Edge #272: ده بازی برتر نسل هفت

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
26631366304952317054.png

مجله EDGE در شماه 272 نشریه خود اقدام به معرفی 10بازی برتر نسل هفتم کرده است که به شرح زیر است :

1. Dark Souls
  2. Super Mario Galaxy
  3. The Last of Us
  4. Portal
  5. Grand Theft Auto V
  6. Red Dead Redemption
  7. Super Street Fighter IV
  8. Bayonetta
  9. LittleBiigPlanet
  10. Call of Duty 4: Modern Warfare

Edge #272 - Far Cry 4, Edge's next 10 - NeoGAF

از EDGE بالاتر نداريم قديمي ترين و با سابقه ترين مجله گيم كه هميشه نظرياتش و تشخيص هاش بي نقص يا كم نقص بوده و از زمان خودش جلوتر بوده و حرفي رو كه زده رد خر نداشته ...
ليستش حقيقتا كم نقص هست و متفاوت و فقط جاي U2 خالي هست البته كمتر از اين هم از EDGE انتظار نميرفت
براي من كه از لحاظ اعتبار با اختلاف تو رتبه يك و به حق معتبر ترين مرجع در دنياي گيم هست .....

بهترین لیستی که تا به حال دیدم:d یه لیست کاملا جدید و تر و تمیز خارج از لیست های کلیشه ای بقیه سایت ها.
رتبه اول که کلا کاملا درسته و حرفی توش نیست. حضور Super Street Fighter IV هم واقعا سورپرایز بود! توی هیچ لیستی بازی های فایتینگ رو آدم حساب نمیکردن ولی اینجا بهترینشون رو آوردن:d

بعضیا هم که با رتبه 1 مشکل دارن برن مشکلشونو حل کنن:d بازی خداوندگار! (:d) میازاکی به حق که تمام کلیشه های رایج سبکش رو شکسته بود و عملا توی چیزایی قوی ظاهر شد که بقیه جرات امتحانشون رو نداشتن. قراره با Bloodborne حماسه سومشو بیافرینه:bighug:

ليست خيلي خوبيه و Edge از قديم پرستيژ داشته:d
البته هيچ چيز تو دنيا بي نقص نيس و ميتونست بازيهايي مثه uc يا bioshock و ... هم تو ليست باشن ولي من حيث المجموع ليست خوب و شيكيه...مخصوصا اينكه اهميت زيادي به سبكايي كه كمتر داده ميشه داده و قابل تقدير

.

Wooow
عجب لیستی! دارک سولز رتبه 1 خود به خود اعتبار لیست رو تضمین میکنه. همه ده تا بازی هم بسیار عالی انتخاب شدن. در کل خیلی خوب بود.
البته آنچارتد هم میتونست تو ده تا باشه ولی خوب نماینده هاش هستن :دی

عجب لیست داغونی dark soul :))
Bayonetta رو کجای دلم بزارم این بازی خیلی زور بزنه توی 30 40 تای اول نه ده تا
تنها بازی که جاش درسته CODکه همونم بایدMW2رو میذاشتن نه MW

خوبیش اینه که همه سبک های مطرح رو پوشش داده لیست
همین حضور SF IV و Dark Souls به اندازه کافی جلا بخشیدن به لیست!!و اونو خیلی متفاوت تر و بهتر نشون دادند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or