Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 212
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 649
آخرین ویرایش:
نظراتتون واقعا گیج کننده هست.یعنی از عالی تا آشغال رو شامل شده :D

جمعه باید خودم بازی کنم و نظر نهایی رو بدم ;))
تقریبا تمام یوتوبرهایی سرشون به تنشون میارزه .ویدئو توتوریال دفاع گذاشتن .من دوستم کانادا هست میگه زیر ۶ گل نمی‌خورم دیگه نت ایران بماند .این دوستمون هم اومده میگه افلاین پلی دادم .اووی هم گفت حتما اپدیت میده درست میکنه . منم حقیقتا نظر بقیه اونقدرا برام مهم نیست متاسفانه بازیکنهام همه انگار توی باتلاق هستن و ai هم هیچ کاری برام نمیکنه یعنی اگر typical نت ایرانی ها رو هم داشتم خیلی هم راضی بودم چون من راحت میتونستم میگ میگ کنم اونا نمیتونستن . گیم پلی ای بقیه میگیرن حتی ایرانیا میبینم اسکیل نیاز اصلا نیست فقط باید دست بذاری روی سرعت بقول یه دد بای دیلایت پلیری دست بذاری روی سرعت اسکیله :))

تقریبا تمام یوتوبرهایی سرشون به تنشون میارزه .ویدئو توتوریال دفاع گذاشتن .من دوستم کانادا هست میگه زیر ۶ گل نمی‌خورم دیگه نت ایران بماند .این دوستمون هم اومده میگه افلاین پلی دادم .اووی هم گفت حتما اپدیت میده درست میکنه . منم حقیقتا نظر بقیه اونقدرا برام مهم نیست متاسفانه بازیکنهام همه انگار توی باتلاق هستن و ai هم هیچ کاری برام نمیکنه یعنی اگر typical نت ایرانی ها رو هم داشتم خیلی هم راضی بودم چون من راحت میتونستم میگ میگ کنم اونا نمیتونستن . گیم پلی ای بقیه میگیرن حتی ایرانیا میبینم اسکیل نیاز اصلا نیست فقط باید دست بذاری روی سرعت بقول یه دد بای دیلایت پلیری دست بذاری روی سرعت اسکیله :))
درسته، برای ما التیمیت بازها ملاک بازی آنلاینه...من به شخصه گیم پلی سرعتی که رسپانسیو باشه رو به گیم پلی کند ترجیح میدم.حالا جمعه بازی کنم ببینم کدوم طرفی هستم :D

• Like
Reactions: ultimate team 2
د
درسته، برای ما التیمیت بازها ملاک بازی آنلاینه...من به شخصه گیم پلی سرعتی که رسپانسیو باشه رو به گیم پلی کند ترجیح میدم.حالا جمعه بازی کنم ببینم کدوم طرفی هستم :D
حمید زیادی تندش کردن بقول معروف دیگه زیادی شور شده حالا خودت بازی کن ببین اگر دیو ۲ تا الیت بوده باشی میندازتت دیو ۷ .که قوین همه

• Like
Reactions: hamid_barca
والا من فقط منتظر اپدیت هستم بارها بازی خوب بوده اولش با اپدیت گند زده بهش حالا اینبار امیدوارم شرایط برعکس باشه چون برای من خیلی رو مخه من دوست دارم سبک فوتبال واقعی بازی کنم نه با باگ ولی متاسفانه باید روشمو تغییر بدم تو این فیفا نمیشه با تاکتیک بازی کرد

• Like
Reactions: ultimate team 2
خب امروز گفتم یه کریر هم بزنم ببینم گیم پلی چجوریه چقدر با التیمیت فرق داره . اون مد هم کاپپتیو گذاشتم و شبیه ساز نگذاشتم
۲۰۲۵۰۹۲۴_۱۸۴۶۳۱.jpg

چیزی متوجه شدم بازی اصلا میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو التیمیت رو نداره خیلی هم شبیه ساز هست و لذت بخش

خب اپدیت دیشب یه کم جایگیری مدافعان و وینگر ها رو بهتر کرده ولی همچنان میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو در مد التیمیت تیم رو بدون تغییر گذاشته .دوستانی قبل این اپدیت کل دیتا رو شروع به دانلود کردند اگر اوایل دانلود هست میتونن کنسل کنن و دوباره دانلود کنن که نیاز نباشه اپدیت رو هم بگیرن

برای اکانت اکراین میشه 3:30 صبح
استانبول 3 صبح
مطمئنی؟آخه الان نسخه ps5 رو چک کردم زده 7 و نیم صبح :-?

من دلم خوش بود این چند روز روی ps5 میزنم ولی اینطوری باشه انگار 4 ساعتم دیرتر میاد و عملا بدردم نمیخوره :D
فقط شبها میرم باهاش sbcها رو انجام میدم چون اشتراک پلاس خیلی خانمانسوزه 😩

• Like
Reactions: VICE
مطمئنی؟آخه الان نسخه ps5 رو چک کردم زده 7 و نیم صبح :-?

من دلم خوش بود این چند روز روی ps5 میزنم ولی اینطوری باشه انگار 4 ساعتم دیرتر میاد و عملا بدردم نمیخوره :D
فقط شبها میرم باهاش sbcها رو انجام میدم چون اشتراک پلاس خیلی خانمانسوزه 😩
https://forums.ea.com/discussions/fc-26-general-discussion-en/info-fc-26-release-times/12585128

World Clock & Time Converter

اینقدر شور نزن فوقش 2-3 ساعت اینور اونور باشه. بالاخره میاد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or