ممنون امین جان
فقط فلوید فورمیشن نداره?
نصبش کردم ندیدم
مهدی جان سلام .
قبلا یه سوالی از من درباره این که چرا امسال پکیج فلوید فرمیشن های لیگ های امسال رو درست نکردم و نذاشتم و بهتون قول داده بودم بعدا وقتش شد درباره این موضوع یه سری توضیحات رو بدم .
در این آپشن فایل جدید تاکتیک - دستورات پیشرفته تیم های مختلف ( یکی از مهم ترین بخش ها ) - تنظیمات تیم ها در زمان دفاع و حمله و لاین دفاعی و ... و همین طور بعضی تیم ها که فلوید فرمیشن هاشون رو تنظیم کردم ( بعضی تیم ها نیاز بود ، اونم به صورت جزئی ) گذاشتم و خیلی از تیم ها فلوید فرمیشن هاشون رو اصلا دست نزدم چون اصلا نیاز نبود و توضیحات مربوطه رو در ادامه پست به شما و دوستان میدم .
ببینید سی پی یو تو مسترلیگ ، خصوصا خودش بازی هایی که میزبان باشه و یا زمین حریف بازی کرده باشه تغییرات زیادی در تاکتیک خودش ایجاد میکنه . یعنی این طوری بگم اگر من بیام فلوید فرمیشن هر تیم رو بیش از حد دست کاری کنم ، سی پی یو اون وقت تغییراتی که خودش در نحوه بازیش اعمال میکنه دچار اختلال میشه . یعنی سی پی یو مثلا میخواد دفاع کنه و بازیکن ها به عقب کشیده بشن ، بعد تنظیمات فلوید فرمیشن من باعث اختلال در نحوه تغییرات هوشمند سی پی یو در جریان بازی میشه .
مثلا فرض کن من بیام زمانی که یه تیم در زمان حمله هستش نحوه جایگیری بازیکن ها رو خیلی حجومی و رو به جلو بذارم . اون وقت سی پی یو میخواد بیاد مثلا در یه زمان هایی از بازی تاکتیکش کمی حجومی تر بذاره و اون وقت نحوه اجراو تنظیم سی پی یو با فلوید فرمیشنی که من تنظیم کردم به هم میخوره .
مهم ترین بخش تنظیم Team Id هر تیم بخش دستورات پیشرفته هستش . اون جا هر تنظیمی صورت بدیم سی پی یو بر اساس اون بازی میکنه ( البته در جریان بازی سی پی یو از دستورات پیشرفته ای مثل تایت مارکینگ و ... استفاده مناسب در زمان معین خودش رو میکنه ) و به همین خاطر بخش دستورات پیشرفته لیگ های آلمان - انگلیس - اسپانیا - فرانسه و ایتالیا رو کاملا تنظیم کردم . البته خود کونامی اکثریت لیگ ها رو بخش دستورات پیشرفته تیمها رو تنظیم کرده اما من دیگه تنظیمات رو گسترده تر و دقیق تر انجام دادم .
به طور مثال شما برید مقابل ایتالیا بازی کنید . با گزینه Wing Back که در بخش دستورات پیشرفته داره و همین طور دفاع تیمیشون به صورت کامل هستش میبینید که این تیم در زمین خودش دفاع میکنه و به شدت متراکم و همه جانبه در زمین خودشون دفاع میکنن و اون گزینه Wing Back که دارن وینگر ها در زمان دفاع سریع به کار دفاعی بر میگردن و دیگه مثلا نیازی نیست من برم تو بخش فلوید فرمیشن و دفاع ها رو در زمان دفاع کردن عقب بکشم . و سی پی یو هم هر وقت بخواد اون گزینه های بخش دستورات پیشرفته رو خاموش میکنه .
اما تیم هایی که مثلا فلوید فرمیشن هاشون روشنه . به طور مثال در این سایت Whoscored.com که جامع ترین و دقیق ترین تاکتیک ها و روش بازی و ... تیم های مختلف رو نشون میده مثلا میگه تیم از سمت راست حمله بیشتری میکنه و بیشتر از این سمت حمله میکنه . خب من برای این که تاکتیک این تیم بیشتر به این شکل در بیارم فلوید فرمیشن ها رو روشن کردم و زمانی که تیم در هنگام حمله هستش کل ترکیب تیم بیشتر به سمت راست متمایل هستش و شاکله تیمی بیشتر از این سمت حرکت میکنه .
به طور مثال تیم ولفسبورگ که توضیحات این سایت درباره استایل بازی تیمی . نقاط قوت و ضعف این تیم رو نشون میده :
همون طور که در عکس شما مشاهده میکنی این تیم از سمت چپ حملات زیادی میکنه ( Attacking down the left ) و جز استایل بازی تیمیش هستش که همون Team ID هستش که بهش میگیم . تیم ولفسبورگ در زمان حمله اکثرا از سمت چپ حمله میکنه و فول بک سمت چپی رو به جلو حرکت میکنه و فول بک سمت راستی در زمان حمله در دفاع میمونه و به جلو نمیاد . برای این که این تاکتیک رو بتونم در بیارم ، من در بخش دستورات پیشرفته رفتم گزینه Atacking Full Backs رو انتخاب کردم در کنارش گزینه Defensive در زمان حمله رو روی فول بک سمت راستی قفل کردم . این طوری در زمان حمله فول بک سمت چپی حمله میکنه و فول بک سمت راستی در زمان حمله در دفاع میمونه و به جلو حرکت نمیکنه .
شما به راحتی میتونی در این ویدئو این تاکتیک تیمی رو مشاهده کنی و نکته جالب اینه از همین روش به من گل هم زدن . دفاع چپ نفوذ کرد و دفاع راست نفوذ نمیکنه و دقیقا سبک و سیاقی که تیم ولفسبورگ در واقعیت بازی میکنه .
View attachment 1.mp4
و این هم صحنه آهسته همون گل بالایی که میتونی مشاهده کنی و قشنگ میبینی که مدافع چپ چه نفوذی میکنه و مدافع راست دست به نفوذ نمیزنه و کار پوشش رو انجام میده برای جلو گیری از ضد حملات حریف
View attachment 2.mp4
یه مثال دیگه رو براتون میزنم . تیم بایرن در واقعیت از گزینه Centring Target استفاده های زیادی میکنه . یعنی در زمان هایی از بازی وینگر ها ، هافبک های پشتی مهخاجمین مثل توماس مولر در محوطه جریمه به صورت انتحاری اضافه میشن و بازیکن ها با ارسال سانتر ها موقعیت رو برای مهاجمین و وینگر ها و هافبک های اضافه شونده فراهم میکنن و بار ها و بار ها شده از این روش در بازی هاشون گل زنی کنن .
به طور مثال در واقعیت که شما چنین صحنه ای رو مشاهده میکنین . دقیقا یه همچین صحنه ای هم در فینال باشگاه های اروپا کومان به پاریسن ژرمن گل زد .
View attachment 3.mp4
و حالا گزینه Centring Target برای بایرن در بخش دستورات پیشرفته اضافه کردم و همون طور که در ویدئو مشاهده میکنین لئون گرتسکا که بازیکن باکس تو باکسی هم هستش به محوطه جریمه اضافه میشه و با ضربه سر گل میزنه .
View attachment 4.mp4
در پایان باید بگم به هر حال بخش تاکتیکی بازی تا جایی که به ما اجازه داده و گزینه هایی که در اختیار ما گذاشته تا جایی که تونستم نحوه بازی تیم ها رو شبیه بهشون بر اساس واقعیت در آوردم و امیدوارم در سال های آینده این بخش های تاکتیکی ویژگی های بسیار بیشتر و جذاب تری رو اضافه کنه و پیچیدگی های بازی رو بیش از پیش بیشتر و لذت بخش تر کنه .