Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 211
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 18
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 648
آخرین ویرایش:
ea اینقدر گاو که نمیاد گزینه ریپورت چیت بذاره
فقط گزینه ریبپورت برای اسم تیم حریف گذاشته
ببخشید ولی مگه بازیهای دیگه که ریپورت گذاشتن چیتر کم شده؟
هم R6 هم CS گزینه ریپورت چیت دارن ولی روز به روز چیتر ها بیشتر میشن
بنظر من سیاستی پشت این موضوع نهفته است وگرنه با این پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی بعیده که کمپانی ها نتونن جلوی چیتر رو بگیرن

• Like
Reactions: VICE
ببخشید ولی مگه بازیهای دیگه که ریپورت گذاشتن چیتر کم شده؟
هم R6 هم CS گزینه ریپورت چیت دارن ولی روز به روز چیتر ها بیشتر میشن
بنظر من سیاستی پشت این موضوع نهفته است وگرنه با این پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی بعیده که کمپانی ها نتونن جلوی چیتر رو بگیرن
آخه مسئله اینه که شاید از نظر روانی بودن همچین گزینه ای باعث کاهش چیت بشه
و حتی از بعد روانی آدم تخلیه مشه
طرف اومده با تیم سیلور و برنز تو دیو 5
بازی شروع شد 11 تا سلکت بالا بازیکن های من بودن
طرف تا دقیقه 2 سه تا گل زد
بعدش هم شل کرد که کسی شک نکنه
منم لفت خوردم
خوب همچین آدمی هیچوقت دست از چیت برنمیداره و شناسایی نمیشه

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستم که تقریبا آلتیمیت این براش مهمترین و اصلی ترین بازیشه،
که‌ من به شوخی میگم فیفااستیشن گرفتی نه پلی استیشن!
برگشته ۲۵ پلی میده تا آپدیت بدن ۲۶ رو یه کاریش بکنن!

• Like
دوستم که تقریبا آلتیمیت این براش مهمترین و اصلی ترین بازیشه،
که‌ من به شوخی میگم فیفااستیشن گرفتی نه پلی استیشن!
برگشته ۲۵ پلی میده تا آپدیت بدن ۲۶ رو یه کاریش بکنن!
اون آپدیتی که ماها توقع داریم هیچوقت منتشر نمیشه آپدیتی که میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو و ai defending رو بالانس کنه هیچوقت نمیاد ea از قصد این کارو کرده یکی بخاطر برگشت کژوال جماعت یکی هم اینکه پلیرها تشنه بشن برای نسخه های بعدی که مثلا اقا ۲۷ دفاع درست شده سرعت بازیکنان صاحب توپ درست شده بریم بخریم فیفای خوبیه . متاسفانه این تاخیر زدن راک استار بخاطر ۸۰ دلاری شدن بازی که عین چی فیل شد بد ضربه ای زد تنها آرزویی فعلا میشه کرد اینکه طبق لیک ها انلاین gta جدید اینقدر خفن باشه که پلیرهای فیفا چنان ریزشی بکنن حتی موقع رلیز نسخه بعدی fc که اینا یکم سر عقل بیان .البته معامله عربستان سال ۲۰۲۶ انجام میشه احتمالا ۲۸ سیاست های این ea فعلی انجام نشه و اون موقع لانچ کنسول‌های نسل بعد هم هست احتمال خیلی زیاد موتور بازی عوض میشه خواه ناخواه خیلی از مشکلات حل میشه .

• Like
Reactions: rezaaanam and VICE
هر چی بیشتر میگذره بیشتر به pay to win بودن سیستم امسال بازی پی میبرم.لامصب از جوایز رایوالز دیو 4 کلا یک بازیکن تریدبل میده!هیچ انگیزه ای برای بالاتر رفتن ندارم.جوایز رایوالز رو نابود کردن
.حتی ویکند لیگ هم این هفته 9 برد آوردم و دیدم کلا 3 تا بازیکن تریدبل تو جوایزش بود.واقعا افتضاحه!! بعد سه هفته بازی یک بازیکن خوب نمیتونم از مارکت بخرم.تنها راه کوین در اوردن شده خرید پک...

فان ترین مود بازی همین بازی با بازیکن های سیلور بود که چند سال بود حذف شده بود ولی امسال دوباره برگشته.این دیگه تنها جاییه که تیم رو نمیشه با خرید پک از استور خرید.:دی

هر چی بیشتر میگذره بیشتر به pay to win بودن سیستم امسال بازی پی میبرم.لامصب از جوایز رایوالز دیو 4 کلا یک بازیکن تریدبل میده!هیچ انگیزه ای برای بالاتر رفتن ندارم.جوایز رایوالز رو نابود کردن
.حتی ویکند لیگ هم این هفته 9 برد آوردم و دیدم کلا 3 تا بازیکن تریدبل تو جوایزش بود.واقعا افتضاحه!! بعد سه هفته بازی یک بازیکن خوب نمیتونم از مارکت بخرم.تنها راه کوین در اوردن شده خرید پک...

فان ترین مود بازی همین بازی با بازیکن های سیلور بود که چند سال بود حذف شده بود ولی امسال دوباره برگشته.این دیگه تنها جاییه که تیم رو نمیشه با خرید پک از استور خرید.:دی
رایوالز که نمی ارزه اصلا الان ..من تایمشو میزارم رو درفت راحت تر و فان تر هم هست و جوایز خوبی هم میده 3 و 4 وین

• Like
Reactions: Radiance
دوستان شما کوییک سل میفروشین یا وب باز

از دست ندین:

گویا پچ شده ولی دیدم یکی توی گپ های همکار گفته بود گلیچ زدم ea نوشته چون گلیچ زدی کوینی بهت نمیدم . امسال خیلی سختگیری داره میکنه حتی کسانی زیاد بید میزنن بن میکنه یا کسانی از یک پلیر چندتا خریدن حتی کامل خوابیده روی مارکت و بازی گلیچی دلالی تریدی ببینه سریع بن میکنه

من هرچی دارم تیمو تقویت میکنم نتایج همونه امسال نت خیلی خیلی خیلی تاثیرش بیشتره و کار خاصی هم نمیشه کرد این اجیلیتی اگرسیو پاشنه آشیل ما ایرانی ها هست که مشخصه ازش کوتاه نمیاد ea

چرا من تو این ترکیب مربی ولیگ دو طرف میزنم اوکی نمیشه
بلزیک لالیگا
اسپین سری ا
View attachment 397033
تیمو بچین توی فوتبین مربی کمپانی رو نذار بزن ادد بزن نشنال مربی که کمیستری تو میبره بالا نشنالشو بهت میگه انتخاب کن لیگشو دوباره بهت میگه بعضی اوقات هم بالا نمی‌بره اصلا مربی کمیستری رو

• Like
رایوالز که نمی ارزه اصلا الان ..من تایمشو میزارم رو درفت راحت تر و فان تر هم هست و جوایز خوبی هم میده 3 و 4 وین
بازیم اونقدر خوب نیست.میانگین دو برد میارم.نمیدونم امسال با 2 3 برد چی میده ولی پارسال که با 2 3 برد با منت 2 تا پک سیلور میداد:دی
گویا پچ شده ولی دیدم یکی توی گپ های همکار گفته بود گلیچ زدم ea نوشته چون گلیچ زدی کوینی بهت نمیدم . امسال خیلی سختگیری داره میکنه حتی کسانی زیاد بید میزنن بن میکنه یا کسانی از یک پلیر چندتا خریدن حتی کامل خوابیده روی مارکت و بازی گلیچی دلالی تریدی ببینه سریع بن میکنه

من هرچی دارم تیمو تقویت میکنم نتایج همونه امسال نت خیلی خیلی خیلی تاثیرش بیشتره و کار خاصی هم نمیشه کرد این اجیلیتی اگرسیو پاشنه آشیل ما ایرانی ها هست که مشخصه ازش کوتاه نمیاد ea
نت همیشه مهمه ولی همین که پینگ بالا پایین نشه کافیه.اگر تیمت خوب باشه حداقل با هم سطح خودت باید بتونی رقابت کنی.اگر نمیتونی یا تیمت(ترکیب یا تاکتیک) خوب نیست یا واقعا سطح طرف بالاتره.هر چقدرم گیم پلی داغون باشه برای حریف هم داغونه.مشکل اینه باید قبول کنی یک عده جوون تر و بیکارتر هستن که خودشون رو زودتر با گیم پلی وفق میدن و بهتر از من و تو بازی میکنن.تو همین کاپ سیلور یارو با تیم فوق معمولی تیم پر ستاره منو جر داد.
یادمه زمان فیفا 11 و 10 بیکار بودم میشستم اسکیل موو و شوت و این چیزا تمرین میردم،البته اون موقع چیزی به اسم اولتیمیت نبود و بعدا اومد و انقدر زمان گیر نبود.الان هنوز اسکیل موو اصلیم همون بربا اسپینه که 15 سال پیش یاد گرفتم!:دی

• Like
Reactions: mamad2010
بازیم اونقدر خوب نیست.میانگین دو برد میارم.نمیدونم امسال با 2 3 برد چی میده ولی پارسال که با 2 3 برد با منت 2 تا پک سیلور میداد:دی

نت همیشه مهمه ولی همین که پینگ بالا پایین نشه کافیه.اگر تیمت خوب باشه حداقل با هم سطح خودت باید بتونی رقابت کنی.اگر نمیتونی یا تیمت(ترکیب یا تاکتیک) خوب نیست یا واقعا سطح طرف بالاتره.هر چقدرم گیم پلی داغون باشه برای حریف هم داغونه.مشکل اینه باید قبول کنی یک عده جوون تر و بیکارتر هستن که خودشون رو زودتر با گیم پلی وفق میدن و بهتر از من و تو بازی میکنن.تو همین کاپ سیلور یارو با تیم فوق معمولی تیم پر ستاره منو جر داد.
یادمه زمان فیفا 11 و 10 بیکار بودم میشستم اسکیل موو و شوت و این چیزا تمرین میردم،البته اون موقع چیزی به اسم اولتیمیت نبود و بعدا اومد و انقدر زمان گیر نبود.الان هنوز اسکیل موو اصلیم همون بربا اسپینه که 15 سال پیش یاد گرفتم!:دی
نه من مشکلم اینه بازیکن هام توی باتلاقن این گیم پلی رو حریفم ندارم اتفاقا شده با حریف هایی پلی بدم همش توپ توی زمین من بوده نه بخوام ۵ دفاعه کنم ولی اخر بردم رفلکسم خیلی بالاست حتی دو سه سال پیش با یکی از بچه ها پرو کلاب میزدیم میگفت دفاعمم عالیه ۴۴۲ بازی میکنم یکیو باکس تو باکس یا پلیرمیکر میکنم اسکیل هم میزنم خودمو اپدیت میکنم حتی در کل مهارتم بالاست ولی نمیدونم شاید یه صلاحی هست نت اینجوری باید باشه . توی اون مد سیلور احتمالا سرور دیدیکیتد نیست peer to peer هست و لگ و دیلی و اینا خیلی زیاده منم تمامشون رو گرفتم منم بردن ولی اصلا شدید لش بودن بعد انگار توی زمین سالنی داری بازی میکنی فضا اصلا نبود گیم پلی یه طوری بود کلا .روزی که ماها نتمون مثل بقیه بشه میفهمیم چقدر بازیمون خوب بود ولی بخاطر این مملکت و ea وطنی لوز دادیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or