره به نظرم اون جادو یکمی بازی رو اسونتر میکنه نسبت به سولزها
من فقط امیدوارم اوپن ورد بودن خراب نکنه بازی رو چون به نظرم تو سولزها وبلاد بورن خود محیط های بازی به اندازه کافی بزرگ بودن که ادم گیج کنه واینکه بهم مرتبط بودن قشنگش میکردش
ولی در کل عالی بودش امیدوارم مثل سولزها از اینهم لذت ببریم

یه بار دیگه تریلر رو دیدم، نقشه بازی خیلی بزرگتر از چیزیه که فکر میکردم :-"
و کیفیت بهتر ویدئو واقعا جزییات محیط، افکت ها و ... رو بیشتر به چشم اورد.

کلا دنیای بازی خیلی عالی طراحی شده، از رنگ های استفاده شده بگیر تا طراحی قلعه ها، طبیعت و دشمن ها.

سولز + سکیرو ==> Elden Ring :D رسما یه سری حرکات و دشمنان، کپی بودن.

ولی نقشه بزرگ بازی. تعدد حرکات کاراکترها خیلی خوب بود

تو این ویدیو که من دیدم بازی UI نداشت. تو بازی که منتشر میشه هم قرار هست UI نداشته باشه؟ اینجوری خیلی آزار دهنده میشه

• Like
Reactions: AmirPXP
سولز + سکیرو ==> Elden Ring :D رسما یه سری حرکات و دشمنان، کپی بودن.

ولی نقشه بزرگ بازی. تعدد حرکات کاراکترها خیلی خوب بود

تو این ویدیو که من دیدم بازی UI نداشت. تو بازی که منتشر میشه هم قرار هست UI نداشته باشه؟ اینجوری خیلی آزار دهنده میشه
نه UI نداشت که احتمالا آیتما و اسماشون و تعداد هیلینگ قابل حمل و این چیزا اسپویل نشه :D

NDA داره یا استریم میکنن برای همه ؟
حقیقتا نتونستم چیزی پیدا کنم در این مورد، فک کنم فعلا فقط بهشون اجازه دادن که اعلام کنن کد گرفتن. احتمالا بعد یه مدت اجازه دارن ویدئوهاشون رو بذارن.

ادیت:
کسانی که اعتقاد دارن جادو بازی رو آسون می کنه باید بگم سخت در اشتباهن، هر کس که سولزبورن رو جویده می دونه برای هر مینی باس یا انمی باید استراتژیشو تغییر بده وگرنه به راحتی هم آیتم هاشو از دست می ده هم جونشو، این چیزیکه شما در تریلر دیدید که به سادگی برخی انمی ها رو از پا در میاره حاصل صدها ساعت بازیه و اینطور نیست که از همون ابتدا بگن جادوها خدمت شما و فقط دکمه زنی کن! وقتی برای گرفتن یه آیتم مجبور بشی سرتاسر نقشه رو بگردی اونموقع برای استفاده ازش در زمان مناسب خوب فکر می کنی و استراتژی می چینی:D
دقیقا منم خواستم بگم اینو بعضیا در نظر نگرفتن تو نمایش امروز. :D ضمن اینکه اگه اشتباه نکنم این سامون های موقت هم در کنار مجیک ها از نوار FP کم میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or