EDGE اری یا خیر؟

شیوه نقد بازی ها توسط EDGE را میپسندید؟

• بله

رای‌ها: 37 44.6%
  • خیر

رای‌ها: 46 55.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    83
  • نظرسنجی بسته شده است .
به نمراتی که سایتها یا مجله ها میدن زیاد توجه ندارم چون کمتر با سلیقه ی من جور در میاد مثلآ Castlevania: LoS یکی از بهترین بازی های امسال میدونم اما میانگینش تقریبآ پایینه در عوض COD:MW2یکی از بی ارزش ترین بازیهاست (از نظر من:d) میانگین 94داره !! و مثال های دیگه../اما در مورد EDGEسعی میکنم اگر خواستم نقد یک مجله رو گیر بیارم همین مجله هست چون واقعآ بی مبالغه نقد میکنه اما قبول دارم نمره هایی که میده با بقیه سایتها هماهنگ نیست و از همین خیلی خوشم میاد چون نشون میده استاندارد های خودشون رو دارن ! در کل من از نوع نقدش راضیم !

البته این استاندارد های خاص خودشون قیمتی داره که اونم کیسه بوکس شدن فن بوی هاست! مخصوصآ فن های اون سیاهه!:d

این مجله بنظرم دوس داره با نمرات پایین تر از میانگینش بیشتر جلب توجه کنه ، در کل اصلا به نقد و امتیازات مجلات ، و بخصوص این یکی اهمیتی نمیدم
فکر کنم یکی از معتبر ترین مجلات گیم و معتبر ترین در UKانقدر اعتبار داشته باشه که احتیاجی به استفاده از این ترفند فانکی نداشته باشه!!!

من موافقم .. کلا فکر کنم سلیقه منم با این منتقدها تطابق داره .. اینم دلیل نمیشه که یکی شماره یکش گرفته 6 و دومیش 9 پس این مجله مشکل داره .. چون شاید شماره قبلی بازی دید دیگه ای به منتقد داده و مثلا اگر گیرز 2 همون اول به جا گیرز 1 میومد اونم همون 6 رو میگرفت .. واسه امتیازها نباید بازیارو با بازیهای خیلی قبلتر از خودش سنجید باید با بازیهای همدوره خودش سنجششون کرد بیشتر نخسوزن سریها..

اگه یه نگاه به آمار فروش بازیا و امتیازای مجله edge بندازین خیلی چیزا متوجه میشین
edge یکی از معتبرترین مجله های گیم دنیاس به خصوص تو اروپا چندین بارم به عنوان بهترین مجله گیم انتخاب شده ولی فن بویای ps3 زیاد از این مجله خوششون نمیاد چون با بازیای اختصاصی سونی جو گیر نمیشه.

نمره دادنش به کنار

اما تا حالا یه بار از نزدیک دیدی مجله رو ؟ یا یکی از نقد های داخل مجله رو خوندی ؟ در هر صورت نقداش (بدون در نظر گرفتن امتیاز) فوق العاده دقیق و خوب هست
ای بابا سوال خودمو به خودم بر میگردونی:d من از نزدیک ندیدم ولی یه یه بار اسکن مجله رو خوندم اونم برا نقد Resistance 2 و به این شاهکاری که هیچکس درست حسابی نمیشناسش داده 6 اونوقت اومد به اسمشو نبر داد 9 دوستان هم خواهشا توهم نزنن فن های سونی بخاطر نمره کم دادن به عناوین انحصاری سونی باهاش دشمنن این مجله به Little Big Planet 1 نمره کامل داد
اگه یه نگاه به آمار فروش بازیا و امتیازای مجله edge بندازین خیلی چیزا متوجه میشین
اخه چه ربطی داره؟ ادم حرفایی میشنوه که میخواد سرشو بکوبه به دیوار شما مجله رو برا این میخونه چون فروشش بالاس یا برای کسب اطلاعات؟

ای بابا سوال خودمو به خودم بر میگردونی:d من از نزدیک ندیدم ولی یه یه بار اسکن مجله رو خوندم اونم برا نقد Resistance 2 و به این شاهکاری که هیچکس درست حسابی نمیشناسش داده 6 اونوقت اومد به اسمشو نبر داد 9 دوستان هم خواهشا توهم نزنن فن های سونی بخاطر نمره کم دادن به عناوین انحصاری سونی باهاش دشمنن این مجله به Little Big Planet 1 نمره کامل داد

اخه چه ربطی داره؟ ادم حرفایی میشنوه که میخواد سرشو بکوبه به دیوار شما مجله رو برا این میخونه چون فروشش بالاس یا برای کسب اطلاعات؟

من دوبار مجله رو خریدم.(فقط OXM و Pc Gamer رو همیشه میخرم) و اون دوبار هر ایرادی که گرفته بود درست و دقیق بود ! از اون موقع کاملا بهش اطمینان دارم، حالا Resistance 2 که میگی خوب نبوده نقدش، رو ندیدم

شاهد از غیب رسید !!!
ماشالا بعضیا اصلا زحمت نمیدن پست یکیو درست بخونن همین که اسم PS3 میاد رگ غیرتشون باد میکنه!!!!
در تائید گفته های من یکیش همین این بنده خدا که پستشو نقل و قول کردم.:d

شما یه بار دیگه پست منو بخون منکه راجبه فروش مجله حرف نزدم دارم راجبه فروش بازیا حرف میزنم میگم معمولا (نه 100% ) بازیایی که از Edge نمره بالا میگیرن فروش خیلی عالی دارن که نشون میده سلیقه این مجله به سلیقه عمومی نزدیکه.
در آخر داداش بحثی نداریم بکنیم که شما حال نمیکنی این مجلرو از زندگیت بایکوت کن.:p

یه پست توی بلاگ یکی از بهترین مدراتورهای gamespot هست که تازگی ها نوشته و به بحث مربوط بود، بد ندیدم که بگذارمش

Why reviews are (almost) worthless

دقیقا و کاملا با این نوشته موافقم دمش گرم که چشمامو باز کرد رو حقیقت مخصوصا گیم اسپات که هیج جایی بغیر اینجا واسه بازبینی بازی سر نمی زنم

شاهد از غیب رسید !!!
ماشالا بعضیا اصلا زحمت نمیدن پست یکیو درست بخونن همین که اسم PS3 میاد رگ غیرتشون باد میکنه!!!!
در تائید گفته های من یکیش همین این بنده خدا که پستشو نقل و قول کردم.:d

شما یه بار دیگه پست منو بخون منکه راجبه فروش مجله حرف نزدم دارم راجبه فروش بازیا حرف میزنم میگم معمولا (نه 100% ) بازیایی که از Edge نمره بالا میگیرن فروش خیلی عالی دارن که نشون میده سلیقه این مجله به سلیقه عمومی نزدیکه.
در آخر داداش بحثی نداریم بکنیم که شما حال نمیکنی این مجلرو از زندگیت بایکوت کن.:p
خب این اشتباه از من بود پستتو اشتباه خوندم ولی بازم ربطی نداشت الان فروش فورتزا خیلی بالا بود LOL بنده بیشتر از اینکه فن سونی باشم فن Resistance هستم بایکوت کردن یا نکردن مجله هم به خودم مربوطه اصلا باهات شوخی ندارم و پاتو از گلیمت فراتر نذار:| من اصلا باتو بحثی نداشتم خودتو انداختی وسط:|

Edge از بهترین و معروف ترین مجلات گیم جهانه GameSpot از بهترین و معروف ترین سایت های گیم جهان.(اگر نگیم جفتشون بهترینن)
ولی بحث فنی که میاد وسط به نظرم Edge آنچنان حرفه ای عمل نمیکنه درسته که سختگیره ولی به نظرم بیشتر سلیقه تو نقدهاش اعمال میشه تا فنی بینی و حرفه ای....
بر عکس گیم اسپات فوق العاده نکته بین و حرفه ایه به نظرم....در کل حال نمیکنم با Edge

اگه ممکنه یکی امتیاز فوق العاده 5 این مجله وزیــــن رو به DA Origins همنیطور اون امتیاز 6 DA II (با وجود پسرفت در اکثر موارد نسبت به عنوان قبل) توجیح کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or