Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
حالا که بحثش شد یه کم با اعصاب بازی کنم

View attachment 218082
لعنتی خیلی خوب بود این کونامی از اولش ام عاشق پاس تو عمق بود بیشتر گل ها همیشه همینطور بود
فقط صدای پاس دادنش صدای طبل میداد🤣🤣🤣🤣 یادش بخیر خیلی دوست داشتنی بود

حالا که بحثش شد یه کم با اعصاب بازی کنم

View attachment 218082
آف تاپیک میشه ولی من هر وقت صحنه های این بازی (ما میگفتیم فوتبال ۹۹ ورژن کاملا ژاپنی هم بود )میبینم و اهنگاشو می‌شنوم یاد کلوپ محلمون صبحای تابستون اون بوی نم نیمکت چوبی که صاحب کلوپ شسته بود که با بوی سیگارش یه رایحه عجیب ولی خاطره انگیز شده بود میوفتم (کلا فضای سورئالی داشت:)))
و اینکه ظاهراً اون عوض کردن دوربین افزایش سرعت یه چیز استاندارد بوده واسه این نسخه همه جا تغییرش میدادن

یکی از بدبختیای ما کنسول‌ دارا اینه که ماد نمیتونیم استفاده‌ کنیم..وگرنه همین ویدیویی که الان گذاشتم رو ببینید..واقعا با ماد بازی شده همه چی تموم و دیگه نیازی نیست هر سال بریم هفتاد دلار پول بازی به ea و konami بدیم

بااحترام به همه دوستان همین روش بازی free playتویکی ازسایتهابچه هانشون دادن به من حدود69kلایک خورده فقط عده کمی ازتریلرناراحتن.اونم بخاطراینه بعضیها کرکی وهکی میگرفتن که تکنولوژی فعلا داره باهکی وکرک مقابله میکنه که طبیعیه شمابودیدمیزاشتین حاصل کارتون مجانی بره بدون پول دست مشتری.بنظرمیادکونامی از2014 درس عبرت گرفته باانریل4شروع کرده فیفاهم بافراستبایت اوایل همین کرد وازتمامی امکاناتش استفاده نکرد.
خب اینجوری که بازم همون هکی کرکیا دانلود میکنن فرقی نمیکنه!

• Like
Reactions: Sega_genesis
یکی از بدبختیای ما کنسول‌ دارا اینه که ماد نمیتونیم استفاده‌ کنیم..وگرنه همین ویدیویی که الان گذاشتم رو ببینید..واقعا با ماد بازی شده همه چی تموم و دیگه نیازی نیست هر سال بریم هفتاد دلار پول بازی به ea و konami بدیم
اول اینکه ماد رو فقط سونی قبول نمیکنه! دوم اینکه به علت نداشتن لایسنس با ماد اضافه کردنش جریمه نقدی شدید داره

• Like
Reactions: Sega_genesis
اول اینکه ماد رو فقط سونی قبول نمیکنه! دوم اینکه به علت نداشتن لایسنس با ماد اضافه کردنش جریمه نقدی شدید داره
والا تا اونجایی که من میدونم برای پلی استیشن حداقل تو تمام این سالها میشده اپشن فایل لوگو و کیت بریزی ولی همینو برای اکس باکس هم نمیشه
احتمالا اگر کنسول ها هک بشن بشه این مادها رو اضافه کرد که میشه چند سال دیگه و ارزش نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or