Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 212
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 649
آخرین ویرایش:
میدونی خود پا انداختن فرقی نکرده ولی از بس بازیکنها راحت جهت عوض میکنن تقریبا نمیشه درست محاسبه کرد که کی باید پا انداخت چون وسط راه میپیچه اونطرفی :D
زن ها رو چی میگی .اندازه پایی میندازن نصف مرد هاست آب خوردن تکل میزنن توپ رو نمیگیرن. حالا خوشبحالت نیاز به زن نداری من بخاطر لینک مجبورم وسط بازی بدم هافبک :D

• Smile
Reactions: hamid_barca
من چون اکانت جدیدم بود تو دایو 10 و 9 این مسخره بازیا نبود
اومدم 6-7 همش دریبل دریبل دریبل دریبل دریبل دریبل دریبل دریبل
بعد با دفاع پا میندازی پا اشتباه میندازه
زیاد با بازیکنا پا ننداز راحت جا میمونن سعی کن با هافبک دفاعی ها پاسارو قطع کنی فضا واسه فرار به مهاجما ندی.
بازیکن پا میندازه میره تو باقالیا
بعد دریبلر راحت فرتو فرت دریبل میزنه
اینا اتفاقا برای دفاع باید هوش مصنوعی میذاشتند
یکی نیومد بگه اون simplefied dribbling من چرا کلا قفله و افه ( تو ستینگ گیم پلی )
اتفاقا بنظر من بهترین کار امسال همین بوده که دفاع دستی تر شده هر چی نقش هوش مصنوعی تو دفاع کمتر بشه دفاع تخصصی تر میشه. امسال کلا دفاع عوض شده باید خیلی تیمی دفاع کنی و فضاهارو ببندی بموقع سوییچ کنی بازی طرفو بخونی در کل باید با حوصله دفاع کنی بخوای مثل این یکی دوسال قبل پرس بیموقع کنی و مدافع بکشونی جلو کارت تمومه که خوبه این قضیه.

اتوبوسم بخوان پارک کنن انقدر دریبل و اجیلیتی مهاجما و وینگرا سریعو باحاله که با کار تیمی و فردی راه گل زدن باز میشه. همین قضیه باعث شده با یه گیم پلی فان و جالب طرفیم فقط باید تمرین کنیم و بهش عادت کنیم.
دو سه ساله اون فیفایی که میشناختیم رو خراب کردن این گیم‌پلی همونیه که ما با فیفا های قدیم حال میکردیم.

این کلیپ آموزش دفاع رو حتما ببینید کلا با سالهای پیش خیلی فرق کرده یه سری نکات ریز داره جالبه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: malek911 and VICE
زیاد با بازیکنا پا ننداز راحت جا میمونن سعی کن با هافبک دفاعی ها پاسارو قطع کنی فضا واسه فرار به مهاجما ندی.

اتفاقا بنظر من بهترین کار امسال همین بوده که دفاع دستی تر شده هر چی نقش هوش مصنوعی تو دفاع کمتر بشه دفاع تخصصی تر میشه. امسال کلا دفاع عوض شده باید خیلی تیمی دفاع کنی و فضاهارو ببندی بموقع سوییچ کنی بازی طرفو بخونی در کل باید با حوصله دفاع کنی بخوای مثل این یکی دوسال قبل پرس بیموقع کنی و مدافع بکشونی جلو کارت تمومه که خوبه این قضیه.

اتوبوسم بخوان پارک کنن انقدر دریبل و اجیلیتی مهاجما و وینگرا سریعو باحاله که با کار تیمی و فردی راه گل زدن باز میشه. همین قضیه باعث شده با یه گیم پلی فان و جالب طرفیم فقط باید تمرین کنیم و بهش عادت کنیم.
دو سه ساله اون فیفایی که میشناختیم رو خراب کردن این گیم‌پلی همونیه که ما با فیفا های قدیم حال میکردیم.

این کلیپ آموزش دفاع رو حتما ببینید کلا با سالهای پیش خیلی فرق کرده یه سری نکات ریز داره جالبه.
دفاع دستی شده اوکی ولی این اجیلیتی و سرعت اگرسیو دیگه بیش از حد زیاده یعنی چی یارو با cb بیاد دریبل بزنه .یادمه همینجور با لفت استیک در وینینگ الون ۳ ما با بازیکنی مثل دنیل اورتگا دریبل میزدیم ولی هیچکی نمی‌رفت با نوجنی یا ایالا دریبل بزنه :))

مشکل اینه اگه قرار دفاع دسی بشه خوب این دریبل ها باید خیلی کم بشه
نه اینکه دفاع طرف تو محوطه مثل فوتبال خیابونی دریبل بزنه
شما با 2 تا L1 میتونی مهاجم هاتو بفرستی تو محوطه
ولی کنترل 4 تا دفاع بدون هوش مصنوعی برای کنترل مهاجم های تیم مقابل غیر ممکنه
چطوری میشه با یه دسته 4 تا بازیکن رو کنترل کرد ؟
نهایت L2/R1 بزنی
حالا اونم زدی بازیکن رندوم نزدیک به حریف که ممکنه دفاع وسط باشه انتخاب میکنه که عملا باعث باز شدن دفاع میشه
از اون سمت طرف با دریبل های احمقانه یه مشت مانع ( بازیکن بی مغز ) رو جا میذاره
من با هافبک هم دفاع میکنم طرف میاد راحت با دریبل رد میشه ، حالا هی مابرای سوئیچینگ انلاوگ راستو جابه جا کنیم L1 بزنیم طرف رفته
اونم چی بازیکنی ؟ دفاع ، که تکون دادنش مثل جابه جا کردن خاور میمونه
اتک و دیفنس بالانس نیست
مثل این میمونه با ماشین قدیمی امریکایی 200 تا بری بعد بخوای فاصله 15 متری رو ترمز کنی در حالی که ترمز ماشین قدیمی ABS نیست حداقل 50 متر خط ترمز میندازه ، بعد سازنده ماشین بیاد بگه خوب برای اینکه خط ترمز از 50 متر برسه 15 متر درو باز کن پاتو رو زمین بکش ( مثال بهتر از این به ذهنم نرسید )
اینقدر خط حمله و دفاع احمقانه است
هرچقدر هم دفاعت خوب باشه با یه دریبل های فیفا استریتی دفاع و تاکتیک رسما تعطیله

دفاع دستی شده اوکی ولی این اجیلیتی و سرعت اگرسیو دیگه بیش از حد زیاده یعنی چی یارو با cb بیاد دریبل بزنه .یادمه همینجور با لفت استیک در وینینگ الون ۳ ما با بازیکنی مثل دنیل اورتگا دریبل میزدیم ولی هیچکی نمی‌رفت با نوجنی یا ایالا دریبل بزنه :))
خدا شاهده طرف با گواردیول اومده بود پشت محوطه من دریبل میزد دفاع هام نمیتونستن بگیرنش
دریبل میخوای بذاری برای بازیکن 5/5 بذار ، اونم محدود ، نه فرتو فرت بزنه
دفاع رو دستی کردی
اوکی حداقل این قابلیتو به دفاع بده خودش بدن بذاره یا حداقل پا میندازی پا درست بندازه

آخرین ویرایش:
والا چی بگم......من نوب-من اسکیل ایشیو-من تازه دیروز فوتبال رو شروع کردم 😧
هر وقت کنار اسمم آتیشی میشه انگار یه دست نامرئی نمیذاره گل بزنم 😐

View attachment 394967
حمید منم دو وین پشت هم میگیرم میبازم کسانی هم دو وین پشت هم دارن رو راحت میبرم شاید هندیکپ زیاد میشه برای دو وین in rower ها :))

• Poker Face
حمید منم دو وین پشت هم میگیرم میبازم کسانی هم دو وین پشت هم دارن رو راحت میبرم شاید هندیکپ زیاد میشه برای دو وین in rower ها :))
حالا هرطور بود امشب رفتم دیویژن 6 تا ببینم فردا اینقدری فودر میده که sbc هیرو رو ببندم یا نه هنوز :D

• Like
Reactions: ultimate team 2
با بدبختی رسیدم دیو 5
گقتم تا فردا نزنم بلکه پک خوب گیرم بیاد
بازی رسما منو یاده فوتبال دستی میندازه که وقتی توپ میاد سمت دروازت باید از 4 تا میله بازی فقط بیایی عقب با 2 میله عقبی بازی کنی
همینقدر احمقانه

این مدلی واسه من پیش نیومده ولی آره قبول دارم دریبل همه بازیکنها زیاده اینو راحت میتونن با آپدیت اوکی کنن هم اجیلیتی هم دقت پاسکاری مدافع ها باید کمتر بشه تا بالانس بشه.
مشکل اینه اگه قرار دفاع دسی بشه خوب این دریبل ها باید خیلی کم بشه
نه اینکه دفاع طرف تو محوطه مثل فوتبال خیابونی دریبل بزنه
شما با 2 تا L1 میتونی مهاجم هاتو بفرستی تو محوطه
ولی کنترل 4 تا دفاع بدون هوش مصنوعی برای کنترل مهاجم های تیم مقابل غیر ممکنه
چطوری میشه با یه دسته 4 تا بازیکن رو کنترل کرد ؟
نهایت L2/R1 بزنی
حالا اونم زدی بازیکن رندوم نزدیک به حریف که ممکنه دفاع وسط باشه انتخاب میکنه که عملا باعث باز شدن دفاع میشه
از اون سمت طرف با دریبل های احمقانه یه مشت مانع ( بازیکن بی مغز ) رو جا میذاره
من با هافبک هم دفاع میکنم طرف میاد راحت با دریبل رد میشه ، حالا هی مابرای سوئیچینگ انلاوگ راستو جابه جا کنیم L1 بزنیم طرف رفته
اونم چی بازیکنی ؟ دفاع ، که تکون دادنش مثل جابه جا کردن خاور میمونه
اتک و دیفنس بالانس نیست
مثل این میمونه با ماشین قدیمی امریکایی 200 تا بری بعد بخوای فاصله 15 متری رو ترمز کنی در حالی که ترمز ماشین قدیمی ABS نیست حداقل 50 متر خط ترمز میندازه ، بعد سازنده ماشین بیاد بگه خوب برای اینکه خط ترمز از 50 متر برسه 15 متر درو باز کن پاتو رو زمین بکش ( مثال بهتر از این به ذهنم نرسید )
اینقدر خط حمله و دفاع احمقانه است
هرچقدر هم دفاعت خوب باشه با یه دریبل های فیفا استریتی دفاع و تاکتیک رسما تعطیله

خدا شاهده طرف با گواردیول اومده بود پشت محوطه من دریبل میزد دفاع هام نمیتونستن بگیرنش
دریبل میخوای بذاری برای بازیکن 5/5 بذار ، اونم محدود ، نه فرتو فرت بزنه
دفاع رو دستی کردی
اوکی حداقل این قابلیتو به دفاع بده خودش بدن بذاره یا حداقل پا میندازی پا درست بندازه

کلا دریبل بازیکنها با اینکه باحاله ولی خیلی سریعه با یه چپ و راست کردن انگار دارن اسکیل میزنن تو بازی های نزدیک و حساس اذیت میکنه یکم باید کندتر بشه ولی اون‌نرمی روونی رو داشته باشه مشکل اینه همه اعتراض میکنیم یکم ابروشو درست کنین اینا میزنن چشمو کور میکنن کلا اجیلیتی و دریبلینگ رو شدید نرف میکنن بازی دوباره کند و سنگین میشه خرابش میکنن. الان گیم پلی یکم بالانس نیاز داره ولی اینا همیشه بعد ماه اول تغییرات زیاد انجام میدن اون فرم بازیو بهم میریزن.

• Like
Reactions: ultimate team 2
لامصب جوایز رایولز اینقدر بد بود که انگار پدرکشتگی با آدم داره :D

2تا پیک +82 حتی یدونه 83 داخلش نبود یا +80 هر 3 رو 80 داد.خب پدرسگ یکم شل کن بلکه ما هم انگیزه بگیریم ;))
نگو که هنوز جای 4 هزار تا fc point که زدم به چیز گاو میسوزه. فکر کنم فقط 2 هزار تای دیگه بده و دیگه سیک رو بزنه. جالبه تا حالا که بازی کردم حتی یک دونه بازیکن بالای 84 تو پک ها و چیزهایی که خریدم نداده جز همون توتی اول بازی که 85. لعنت بهت نظام سرمایه داری که خوب بلدی تله بزاری ~X(

دوستان من پینگم با dns فایراپس 40 هست و با گیر اپ حول و حوش 60. یک مشکلی که دارم تو این تورنمنت هایی که فیفا روزی چند تا میزاره پینگم میره رو 300 و 200!!! راه حلی به نظرتون نمیرسه؟

• Smile
نگو که هنوز جای 4 هزار تا fc point که زدم به چیز گاو میسوزه. فکر کنم فقط 2 هزار تای دیگه بده و دیگه سیک رو بزنه. جالبه تا حالا که بازی کردم حتی یک دونه بازیکن بالای 84 تو پک ها و چیزهایی که خریدم نداده جز همون توتی اول بازی که 85. لعنت بهت نظام سرمایه داری که خوب بلدی تله بزاری ~X(

دوستان من پینگم با dns فایراپس 40 هست و با گیر اپ حول و حوش 60. یک مشکلی که دارم تو این تورنمنت هایی که فیفا روزی چند تا میزاره پینگم میره رو 300 و 200!!! راه حلی به نظرتون نمیرسه؟
من الان دیدم پستت رو ویرایش کردی و خط دوم رو اضافه کردی

یه کاری کن اول یه پینگ مثلا با 4.2.2.4 بگیر و 2-3 دقیقه ولش کن ببین نوسان پینگ یا پکت لاس داری؟اگه نداشتی بعد اون dnsها رو بزن و دوباره پینگ بگیر.اینطوری معلوم میشه ایراد از اینترنتت هست یا dnsها

من الان دیدم پستت رو ویرایش کردی و خط دوم رو اضافه کردی

یه کاری کن اول یه پینگ مثلا با 4.2.2.4 بگیر و 2-3 دقیقه ولش کن ببین نوسان پینگ یا پکت لاس داری؟اگه نداشتی بعد اون dnsها رو بزن و دوباره پینگ بگیر.اینطوری معلوم میشه ایراد از اینترنتت هست یا dnsها
حمید این بدون dns:

Screenshot 2025-10-02 171028.png

این با dns:

Screenshot 2025-10-02 171201.png

ایتم وقتی گیراپ روشنه:

Screenshot 2025-10-02 171500.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or