Ed Boon در MK 2011 دوست دارید کدام شخصیت باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Mortal-Kombat-Logo.jpg

درود .

بازی زیبای MK 2011 یکی عناونی میباشد که طرفداران این سبک بی صبرانه منتظر این بازی زیبا میباشند . از این رو چنید پیش لیست اسامی شخصیتهایی که در بازی حضور دارند معرفی کردیم اینجا
حال در این لیست اسامیهایی نیز از سری پیشین بازی MK وجود نداشتند همین امر باعث شد طرفداران این بازی نگران شوند . در همین راستا خالق سری جدید بازی اقای Ed Boon در صفحه Twitter خود به طرفداران بازی مژده داد و از انان خواست دوست دارند در DLC بازی MK 2011 کدام شخصیتها را ببینند و اسامی انان را خواستار شد شخصیتهایی چون Rain, Shinnok, Kenshi, Robo-smoke و یا شخصیت جدید و همچنین شخصت Tanyaدر 4 MK نیز در این لیست قرار دارد .البته از میان Rain و Robo-Smoke فقظ یکی را میتوانید انتخاب کنید .

CHOOSE YOUR DESTINY :d

• Like
Reactions: A-L-I
بنظرم بهتره هم Robo-Smoke باشه هم Rain انتخاب از بین این دوتا یکم سخته ولی من Robo-Smoke رو انتخاب میکنم چون خاطرات جالبی از MK های اولیه باهاش دارم ولی اگه بگن دوست داری بین Robo-Smoke و Human-Smoke کدوم باشن من Human-Smoke رو انتخاب میکنم.
من هنوزم منتظر تایید رسمی Shang Tsung هستم!

بنظرم بهتره هم Robo-Smoke باشه هم Rain انتخاب از بین این دوتا یکم سخته ولی من Robo-Smoke رو انتخاب میکنم چون خاطرات جالبی از MK های اولیه باهاش دارم ولی اگه بگن دوست داری بین Robo-Smoke و Human-Smoke کدوم باشن من Human-Smoke رو انتخاب میکنم.
من هنوزم منتظر تایید رسمی Shang Tsung هستم!

Shang Tsung که ok هست دیگه

اینم عکسش:

i21587_Shang.jpg

به جای این مسخره بازی ها بیان حضور Noob Saibot رو تایید کنن بابا. چسبیدن به DLC. اگه Saibot تایید نشه...:-s
یه کارکتر داشت که لباس آبی داشت و نارنجک مینداخت و یه کلت هم داشت....:">
اسمش چی بود....!!!!:p
اون توی بازی نیست......:(
اسمش Stryker بود.

اصل کامبت به اسکورپین و ساب زیروئه:دی حالا که این دو تا هستن مهم ترینشو شنگسو و نوب سایبوته:دی
(اگه کوانچی تایید نشه خودم خودمو فیتالیتی میکنم:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or