Multi Platform eFootball

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
تو ایکس باکس چجوری آنلاین میزنید! ایکس باکس قبل اتصال به برق dns نیاز داره:دی

به ندرت دیدم کسی بتونه با ایکس باکس راحت آنلاین بازی کنه

خب راست میگه دیگه ، بحث سر سرور بازیه و دسترسیه راحت ما ایرانیای بدبخت به بازیه ، از لحاظ سرور pes خیلی مشکل داره و کلا بخاطر پینگ بد اصلا اعصابتون رو سر بازی خورد نکنید.امیدوارم نسل بعد کلی سرور به بازی اضافه بشه و راحت بتونیم بازی کنیم.
از اونور فکر میکنم فیفا ۲۱ یه سرور اضافه کرده که پینگها همه زیر ۵۰ هستن و این عالیه ، حالا نسخه اصلی رو تست نکردم ببینم چجوریاست .
یه بازی ورزشی در کنار مودهای آفلاین مود آنلاین جذاب هم میخواد و این انتظار زیادی نیست.
دوست عزیزمن میدونم بحث سرچیه من هم میدونم سرورا خرابه ولی بیتشرتوایراآن خودمونه درضمن شمانمیدونید این بازیسنتررک وراست میزنه پیامهای من وامثال من پاک میکنه نمیخواستم کاربه اینجابکشه ولی به این آدم به عنوان استارترفیفااجازه میده هرکاری دلش خواست بکنه بیادتوخصوصی کامنت بزاره ماروتهدیدکنه بیشترازیه ماهه من واسه این آقا گزارش تخلف زدم ولی اصلا انگارنه انگار بقول معروف یازنگی زنگی یارومی روم یبار یه حرفی زدیم ینفرادم سه نفرمارواحمق خطاب کرد بعدازدوهفته من بعدازمدت5روزازبن خارج شدم. لطفاناظمین محترم اگه میخوان منوبن کنن لطفا بهم بگن من خودم میرم یه استارترشده همه کاره دوتایپیک. دیگه هرچی حرف نزدیم بسه دیگه بخودش اجازه میده بیادهرتایپیکی یاخصوصی هرچی بگه بعدبه مامیگه ممنون میآن تافیفا پست میزاریدبعدتهدیدبعدهم میگه پیس فقط واسه مسترلیگ خوبه .ولی ایندفعه ازاین خبرا نیست کاری هم به سایت بازیسنتزندارم ولی داره کاری میکنه برخلاف میل باطنیم ازاین آدم شکایت کنیم درسته شهرستانیم ولی بی سوادنیستم راه پلیس فتاهم خوشبختانه بلدم که بنم بشم بازم میگم فقط بااین آدم کاردارم که یه استارترمیادهرکسی روتهدیدگنه .این طوری رفتارمیکرد این آدم میخوادهمه روازبالا به پایین نگاه کنه وهمیشه هم توکامنتاش خودشو آقا خطاب میکنه من ازمدیرای محترم تایپیک خواهش کنم یه فکری بکنن حتمابایدبیادبه مادرحضورجمع فحش وبدوبیراه بگه. والسلام

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ULTIMATE TEAM
میگم تو مای کلای pes21 من یه مشکلی دارم گاهی وقتا اون ده بازی قرارداد یه بازیکن که تمام میشه و باید خودش بعد بازی بگه میخوای تمدید کنی یا نه هیچی نمیگه و بازیکن خارج میشه از ترکیب ... خیلی رو مخه این قضیه .. دلیلشو کسی میدونه ؟

• Like
Reactions: Siamak61
میگم تو مای کلای pes21 من یه مشکلی دارم گاهی وقتا اون ده بازی قرارداد یه بازیکن که تمام میشه و باید خودش بعد بازی بگه میخوای تمدید کنی یا نه هیچی نمیگه و بازیکن خارج میشه از ترکیب ... خیلی رو مخه این قضیه .. دلیلشو کسی میدونه ؟
مطمعنی .چون من ندیدم. هربازی تموم میشه بازیکنی که بایدتمدید کنه یه جا yesوnoمیادوهشدارمیده تازه علامت قرمزرنگ هم تواسکوادت میاد. اونجاهم بعدازهربازی میاد.هشدارمیده اسم بازیکن هم میادnoکنی بایدخودت تواسکوادت contract renewalروبزنی تاتمدیدکنی

مطمعنی .چون من ندیدم. هربازی تموم میشه بازیکنی که بایدتمدید کنه یه جا yesوnoمیادوهشدارمیده تازه علامت قرمزرنگ هم تواسکوادت میاد. اونجاهم بعدازهربازی میاد.هشدارمیده اسم بازیکن هم میادnoکنی بایدخودت تواسکوادت contract renewalروبزنی تاتمدیدکنی
خداشاهده گاهی برا من نمیاد هیچی یهو میبینی بازیکن رفته بدون هیچ هشدار یا چیزی ...

عاقا من متوجه شدم مشکل چی‌ بود ... بازیکنایی که از قسمت loan میخری بعد ۱۰ بازی قراردادشون تموم میشه و میرن ...
فقط نمیفهمم این قسمت match day که میرم میگه یه تیم انتخاب کن و چندتا بازیکن از اون تیم بهت میدم ولی وقتی انتخابش میکنم بازیکنی نمیده ! بعدم که میری با طرف مسابقه بدی کیفیت و قدرت بازیکنا نصف میشه دقیقا ... نمیفهمم چرا ...

عاقا من متوجه شدم مشکل چی‌ بود ... بازیکنایی که از قسمت loan میخری بعد ۱۰ بازی قراردادشون تموم میشه و میرن ...
فقط نمیفهمم این قسمت match day که میرم میگه یه تیم انتخاب کن و چندتا بازیکن از اون تیم بهت میدم ولی وقتی انتخابش میکنم بازیکنی نمیده ! بعدم که میری با طرف مسابقه بدی کیفیت و قدرت بازیکنا نصف میشه دقیقا ... نمیفهمم چرا ...

مسابقات matchday معمولاً بین دو تیم یا چند تیم یا یک لیگ یا حالت دربی.
بعضی تیم ها میزبان هستند بعضی مهمان.
این هفته هم منچستر با تاتنهام بودند که مثلا میخواستی شما انتخاب کنی،شما باید تیمی رو انتخاب کنی که بیشترین بازیکنای اون تیمو تو ترکیبت مای کلابت داری مثلاً الان شما سه تا بازیکن منچستر داری و دو ۲ بازیکن تاتنهام ،اگه شما منچستر رو انتخاب کنی باید اون دو تا بازیکن تاتنهام رو از ترکیبت خارج کنی ، بازیکنای منچستر وضعیتشون خوب میشه ولی بازیکنای تاتنهام چون شما منچستر که حریفشه انتخاب کردی بد یا همون قرمز میشن، بقیه ترکیب هم وضعیتشون عادی میشه.
پس باید تو انتخاب تیمت دقت کنی و اون تیمی رو انتخاب کنی که بیشترین بازیکناشو داری.

نسخه دوم آپشن فایل PES Universe برای نسخه PS4

View attachment 171348
فعلا کامل ترین آپشن فایلی هستش که برای نسخه PES 2021 در دسترس هستش .

لینک دانلود :Arrowd:

PES 2021 PS4 PESUniverse Option File v2

پاسورد فایل زیپ : wehellas.gr
امین فلوید فورمیشنها رو هم داره؟
لایو اپدیت کردم ولی هنوز سوارز و ویدال داخل بارسلونا هستن!
معمولا کی لایو اپدیت میدن که همه نقل و انتقلات درش انجام شده باشه؟

@Romell

این مورد تو نسخه 21 هست؟ یه سری موارد کار راه بنداز حتی تو نسل 6هم بود که در نسل 8 رویت نشد

واقعا استودیوی تیم سازنده یکی از تنبل ترین سازنده های صنعت گیم تو بخش آموزش ویژگی هایی هستش که وجود داره و این ویژگی در بازی هست و بعد خیلی ها ازش خبر ندارن . یعنی بازی این همه ویژگی داره نیومدن هر بخش از ویژگی های مهارتی بازی رو به صورت ویدئویی آموزش بدن . شما همین الان تشریف ببرید بخش آموزشی بازی NBA 2K تک تک مهارت های بازیشون رو به صورت ویدئویی آموزش دادن .

این KnightMD کارش خیلی درسته ولی مثل این که از این ویژگی خبر نداشته .

شما تو بازی با بازیکنایی که توانایی سرعت مسیر های طولانی رو دارن که با سرعت توپ رو آزادنه بندازن جلو میتونین این کار رو بکنین . یعنی بازیکن هایی که چسبندگی توپ به پاشون کم هستش و از Tight Possession کمی برخوردار هستن .

و نحوه اجراش : شما وقتی کمی توپ از پاتون جدا هستش R3 رو نگه میدارین و سریع دو بار R1 رو فشار میدین .

اینم حرکتی که در بازی زدم و اجراش کردم و به صورت ویدئویی میتونید مشاهده کنید . :Arrowd:

View attachment eFootball PES 2021 SEASON UPDATE_20201008060315 - Segment1(00_00_21.121-00_00_31.364).mp4
View attachment eFootball PES 2021 SEASON UPDATE_20201008060315 - Segment1(00_00_00.000-00_00_11.244).mp4

آخرین ویرایش:
امین فلوید فورمیشنها رو هم داره؟
لایو اپدیت کردم ولی هنوز سوارز و ویدال داخل بارسلونا هستن!
معمولا کی لایو اپدیت میدن که همه نقل و انتقلات درش انجام شده باشه؟
دیگه شما به فلوید فرمیشن نیاز نداری و بعدا توضیح میدم برای چی . ولی خلاصه بگم سی پی یو خودش به صورت اتومات از فلوید فرمیشن استفاده میکنه و از کاستوم تاکتیک ها و ... استفاده بهینه میکنه ( به خصوص تو جام ها و مسترلیگ و .... ) زمانی که نیاز داشته باشه و همون ترکیب دیفالت سی پی یو کافیه .

حالا خودت برای بازی خودت فلوید فرمیشن میخوای که میتونی با توجه به سلیقه بازی شخصی خودت از فلوید فرمیشن استفاده کنی و روشن کنی و ترکیب بچینی . ولی برای سی پی یو دیگه نیازی به این کار نیست.

لایو آپدیت بعدی با دیتاپک 2 بازی منتشر میشه و فکر نکنم زمان زیادی به انتشارش مونده باشه ( البته باید دقیق یه نگاهی بکنم و ببینم چقدر به انتشار دیتاپک مونده )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F and db07
دیگه شما به فلوید فرمیشن نیاز نداری و بعدا توضیح میدم برای چی . ولی خلاصه بگم سی پی یو خودش به صورت اتومات از فلوید فرمیشن استفاده میکنه و از کاستوم تاکتیک ها و ... استفاده بهینه میکنه ( به خصوص تو جام ها و مسترلیگ و .... ) زمانی که نیاز داشته باشه و همون ترکیب دیفالت سی پی یو کافیه .

حالا خودت برای بازی خودت فلوید فرمیشن میخوای که میتونی با توجه به سلیقه بازی شخصی خودت از فلوید فرمیشن استفاده کنی و روشن کنی و ترکیب بچینی . ولی برای سی پی یو دیگه نیازی به این کار نیست.

لایو آپدیت بعدی با دیتاپک 2 بازی منتشر میشه و فکر نکنم زمان زیادی به انتشارش مونده باشه ( البته باید دقیق یه نگاهی بکنم و ببینم چقدر به انتشار دیتاپک مونده )
گفتن اول آبان دیتاپک 2میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or