Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بازی رو بعنوان اولین سولز لایک عمرم تموم کردم (قبلن گفته بودم که هیچوقت هیچکدوم از دارک سولز ها و یا بلادبورن و سکیرو رو تموم نکرده بودم متاسفانه).
بهت تبریک میگم، الان که با این کنار اومدی و تمومش کردی بقیه هم انتظارتو میکشه :دی شک نکن شروع کنی اونا هم جذبت میکنن.
من با اینکه بعد الدن رینگ تازه رفتم سراغ دارک سولز اولی، با اینکه میگفتن کمی جنکی و ... هست بازم شد جز بهترین تجربه های گیمینگم.

از لطف و محبت بچه ها خیلی ممنونم. بالاخره سراغ مالنیا هم رفتم، بدون شک بهترین باس بازی هست، ولی من با لول حدود 134 احساس کردم یه مقدار overpowered ام براش، مخصوصا که برای فاز دومش mimic spirit ash رو احضار کردم و عملا خودم داشتم گوشه رینگ coach میکردم😁. بنظرم اگر برای پلی ترو اول حدودای لول 120 اینا آدم بره سراغش خیلی بیشتر لذت میبره.

View attachment 332942
نیو گیم های جدید خیلی سخت میشن نیو گیم ۶ الان من همه رو زدم ملانیا مونده الدن بیستم خیلی سخت شده بود مخصوصا اچ پیش که تموم نمیشد و بیشتر ضربه ها هم یک ضربه میندازه ادمو معمولی هاش ۳ تا اگه خونت پر باشه.لولم ۲۷۸ ولی تا نیو گیم ۳ ۱۷۰ بود.بیشتر سختیشو خودم به وجود اوردم با یه بیلد که همه چی رو بشه استفاده کرد و رو چیز خاصی تمرکز نداره.و یه طلسم که اونم سخت میکنه
بازی درسته درجه سختی سنتی نداره اما میشه سختیشو بالا پایین کرد با بیلد ها ایتم ها که استفاده میکنیم یا نمیکنیم اینا میشن درجه سختی
سعی کنید سلاح های باس ها که استفاده میکننو برای بار دوم بازم بگیرید چون از قوی ترین سلاحای بازین و اگه دوتای استفاده بشن کلا سرعت قدرتشون بسته به سلاح خیلی تغییر میکنه.

دوستان من یبار با melee تموم کردم بازی رو و تایپم کلا melee هست.با اسپل و جادو هم لذت داره؟ یا دوباره بار دوم رو همون melee برم؟

کلاس mindو intelligence اسپل های قشنگی داره. منم قدیم دو بار melee و بدون سپر، وحشیانه :D میرفتم تو دل دشمن. این سری دور اول رو با اسپل پیش بردم. خیلی خوب بود. اگر بتونی intel رو تا حدود ۵۲ برسونی، تقریبا تمام اسپل های کاربردی رو خواهی داشت. کوئست لاین Sellen هم هست که اسپل های قوی تر بازی رو باز میکنه واست. با همین بیلد که داری میتونی بری پیش رنالا و تست کنی. ولی حس میکنم تمرکز روی arc/faith ترکیبات سمی تری به جا میزاره :D مخصوصا که برخی شمشیرها با arc و faith جورن. مثلا نیزه ی سه شاخه ی Mohg با این کلاس اگر لول آپ بشه واقعا یک وحشی به تمام معناس.

• Love
  • Like
Reactions: Rohshen and jdepp
چیزی که واقعا عجیب شده
اینویدرای بازین! از هر 10 تا اینویدری که میاد، 9 تاش بوقه
قبلا پاره پوره میکردن اینویدرا، طرف میومد 1 به 3 میزد همرو
این جدیدا میان جاخالی بدن هم میمیرن یا طرف اصن بلد نیست با اسلحه دستش کار کنه
اصن نیاز نیست حمله کنی سمتشون 8-}
بعد یه سال رفتم پای بازی و دکمه ها یادم رفته
بازم یارو میاد نمیتونه بزنه

چیزی که واقعا عجیب شده
اینویدرای بازین! از هر 10 تا اینویدری که میاد، 9 تاش بوقه
قبلا پاره پوره میکردن اینویدرا، طرف میومد 1 به 3 میزد همرو
این جدیدا میان جاخالی بدن هم میمیرن یا طرف اصن بلد نیست با اسلحه دستش کار کنه
اصن نیاز نیست حمله کنی سمتشون 8-}
بعد یه سال رفتم پای بازی و دکمه ها یادم رفته
بازم یارو میاد نمیتونه بزنه
حوالی انتشار اکسپنشن یا بعدش برو تو بازی تا دوباره حس خوب پاره پوره شدن رو بچشی :D

یادم نمی آید هیچ بازی را تا این اندازه دوست داشته ام،حدود 5 و 6 ماهی غرق در دنیاش بودم،و اعجاب انگیز بود،الدن رینگ قطعا بهترین بازی صنعت گیم است،بازی باران جزییات است،اتمسفر عالی،مناظر ورای تصور است،گشت وگذار خودش یه انگیزه جدا برای انجام بازی است،خود بازی اما تمامی ندارد.

حوالی انتشار اکسپنشن یا بعدش برو تو بازی تا دوباره حس خوب پاره پوره شدن رو بچشی :D
خودمم یکی از همون اینویدرا بودم :D انقدر بازی کردم اون تایم که ترم سه ارشد رو مشروط شدم اخر =))
یه سال بازی نکردم، الان راه رفتنشم یادم رفته
امیدوارم که کلی از اون اینویدرا برگردن اون تایم :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
دوستان دو تا سوال

الان من با لول 170 سر باس اخر موندم ، الدن بیست

روش خاصی برای کشتن اش هست ؟ من بیلدم DEX/INT هستش و سلاحم هم مونویل ، یه چندتا ویدیو دیدم خیلی راحت با داج دادن درست بدون حتی یک دمیج باس رو میزدن باید روی داج هام کار کنم؟

و سوال دوم بعد از زدن الدن بیست حتما باید NG+ رو شروع کنم یا میتونم همینجوری تو بازی بگردم؟

دوستان دو تا سوال

روش خاصی برای کشتن اش هست ؟ من بیلدم DEX/INT هستش و سلاحم هم مونویل ، یه چندتا ویدیو دیدم خیلی راحت با داج دادن درست بدون حتی یک دمیج باس رو میزدن باید روی داج هام کار کنم؟

و سوال دوم بعد از زدن الدن بیست حتما باید NG+ رو شروع کنم یا میتونم همینجوری تو بازی بگردم؟
سلاحت خیلی خوبه همش از ابیلیتیش استفاده کن جواب میده:D
بیلد DEX/INT هم روش جوابه همون داج دادن درست تمرین کنی حله

بعد زدنش بازم میتونی به بازی کردن ادامه بدی و بعدا بری سراغ NG+

• Like
Reactions: jdepp
دوستان دو تا سوال

سلام،
مونویل رو بزار دست راستت و دست چپت هم شمشیر زیر رو پیدا و max level کن.

METEORIC ORE BLADE​

لباس ها رو ترجیحا در بیار یا سبک باش تا داج زدن سریعتر باشه و خط استقامتت زودتر پر بشه.

واسه مقابله با فاز اول (راداگان)؛ دو تا طلسم هم احتیاج داری که بهت کمک کنن:
Dragoncreast Greatshield Talisman
Haligdrake Talisman

اولی فیزیکال دمیج رو تاحد زیادی خنثی میکنه و دومی هم holy damage رو.
گستره ی حملات راداگان زیاد نیست. مهمترین نکته، یادگیری زمان دقیق داج زدن هست و همیشه به سمت راستش داج کن و سعی کن زیاد فاصله نگیری. به جای L2، با L1 کار کن تا بصورت ترکیبی از هر دو شمشیر دمیج بزنی بهش. اگر دیدی خیلی داره سخت میشه، mimic tear که مکس لول باشه رو بنداز به جونش با همین ترکیب که گفتم‌. حتما توی آیتم هایی که حمل میکنی اون آیتمی که خون همراهان رو پر میکنه رو هم داشته باش تا میمیک واسه خودش بندازه رو زمین خونش بالا بمونه. تو ننداز زمین. خودش بزار استفاده کنه از inventoryت.

واسه فاز دوم هم وقتی شروع شد، بدون معطلی سریع بدو برو سمت دم الدن بیست. تا حدود ده بیست ثانیه هیچ کاریت نداره و راحت میتونی یک چهارم خونش رو ببری. پیشنهاد میدم اون طلسم سبز رنگ که استامینا رو سریع پر میکنه همراهت باشه. طلسم بعدی هم میتونی rotten winged sword رو بزاری تا هر پنج شش ضربه ی متمادی یک خط خون زیادتر از حریفت کم کنه.

وقتی الدن بیست ارتفاع زیادی گرفت، بالا سر کارکترت حلقه هایی تشکیل میشه و مشابهشون روی زمین شکل میگیره. حلقه کلفت ها رو باید بپری از روشون و ازون دایره بری بیرون تا دمیج نخوری. بقیه ی حرکاتش یکی شمشیرشه که تا بهت رسید داج بده و همچنین اتک های دیگری که خیلی راحت با دوییدن به طرفین یا داج زدن حل میشن.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or