Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 211
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 18
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 648
آخرین ویرایش:
هنوز بعد از مدتها انیمیشن‌های بدن و صورت با هم همخوانی ندارد . اگه بیشتر دقت کنید فیزیک بدن کوچکتر از فرم صورت هست درست مثل کاریکاتور . نگاهی له ویدیو زیر بندازید تا متوجه بشید فیزیک بازیکنان و نرمی گیم پلی بازی pes چقدر به واقعیت نزدیکتره فقط حیف که pes فقط گیم پلی بهتری داره و کلا محتوای درگیر کننده ای مثل این بازی نداره :

هنوز بعد از مدتها انیمیشن‌های بدن و صورت با هم همخوانی ندارد . اگه بیشتر دقت کنید فیزیک بدن کوچکتر از فرم صورت هست درست مثل کاریکاتور . نگاهی له ویدیو زیر بندازید تا متوجه بشید فیزیک بازیکنان و نرمی گیم پلی بازی pes چقدر به واقعیت نزدیکتره فقط حیف که pes فقط گیم پلی بهتری داره و کلا محتوای درگیر کننده ای مثل این بازی نداره :

اینی که گذاشتی ماد هست نه بازی رسمی 😐

اشکان تریلر وایب فیفاهای نسل هفتم که بهترین گیم پلی رو داشتن بهم داد .
فعلا باید صبر کرد گیم پلی ازش بیاد
اینقدر گفتن تغییرات بزرگ داریم این بود ؟
یه جا تو تریلر دریبل میزنه زده تریکستار رینبو
عملا اگه بخواد بازی بر پایه دریبل باشه پاره ایم ، خصوصا این دریبل تخیلی
الان گیم پلی efootball 2025 دیدم
انیمیشن و بازیش خوبه
اگه به دستی روش میکشیدن خیلی پتانسیل داره

یکم تریلر fc26 شبیع efootball بود

آخرین ویرایش:
این همه هر سال فحش میدیم ولی باز میریم بخریم :D

من شروع کردم به کلید خریدن تو استیم.نسخه استانداردش تقریبا 6 تومن میشه....6 تومن بدیم با این اینترنت و اسکریپت و عربهای تاکسیک که فقط آخرش اعصاب خودمون رو به 💩 بکشیم ;))
نسخه استاندارد ps5 هم که با اشتراک نخل میتونم روز اول بگیرم.بعدش تصمیم میگیرم رو pc ادامه بدم یا ps5 :-?

آخرین ویرایش:
View attachment 386414
نه میدونی داداش این بازی شبیه ساز فوتباله
یادش بخیر تو fifa street هم نمیشد به این سرعت اسکیل زد =))
بزرگترین سوتی رو داد با گذاشتن این دریبل توی تریلر ، واقعا چه شبیه سازیه که توپ همیشه چسبیده به پای بازیکن ،انگار توپ آهنیه و کفش بازیکن آهنربا
🤮

حالا نمیخوام طرفداری الکی بکنم ولی اون شبیه ساز واقعی که مدنظرتون هست هم به عنوان بازی امکانش نیست.مثلا فرض کنید مثل فوتبال واقعی چند بار پاستون اشتباه بره یا استپ که میکنید توپ چند متر اونطرف تر بیفته و از اینجور موارد که تو فوتبال 90 دقیقه ای زیاد پیش میاد ولی یه بازی 6 دقیقه ای که مثلا تو یک روز بخوای 10-15 بار بازی کنی شدنی نیست و خود پلیرها اعتراض میکنن که نمیشه بازی کرد.

ضمن اینکه اینجور دریبلها هم در حد همون تبلیغاته وگرنه این همه سال بازی کردم تا حالا یه نفر اینطوری دریبلم نزده

• Like
Reactions: ultimate team 2
من حقیقتا با اینکه از فیفا ۱۱ دارم التیمیت میزنم تعصبی روی این بازی ندارم .اره این چیزهایی اضافه کردن و تند شدن بازی باعث شده بازی به سمت ارکید بره ولی خب بقول حمید اون دریبل رینبو یکی از غیرقابل استفاده ترین اسکیل ها هست .حالا من خودم سعی میکنم ظرفیت هوم یا ۲ رو بصورت ظرفیتی بخرم ولی هیچ هایپی نمیخوام بکنم در مورد بازی قطعا اسکریپت توی بازی خواهد بود و نت ما از داخل هم باعث افزایشش میشه همچنین قطعا مشکلات مربوط به ورود به fut و لفت خوردن ها رو هم خواهیم داشت .خلاصه با این حجم از مشکلات بازیو به افرادی که سابقه زیادی توی این بازی دارن و میدونن مین اصلیشون هست رو فقط پیشنهاد میدم ‌.من اینجا نه سهام دار هستم نه کاسه داغ تر از اش اگر هم این تاپیک رو زدم صرفا واسه اطلاع رسانی دوستان هست و علاقه مندان به بازی .خودمم از ۱۱ تمام نسخه ها رو میگیرم و چون افلاین باز نیستم هرچند نسبت به نسل هفتم هم تعداد بازیهای افلاین به شدت افت کرده هم از نظر کیفیتی دوست دارم با یه بازی آنلاین سرگرم بشم ‌.

مد ااتیمیت تا الان نجاتش داده اگر یه بازی بتونه شبیه به این مد با شبیه ساز بهتر گرافیک بالاتر ارائه بده خیلیا رو نجات داده حالا بحثی که میمونه حق امتیاز ایناس که کار راحتی نیست یا اینکه اینم در نظر بگیریم سرورای ea قوی هستن ولی یکی برای مثال 2k بیاد اینکارو کنه برای ما ایرانیا حداقل داستان میشه چون قدرت و پینگ سرورای ea خیلی قوی تره در کل کار اسونی نیست باید با همین سر کنیم فعلا

مد ااتیمیت تا الان نجاتش داده اگر یه بازی بتونه شبیه به این مد با شبیه ساز بهتر گرافیک بالاتر ارائه بده خیلیا رو نجات داده حالا بحثی که میمونه حق امتیاز ایناس که کار راحتی نیست یا اینکه اینم در نظر بگیریم سرورای ea قوی هستن ولی یکی برای مثال 2k بیاد اینکارو کنه برای ما ایرانیا حداقل داستان میشه چون قدرت و پینگ سرورای ea خیلی قوی تره در کل کار اسونی نیست باید با همین سر کنیم فعلا
چون اینجایی که ما زندگی می‌کنیم اعراب pay to win زندگی میکنن و همه عاشق فوتبال هستن در نتیجه اگر بازی رلیز بشه 2k ببینه چه استقبالی اینجا ازش شده و چه مایکروترنزکیشنی داره قطعا سرور خاورمیانه هم اضافه میکنه

• Like
Reactions: El sigloBlanco
یعنی فقط من وایب خیلی خوبی از تریلر گرفتم؟

یادمه تو نسل 7 خودمو خدای فیفا میدونستم اون موقع باگ، فیزیک و گیمپلی و اسکریپت و این چیزا رو اصلا نمیدونستیم چیه. چیزایی مثل فیزیک و فرست تاچ هم اصلا اهمیتی نداشت و خیلی راحت میتونستم دیوانه وار پینگ پونگی بدون در نظر گرفتن این المان ها تا خود خط دروازه 1000 تا پاس بدم ولی یک چیزی که نمیدونم چطوری بیانش کنم این بود که بازی "یکپارچگی تو گیمپلی" داشت و واقعا "لذت" میداد مثل نسخه های قدیمی PES. بعد که نسل ها عوض شد چیزایی مثل فرست تاچ و تاکتیکال دفندینگ اضافه شد خب طبعا برای امثال من بازی سخت شد ولی این بار چیزی که فرق میکنه اون یکپارچیگی تو فیزیک و گیمپلی و اجزای بازی با هم جور در نمیاد انگار ساز بازی یکم "ناکوک" شده باشه یا چی میگن طرف داره فالش میزنه واسه همین اون لذته رو دیگه نمیده. دیگه همه هر فحش که میشد به بازی بدن رو دادن من یه تعریفی که بکنم تو این دو نسل شرکت چیزای زیادی رو به بازی اضافه کرده که واقعا سعی کرده به واقعیت نزدیک بشه. ولی چیزی که کمپانی نتونسته هندل کنه و شاید هم به خاطر بی رقیبی انگیزه شو نداره اینه که این ناکوک بودن این فالش زدن بازی رو هماهنگ با پیشرفت ها، ترمیم کنه. به نظرم دلیل اصلی که چه منی که بازی رو میخرم چه اونی که نمیخره بهش فحش میدیم اینه که بازی (جدا از مباحث اینترنت) فالش میزنه و تجربه گیمپلی لذت بخشی رو که از نسل 7 تو ذهن داشتیم نمیده.

من بیشترین چیزی که برام اهمیت داره اینه که هم ea سرورهاشو بهتر کنه مخصوصا برای بازیهای ویکند هم یه اینترنتی خوبی از داخل گیرم بیاد(فیبر 1 ساله دنبالشم)حالا دیگه اگه یکم بازی هم آرکید باشه اتفاقا از نظر من فان و جذابه.مثلا COD که بازی میکنیم که هی نمیگیم جنگ واقعی این شکلی نیست، اینم مثل همون :D

• Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or