Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بازی رو شروع کردم
موقع ساختن کارکتر از keepsakesها این stonesword key ایتم کلیدی هست؟ یا فرقی نداره راحت باشم این ایتم‌ها تو بازی پیدا میشن و هرکدوم رو خواستم انتخاب کنم؟
* مرسی از دوستان, Golden Seed رو برداشتم*

بازی بعد یه ماه تموم شد
تنوع سلاح‌ها و جادوهای بازی خیلی خوب بودن
طراحی هنری بازی قشنگه
شخصیت هایی مثل Ranni, Blaidd, Iji, Rogier, Nepheli دوست داشتم, شخصیت‌هایی مثل Dung Eater, Varre, Selvis میخواستم سر به تنشون نباشه
Patches در مورد این بشر نظری ندارم:D
بین پایان‌های بازی, پایان Age of the Stars رو ترجیح میدم

DLC رو هم رفتم محیط و باس‌هاش یه سطح بالاتر بودن

فکر کنم تنها کسی که با Bloodborne حال نکرده منم (به خاطر تم تاریک و مریض گونه) و اینجوری بودم که زود تموم شو لعنتی:D ولی این قشنگ بود لذت بردم

ELDEN RING 6.jpg

Attachments

• ELDEN RING 0.jpg
    ELDEN RING 0.jpg
    1 MB · مشاهده: 18
  • ELDEN RING 3.jpg
    ELDEN RING 3.jpg
    358.7 KB · مشاهده: 7
  • ELDEN RING 7.jpg
    ELDEN RING 7.jpg
    935.1 KB · مشاهده: 5
  • ELDEN RING 8.jpg
    ELDEN RING 8.jpg
    561.7 KB · مشاهده: 8
  • ELDEN RING 9.jpg
    ELDEN RING 9.jpg
    459.2 KB · مشاهده: 22
آخرین ویرایش:
بازی رو شروع کردم
موقع ساختن کارکتر از keepsakesها این stonesword key ایتم کلیدی هست؟ یا فرقی نداره راحت باشم این ایتم‌ها تو بازی پیدا میشن و هرکدوم رو خواستم انتخاب کنم؟
هرکدوم رو خواستی انتخاب کن تو بازی از همشون زیاد پیدا می کنی.

بازی رو شروع کردم
من نظرم رو Golden Seed ، البته اینم از نیازت تو بازی بیشتر هست، ولی همون اول کاری یه فلاسک بیشتر داشته باشی کارو برات راحت تر میکنه.

بازی رو شروع کردم
آره اون Stonesword Key آیتم کلیدیه ولی نگران نباش، تو بازی راحت پیدا میشه یا می‌تونی بخری. واسه شروع زیاد حیاتی نیست. اگه تازه شروع کردی بهتره Golden Seed یا Crimson Amber Medallion برداری که بیشتر به کارت میاد.

خب اگه کارتون با اکسپنشن تموم شد یا حالا حالا قصد استارتش رو ندارید و PC بازید بزارید این رو معرفی کنم:

GRACEBORNE​

View attachment 342450

این ماد یک توتال اورهاله که تغییرات ساختاری تو بازی اصلی میده که در نتیجه بازی چه از لحاظ اتمسفر ، لحن و محتوای بازی یادآور بلادبورن باشه.
الان تو مرحله آلفاست که تو همین مرحله حدود 22 ست آمور ، 35 اسلحه ، 17 عدد trick weapon و 5 عدد اسلحه گرم رو به بازی پورت کرده.
همینطور المانهای گیم پلی مثل gun parrying یا quicksteps و...
مثل بلادبورن محدودیت وزن اسلحه/آرمور برداشته شده (no equip load)
حتی شکل هیل کردن هم تغییر کرده.

در ادامه دشمنها و باسها تغییرات ظاهری زیادی داشتن که کاملا انگاری از بلادبورن پورت شدن به بازی.
گرافیک ، نور پردازی رو هم با کمک Reshade خیلی خیلی نزدیک به بلادبورن درآورده.

تو این مرحله حجم دانلودی این ماد 5 گیگه.
روش نصبش هم تو لینک مشخصه و کامل توضیح داده.
GRACEBORNE - Bloodborne Inspired Overhaul

فقط یادتون باشه برای نصبش باید ورژن بازیتون 1.10 باشه.
اگه تو استیم بازی رو دارید و آپدیت شده به 1.12 به راحتی میتونین دانگرید کنین ، روشش تو همین لینکی که فرستادم توضیح داده.
========
این مادساز نزدیکه به دوساله که نمه نمه داشت المانهای مختلف بلادبورن رو به الدن رینگ پورت میکرد و این ماد برآیند همه اونهاست.
پروژه واقعا جذابیه.

بعد از یکسال این ماد به روز شد:

حجم جزییات و ریزه کاریهایی که در تبدیل دنیا و اتمسفر الدن رینگ به بلادبورن پیاده کرده مثال زدنیه.
واقعا مادسازهایی از این دست دیوونن اگه بعد از این پروژه هایی که برمیدارن و چندسال روش کار میکنن نتونن یا اصلا نخوان که تو استودیویی مشغول به کار بشن.
https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/5207?tab=description

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or