Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
واقعا رقابت ناعادلانست. همه تیم فول لجند دارن. من یه رونالدینیو اینیستا در آوردم ٨ تومن برام آب خورد. الان با این تیم بازی کردم:
P_20230911_230606.jpg
بین دو نیمه تازه کاکا و رونالدینیو آورد :|

البته یک هیچ بردم. انقدر خوشحال شدم شیهه میکشیدم :))

پ.ن: ضمنا کونامی بالاخره شفچنکو رو لایسنس کرد. تا اونجا که یادمه در انحصار فیفا بود.

دوستانی که تازن وارد هستن و براشون سواله چجوری تیم ببندن.

این تیم رو تو ۴ روز برای یکی بستم
P_20230913_192343.jpg
شما براحتی تو دو هفته میتونی یه تیم خیلی خوب ببندی.

ضمنا بازیکنای غیر لجند که تو پست خودشون بهترینن و باید بگیرین:

صلاح-امباپه-سون
مسی-نیمار
رودری
کونده-اشکرینیار-دلیخت-لوکاس هرناندز
کورتوا​

دوستانی که تازن وارد هستن و براشون سواله چجوری تیم ببندن.

این تیم رو تو ۴ روز برای یکی بستم
View attachment 309095
شما براحتی تو دو هفته میتونی یه تیم خیلی خوب ببندی.

ضمنا بازیکنای غیر لجند که تو پست خودشون بهترینن و باید بگیرین:

صلاح-امباپه-سون
مسی-نیمار
رودری
کونده-اشکرینیار-دلیخت-لوکاس هرناندز
کورتوا​
رو کدوم بخش تمرکز کنم بهتره؟
دریم تیم با AI ؟

رو کدوم بخش تمرکز کنم بهتره؟
دریم تیم با AI ؟
فعلا ایونت ها رو انجام بده. کلی پول بدست میاری.
این متین اف اف کیه؟میاد اینجا یا نه؟اینایی که تو لیگ یکن چرا وقتی میبازن نتو یه کاری میکنن که بازی قطع میشه و میشه انفینیشد با اینا چی کار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیترای بزدل
متاسفانه این چیت وجود داره. دویست دفعه هم ویدیو گرفتم و توییتر به کونامی گفتم. جالبیش اینه فقط جلو ایرانیا این چیت جواب میده.

من که دیگه با ایرانیا بازی نمیکنم. قیلترشکن شیر میکنم فقط با خارجیا.

واقعا رقابت ناعادلانست. همه تیم فول لجند دارن. من یه رونالدینیو اینیستا در آوردم ٨ تومن برام آب خورد. الان با این تیم بازی کردم:
View attachment 308820
بین دو نیمه تازه کاکا و رونالدینیو آورد :|

البته یک هیچ بردم. انقدر خوشحال شدم شیهه میکشیدم :))

پ.ن: ضمنا کونامی بالاخره شفچنکو رو لایسنس کرد. تا اونجا که یادمه در انحصار فیفا بود.

شما که ۸ میلیون خرج کردی بگو ببینم گواردیولا بهتره یا کلوپ واسه انتخاب مربی تیمم؟ :دی

• Like
Reactions: Red Sox
این متین اف اف کیه؟میاد اینجا یا نه؟اینایی که تو لیگ یکن چرا وقتی میبازن نتو یه کاری میکنن که بازی قطع میشه و میشه انفینیشد با اینا چی کار کنم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیترای بزدل
از pes 13 یادم میاد همین چیته بودش.یه مشت ... زاده که لوزر به تمام معنا هستن یه نرم افزار گذاشتن کنارشون که به شدت پینگ رو میبره بالا و پکت لاست میده و سیستم مزخرف بازی هم نمیتونه تشخیص بده که مشکل از طرف کیه و بازی رو قطع میکنه و هیچی به هیچی.یکی از دلایلی که این شت رو گذاشتم کنار همین بوده

از pes 13 یادم میاد همین چیته بودش.یه مشت ... زاده که لوزر به تمام معنا هستن یه نرم افزار گذاشتن کنارشون که به شدت پینگ رو میبره بالا و پکت لاست میده و سیستم مزخرف بازی هم نمیتونه تشخیص بده که مشکل از طرف کیه و بازی رو قطع میکنه و هیچی به هیچی.یکی از دلایلی که این شت رو گذاشتم کنار همین بوده
واقعا چرا فقط ما ایرانی ها واقعا چرا همیشه دنبال تقلبیم نمیدونم بابا میبازی بباز چرا کم میاری همیشه هم رپورت میکنم اما هیچی به هیچی

شما که ۸ میلیون خرج کردی بگو ببینم گواردیولا بهتره یا کلوپ واسه انتخاب مربی تیمم؟ :D
بستگی به سبک بازیت داره. اکثریت کلوپ رو برمیدارن. ولی به نظر خودم پپ بهتره. دفاع کلوپ عین پنیر باز میشه.

بستگی به سبک بازیت داره. اکثریت کلوپ رو برمیدارن. ولی به نظر خودم پپ بهتره. دفاع کلوپ عین پنیر باز میشه.
این nominating contract ها رو اگه نگه داریم میتونیم برای سری بعدیشون استفاده کنیم؟ از بازیکنایی که الان میده خوشم نمیاد

توصیه به دوستانی که میخوان تازه شروع کنن و عضو پلاس هم هستند. Match Pass ها رو بخرید.

حالا چطوری؟

اگه عضو پلاس هستید بازی می‌تونید از استور به صورت رایگان ۳۰۰ کوین رو دریافت کنید.

بازی سه تا match pass داره (regular, value, premium) که همون سیزن پس بقیه های بازی های انلاینه. کارشون هم دادن جایزه بعد هر بار بازی هست. از بازیکن گرفته تا training point.

اون regular pass که برا همه رایگانه. حالا شما ۳۰۰تا کوین رایگان دارید. کافیه اولین بازیتون رو هم انجام بدید توی بازی که ۱۰۰کوین دیگه بگیرید.

حالا با این ۴۰۰ کوین میتونید همه match pass ها رو بخرید. همون اول کار یه سون و فن دایک هم بهتون میده اگه همه مچ پس ها رو بخرید.

میتونید با کوین ها پک هم باز کنید ولی خیلی شانس میخواد بازیکن خوب پیک کنید پس به نظرم همین کارو بکنید.

توصیه به دوستانی که میخوان تازه شروع کنن و عضو پلاس هم هستند. Match Pass ها رو بخرید.

حالا چطوری؟

اگه عضو پلاس هستید بازی می‌تونید از استور به صورت رایگان ۳۰۰ کوین رو دریافت کنید.

بازی سه تا match pass داره (regular, value, premium) که همون سیزن پس بقیه های بازی های انلاینه. کارشون هم دادن جایزه بعد هر بار بازی هست. از بازیکن گرفته تا training point.

اون regular pass که برا همه رایگانه. حالا شما ۳۰۰تا کوین رایگان دارید. کافیه اولین بازیتون رو هم انجام بدید توی بازی که ۱۰۰کوین دیگه بگیرید.

حالا با این ۴۰۰ کوین میتونید همه match pass ها رو بخرید. همون اول کار یه سون و فن دایک هم بهتون میده اگه همه مچ پس ها رو بخرید.

میتونید با کوین ها پک هم باز کنید ولی خیلی شانس میخواد بازیکن خوب پیک کنید پس به نظرم همین کارو بکنید.
درسته، این ایده مچ پس واقعا جالب بود. هم بازیکن گیرت میاد، هم نومینتینگ کانترکت، هم باز بهت کوین میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or