Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
سلام
آقا من تا حالا dlc بازی های فرام سافتور رو بعد از انتشار نسخه اصلی بازی نکردم و همیشه همزمان رفتم
یه سئوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینکه
الان که من نیوگیم رو هم تموم کردم اگر dlc بازی بیاد با چه لولی واردش میشم ؟
آیا بازی رو باید از اول شروع کنم یا نه ؟ اگر نه با توجه به لول بالاتر dlc آسون نمیشه ؟

سلام
آقا من تا حالا dlc بازی های فرام سافتور رو بعد از انتشار نسخه اصلی بازی نکردم و همیشه همزمان رفتم
یه سئوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینکه
الان که من نیوگیم رو هم تموم کردم اگر dlc بازی بیاد با چه لولی واردش میشم ؟
آیا بازی رو باید از اول شروع کنم یا نه ؟ اگر نه با توجه به لول بالاتر dlc آسون نمیشه ؟
طبق روال قبل سختی DLC مطمئنا از بازی اصلی بیشتره ، پس از بابت بالانس مشکلی نیست.

البته کسی که بازی رو تموم میکنه تقریبا 80-70 لول داره ، ادامه که بده بره برای NG ها و... حتما بالای 100 و بیشتر لول داره.
با توجه به اینکه مدت زیادی هم از انتشار بازی گذشته حتما استودیو در نظر داره که پلیرها حداقل بالای 100 لول داشته باشن.

بنظرم اگه حدود 100 تا 130-120 (نهایتا 150) باشی سطح خوبی برای DLC باشه.

پایینتر که باشی بنظرم بهترین شرایطه چون میتونی لول آپ کنی و خودت رو برسونی.

سلام من بازی رو روی PS5 واسه اولین بار دارم تجربه می کنم.
بازی افت فریم واقعا رو مخی داره. کسی تنظیمات یا راهکاری واسه مقابله با هاش بلده؟؟

بازی افت فریم واقعا رو مخی داره. کسی تنظیمات یا راهکاری واسه مقابله با هاش بلده؟؟

افت فریم از ویژگی‌های بازی‌های فرام‌سافته. چاره‌ای نیست جز اینکه باهاش کنار بیای :D

• Like
Reactions: vet.miladh
عجیبه من فکر نمیکردم رو ps5مشکلی داشته باشه من رو ps4 تمومش کردم بعضی جاهاش افت فریم بدی داشت

• Like
سلام تنظیمات خاصی من ندیدم تو منوی بازی؟
پس احتمالاً بازی رو حالت 30 فریم داره اجرا میشه که اینطوریه
قبل از شروع بازی داخل منوی اصلی خوده بازی برو تو تنظیمات گزینه performance settings رو تغییر بده به prioritize frame rate بعد برو تو بازی ردیف میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
پس احتمالاً بازی رو حالت 30 فریم داره اجرا میشه که اینطوریه
قبل از شروع بازی داخل منوی اصلی خوده بازی برو تو تنظیمات گزینه performance settings رو تغییر بده به prioritize frame rate بعد برو تو بازی ردیف میشه
خیلی ممنون درست شد ولی باید Ray Tracing رو off می کردم. حالا هم دیر لود شدن تکسچر ها و بافت ها رو چشمه.

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or