Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
این که به احتمال خیلی زیاد نسخه موبایل بوده اما اولین قدم نشون داد کونامی که هنوز همون روال سابق رو داره.کامینیوتی افتضاح.این نسخه اگه برای تست سرور انلاین هست نباید یک واکنش رسمی نشون بدی که کسی بدونه همچین نسخه ای اومده؟حتی اعلام نکرد که اقا این اومده.در این حد برای کاربرهاش ارزش قائل نیست.من خودم به شخصه احساس میکنم با توجه به این که احتمال داره بازی میان نسلی باشه دوباره یه افتضاحی رو ببینیم که باز کل نسل باید دوباره تلاش کنه اون گند رو جمع کنه و نسل تموم میشه

تنها احتمالی که ممکنه باعث امیدواری بشه اینه که این نسخه مال همون چند سال پیش رو 10-20% از پروسه ساخت باشه ... وگرنه اگه حتی 50% هم باشه و 50% دیگه ش مونده باشه، بازم همینکه 50% اش شده این! یعنی بازی بدرد بخوری نمیتونه باشه ! :))
فیفا هم اگه روال همین سال های گذشته رو ادامه بده یعنی باید اولین نسل کنسولی بدون فوتبال رو تجربه کنیم ! =((
البته من که واسه کانال یوتیوبم و ساختن فیس مجبورم بخرم ... ولی معنیش این نیست که حتما بازی ش میکنم ! [-(

شایعه ای که دست به دست داره میچرخه اینه کونامی در کنار نسخه فول pes 2022 قراره یه نسخه free to play همزمان با بازی منتشر کنه و کاربران هم قسمت رو دوست داشته باشند میتونند تهیه کنند

شایعه ای که دست به دست داره میچرخه اینه کونامی در کنار نسخه فول pes 2022 قراره یه نسخه free to play همزمان با بازی منتشر کنه و کاربران هم قسمت رو دوست داشته باشند میتونند تهیه کنند
من این مدلی شنیدم که بازی قراره فول رایگان باشه و تو مای کلاب پک های خریدنی قرار بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or