Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
کاش میومدید آمار می دادید چندبار بازی رو تموم کردید تا الان؟من برای چهارمین بار میخوام برم و نمیدونم بازم بتونه لذت بده یا نه :D به هر حال دوباره خریدمش.بیشتر هم بخاطر اینکه dlc رو دوباره برم
دقیقا منم مثل شما هستم و بار چهارم رو دارم میرم و الان اوایل dlc ام . البته نیوگیم اولم
این بار با شمشیر Cleanrot Knight’s Sword شروع کردم و تا به حالا توی سری سولزلایک با این مدل بیلد نرفته بودم و الان به شدت بهش علاقمند شدم.

برای اولین بار هم تونستم مالنیا رو با وپنی به غیر ریورز بزنم و بالای 5 ساعت توی 2 روز طول کشید
فکر میکنم با این شمشیر دراز و سریعی که دارم رادان رو عین آب خوردن میزنم (الکی)

کاش میومدید آمار می دادید چندبار بازی رو تموم کردید تا الان؟من برای چهارمین بار میخوام برم و نمیدونم بازم بتونه لذت بده یا نه :D به هر حال دوباره خریدمش.بیشتر هم بخاطر اینکه dlc رو دوباره برم
یبار همون وقتی که اومد بازیش کردم و بلافاصله دور دومشو شروع کردم که پلات بشه. باز یکم نفس گرفتم و سر اکسپنشن دوباره از صفر شروع کردم با محتوای جدید تا ته رفتم و این پروسه یبار دیگم باز تکرار شد. الانم با اینکه بشدت دلم میخواد دوباره بشینم از اول برم ولی سرمو با نایترین گرم میکنم :D

باز من یادم رفت سولز لایک‌ها چه جوری اند و رفتم یه غلطی کردم خریدم و حالا باز تو منوی اولیه و کاراکتر انتخاب کردن گیر کردم :|

یک جوانمرد tarnished نشده ای باز برای دو هزارمین بار در عمر تایپک بیاد بگه بهترین کاراکتر برای یه متوسط و حتی ضعیف چیه و اون‌ مپی که از کجا بریم کجا رو باز بذاره :D

دیگه این بار باید تمومش کنم چون دیسک اش رو گرفتم و بیخ ریش ام گیر کرده :D

كركتر vagbound رو بردار.
بيلد هم كواليتى ببند يعنى رو dexterity n strength تمركز كن.
حالا اواخر يكميم faith لول بده بتونى شمشير رايكارد رو استفاده كنى.

كركتر vagbound رو بردار.
بيلد هم كواليتى ببند يعنى رو dexterity n strength تمركز كن.
حالا اواخر يكميم faith لول بده بتونى شمشير رايكارد رو استفاده كنى.
به به
بالاخره یار غار الدن رینگ رو هم کشوندیم تاپیک :D
فقط ببینم حمید هم میاد یا نه :-?

من همیشه سر این کاراکتر انتخاب کردن دو روز می‌موندم چون حس میکردم از بیخ تا اخرش یه چیزی ر‌و تو ریش ادم میذاره و هی بازی رو‌عقب می‌انداختم :|

• Cool
Reactions: SaDrA-HhH
Vagbond منظورته ؟

یه مپی بود که فکر کنم نقشه راه بهترین مسیر تموم کردن بازی رو نشون میداد !
این بهترین راه و مسیر تموم کردن بازی دیگه چه صیغه ایه؟ :دی
مگه به تعداد آدما راه واسه رسیدن به الدن لرد شدن نیست؟:دی
مگه راه های دیگه بدن؟
واسه اونایی که بار اولشونه اینقدر واکترو از بازی نبینید سعی کنید همه چیو خودتون تجربه کنید،
تنها چیز روی مخ بازی برام چیزای Missable هستن، هرچقدر هم دقیق بری جلو باز میازاکی یه چیزی رو یه جا قایم کرده😈

این بهترین راه و مسیر تموم کردن بازی دیگه چه صیغه ایه؟ :دی
مگه به تعداد آدما راه واسه رسیدن به الدن لرد شدن نیست؟:دی
مگه راه های دیگه بدن؟
واسه اونایی که بار اولشونه اینقدر واکترو از بازی نبینید سعی کنید همه چیو خودتون تجربه کنید،
تنها چیز روی مخ بازی برام چیزای Missable هستن، هرچقدر هم دقیق بری جلو باز میازاکی یه چیزی رو یه جا قایم کرده😈
بالاخره یکی از راه های رسیدن به الدن لرد هم همون شاه کلید که باید بندازی تو قفل و بری جلو :D
همه که نباید از رو دیوار بپرن :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بالاخره یکی از راه های رسیدن به الدن لرد هم همون شاه کلید که باید بندازی تو قفل و بری جلو :D
همه که نباید از رو دیوار بپرن :D
من گزینه دیوار رو انتخاب میکنم، با شاخ گوزنی و شیشه خورده و سیم خاردار های روش :دی

به به
بالاخره یار غار الدن رینگ رو هم کشوندیم تاپیک :D
فقط ببینم حمید هم میاد یا نه :-?

من همیشه سر این کاراکتر انتخاب کردن دو روز می‌موندم چون حس میکردم از بیخ تا اخرش یه چیزی ر‌و تو ریش ادم میذاره و هی بازی رو‌عقب می‌انداختم :|

حميد گرخيد ادامه نداد :D

اگه جادو جنبلى نيستى همينى كه گفتم بردار.
بعدشم سلاح bloodhound fang رو بگير و اپگريد كن و تا ته بازى برو باهاش.
سپر سنگى رو هم اواخر بازى پيدا كن كه تو dlc بدجور به كارت مياد.

من گزینه دیوار رو انتخاب میکنم، با شاخ گوزنی و شیشه خورده و سیم خاردار های روش :دی
مازوخیسم ایا !؟ :D :-?
حميد گرخيد ادامه نداد :D

اگه جادو جنبلى نيستى همينى كه گفتم بردار.
بعدشم سلاح bloodhound fang رو بگير و اپگريد كن و تا ته بازى برو باهاش.
سپر سنگى رو هم اواخر بازى پيدا كن كه تو dlc بدجور به كارت مياد.
حمید رو هم یه کاریش میکنیم :D
والا دکتر اومدم دیسکی با dlc بخرم میشد ده تومن و بیشتر! بیخیال شدم نسخه معمولی گرفتم حدود پنج که اینم ریجن دو از اب در اومد :| همینم تموم بکنم شاهکار کردم!

گفتم اگر اوکی شدم و تونستم تموم بکنم میرم سراغ سه گانه دارک سولز و الدن نایت رین !

• Like
Reactions: AM!R
والا دکتر اومدم دیسکی با dlc بخرم میشد ده تومن و بیشتر!

ببين خودت كلا علاقه دارى تير تو پاى خودت بزنى :D
همينو ظرفيتى از مردم ٤ تومن با dlc ميتونستى بخرى و بعدشم حتى بفروشى بره.
واسه دارك سولز ازين حركات نكن :D

• Sad
  • Like
Reactions: NERO 7 and jdepp
ببين خودت كلا علاقه دارى تير تو پاى خودت بزنى :D
همينو ظرفيتى از مردم ٤ تومن با dlc ميتونستى بخرى و بعدشم حتى بفروشى بره.
واسه دارك سولز ازين حركات نكن :D
والا دکتر‌ جونم برات بگه از این حرکت سونی و دیسک و غیره و اینا به شدت به ستوه اومدم و در یک حرکت انتحارگونه رفتم دیسکی خریدم ! میخوام ارشیو کنم! چی بگم والا حوصله اکانت مکانت ندارم، دیسک واقعا یه حس خاصی به ادم میده و صد البته جر خوردن هم در‌کنارش داره :|

دارک سولز چرا :-?
اها منظورت خرید کالکشن به صورت دیسکی هست یا کلا خرید دارم سولز :D

والا دکتر‌ جونم برات بگه از این حرکت سونی و دیسک و غیره و اینا به شدت به ستوه اومدم و در یک حرکت انتحارگونه رفتم دیسکی خریدم ! میخوام ارشیو کنم! چی بگم والا حوصله اکانت مکانت ندارم، دیسک واقعا یه حس خاصی به ادم میده و صد البته جر خوردن هم در‌کنارش داره :|

دارک سولز چرا :-?
اها منظورت خرید کالکشن به صورت دیسکی هست یا کلا خرید دارم سولز :D

تو كه به دلايل واهى تهش كار خودتو ميكنى ديگه من توضيحى ندارم بازيو شروع كن :D

تو كه به دلايل واهى تهش كار خودتو ميكنى ديگه من توضيحى ندارم بازيو شروع كن :D
نفرمایید دکتر :D
شما دستور بده فردا همین وسط الدن رینگ‌کنسول رو خلع دیسک میکنم :D

ولی دکتر یه مقدار حس میکنم جنگ دیگر و انقلاب اینترنتی دیگری در راه هست، سر همین یه ذره دنبال دیسک خوش قیمت میگردم ولی یکی دو تومن گرونتر از دیسک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or