فکر کنم یکی از معتبر ترین مجلات گیم و معتبر ترین در UKانقدر اعتبار داشته باشه که احتیاجی به استفاده از این ترفند فانکی نداشته باشه!!!این مجله بنظرم دوس داره با نمرات پایین تر از میانگینش بیشتر جلب توجه کنه ، در کل اصلا به نقد و امتیازات مجلات ، و بخصوص این یکی اهمیتی نمیدم
ای بابا سوال خودمو به خودم بر میگردونی:d من از نزدیک ندیدم ولی یه یه بار اسکن مجله رو خوندم اونم برا نقد Resistance 2 و به این شاهکاری که هیچکس درست حسابی نمیشناسش داده 6 اونوقت اومد به اسمشو نبر داد 9 دوستان هم خواهشا توهم نزنن فن های سونی بخاطر نمره کم دادن به عناوین انحصاری سونی باهاش دشمنن این مجله به Little Big Planet 1 نمره کامل دادنمره دادنش به کنار
اما تا حالا یه بار از نزدیک دیدی مجله رو ؟ یا یکی از نقد های داخل مجله رو خوندی ؟ در هر صورت نقداش (بدون در نظر گرفتن امتیاز) فوق العاده دقیق و خوب هست
اخه چه ربطی داره؟ ادم حرفایی میشنوه که میخواد سرشو بکوبه به دیوار شما مجله رو برا این میخونه چون فروشش بالاس یا برای کسب اطلاعات؟اگه یه نگاه به آمار فروش بازیا و امتیازای مجله edge بندازین خیلی چیزا متوجه میشین
ای بابا سوال خودمو به خودم بر میگردونی:d من از نزدیک ندیدم ولی یه یه بار اسکن مجله رو خوندم اونم برا نقد Resistance 2 و به این شاهکاری که هیچکس درست حسابی نمیشناسش داده 6 اونوقت اومد به اسمشو نبر داد 9 دوستان هم خواهشا توهم نزنن فن های سونی بخاطر نمره کم دادن به عناوین انحصاری سونی باهاش دشمنن این مجله به Little Big Planet 1 نمره کامل داد
اخه چه ربطی داره؟ ادم حرفایی میشنوه که میخواد سرشو بکوبه به دیوار شما مجله رو برا این میخونه چون فروشش بالاس یا برای کسب اطلاعات؟
ای بابا سوال خودمو به خودم بر میگردونی:d من از نزدیک ندیدم ولی یه یه بار اسکن مجله رو خوندم اونم برا نقد Resistance 2 و به این شاهکاری که هیچکس درست حسابی نمیشناسش داده 6 اونوقت اومد به اسمشو نبر داد 9 دوستان هم خواهشا توهم نزنن فن های سونی بخاطر نمره کم دادن به عناوین انحصاری سونی باهاش دشمنن این مجله به Little Big Planet 1 نمره کامل داد
اخه چه ربطی داره؟ ادم حرفایی میشنوه که میخواد سرشو بکوبه به دیوار شما مجله رو برا این میخونه چون فروشش بالاس یا برای کسب اطلاعات؟
یه پست توی بلاگ یکی از بهترین مدراتورهای gamespot هست که تازگی ها نوشته و به بحث مربوط بود، بد ندیدم که بگذارمش
Why reviews are (almost) worthless
خب این اشتباه از من بود پستتو اشتباه خوندم ولی بازم ربطی نداشت الان فروش فورتزا خیلی بالا بود LOL بنده بیشتر از اینکه فن سونی باشم فن Resistance هستم بایکوت کردن یا نکردن مجله هم به خودم مربوطه اصلا باهات شوخی ندارم و پاتو از گلیمت فراتر نذار من اصلا باتو بحثی نداشتم خودتو انداختی وسطشاهد از غیب رسید !!!
ماشالا بعضیا اصلا زحمت نمیدن پست یکیو درست بخونن همین که اسم PS3 میاد رگ غیرتشون باد میکنه!!!!
در تائید گفته های من یکیش همین این بنده خدا که پستشو نقل و قول کردم.:d
شما یه بار دیگه پست منو بخون منکه راجبه فروش مجله حرف نزدم دارم راجبه فروش بازیا حرف میزنم میگم معمولا (نه 100% ) بازیایی که از Edge نمره بالا میگیرن فروش خیلی عالی دارن که نشون میده سلیقه این مجله به سلیقه عمومی نزدیکه.
در آخر داداش بحثی نداریم بکنیم که شما حال نمیکنی این مجلرو از زندگیت بایکوت کن.