Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg


کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.
 

Attachments

  • IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 211
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 18
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 648
آخرین ویرایش:
حالا من مشکلم اینه که رو PC بازی رو میذارم رو 2K 120 هرتز خودش میپره رو 4K 60\
تنظیمات گرافیک رو 4K میره رو الترا
هی میزم های
بعد تا میام تو منو بر میگرده الترا
پدر گرافیک در میاد
v-sync روشنه؟
اگه روشنه خاموشش کن شاید مال اونه
 
  • Like
Reactions: VICE
۶ دست بازی کردم
در یک کلام فوق العاده شده. دفاع خیلی خیلی راحت تر شده. تو این ۶ بازی رو درجه آلتیمیت یک گل خوردم. سبک بازی تیمها متفاوته. بازیکنهای بزرگ خیلی شبیه مدل واقعی شون شدن. یه نکته مهم در مورد ضربات سر هست. تو شماره های قبلی با وینگر که میزدی تو جناحین، مهاجم نوکت بجای اینکه جا بگیره برای هد زدن، میومد نزدیکت. ولی الان این مشکل حل شده و مهاجم قشنگ جا میگیره برای سر زنی. کلا هم بازی و بازیکنا یه حالت سنگینی پیدا کردن که برای ما pes بازها خیلی لذت بخش هست.

فقط هواستون باشه که بزارین مد authentic و cpu slider رو هم بزارین کاستوم و همش هم ۵۰ باشه.


حسين تو كرير بازى بيا از كرير بگو :D
من خريدم بازيو ولى دو سه دست كيك آف زدم هنوز نرفتم تو كرير.
انتظار تحول داشته باشم يا نه؟
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
حسين تو كربر بازى بيا از كرير بگو :D
من خريدم بازيو ولى دو سه دست كيك آف زدم هنوز نرفتم تو كرير.
انتظار تحول داشته باشم يا نه؟
چرا التیمیت نه؟
باور کن اینقدر برای آرامش روح و روانت خوبه که همیشه دعام میکنی برای این پیشنهاد :D
 
سلام دوستان
من معمولا سیزنز میزدم. ۲۵ بنظرم آشغال خالص بود چون اصولا دفاع توی بازی تعریف نشده بود و بازی حالت میگ میگی هم داشت. امسال این مد گیم‌پلیش بهتر شده یا همون زباله‌س؟
 
سلام دوستان
من معمولا سیزنز میزدم. ۲۵ بنظرم آشغال خالص بود چون اصولا دفاع توی بازی تعریف نشده بود و بازی حالت میگ میگی هم داشت. امسال این مد گیم‌پلیش بهتر شده یا همون زباله‌س؟
چون اوایل آلتیمیت تا حدی شبیه به سیزن هست گیم پلی، این پیام رو ریپلای کردم چند تا نکته بگم شاید به دردمون خورد.

امسال گیم پلی ادامه مستقیم ۲۴ هستش و اکثر کارایی که توی ۲۵ کرده بودن حذف شده. مهم‌ترینش سیستم پاس بازیه که از اون حالت پرخطا دراومده خیلی پینگ پنگی شده.

بازی میگ میگ هست اما از جنس فرار توی عمق. نه اینکه بندازی از یه گوشه بری. چون سرعت بازی زیاده ممکنه این اشتباه انداختن و رفتن پیش بیاد و بعد اینکه می‌بینید حریف می‌ندازه میره و شما نمی‌تونید حال خوبی بهتون دست نده. دو تا دکمه R1 و L1 موقع حمله مهم‌ترین کاری هست که میشه انجام داد. یعنی فرمان فرار یا نزدیک شدن به بازیکنایی که صاحب توپ نیستن.

با توجه به اینکه دفاع بازی ساختارش محکم شده و اینجا فیزیک هم به کمک گیم پلی اومده، دیگه نمیشه همینطوری بداهه حمله کرد توی بازی با پلیرهای حرفه‌ای تر. حتما پیشنهاد می‌کنم پلن داشته باشید برای حمله. پلن‌های ساده مثل پاس از CM به CAM (فرار CM)، فرار ST، پاس مجدد به CM و پاس نهایی به ST که فرار کرده پشت دفاع. هیچ سالی اینقدر این موضوع کنترل بازیکن‌هایی که صاحب توپ نیستن توی حمله مهم نبوده.

به طور کلی گیم‌پلی طوری شده که هر گلی باید بر اثر یه اشتباه دفاعی زده بشه برخلاف پارسال که گلای زیادی رد و بدل میشد که تیم دفاع کننده نقشی توش نداشت. پس طبیعتا باید باعث ایجاد اشتباه توی دفاع حریف شد. اینجا چی کمک می‌کنه؟ اولیش رو که بالاتر گفتم. به طور مداوم باید تحرک تیم رو به طور دستی بالا برد و به ران‌هایی که AI می‌کنه اکتفا نکرد. بعدیش میشه Skill Moves و مورد بعد غیر قابل پیش‌بینی بازی کردن هم توی پاس و هم حرکت با خود بازیکن‌.

توی دفاع هم هر اشتباه جبرانش خیلی سخته. پس تا جای امکان جا به جایی توی ۴ تا مهره دفاعی اصلی نباید داشت و تکل ریسکی نزد.

طبیعتا امسال هم انتخاب منطقی استفاده از دو تا CDM یا CM مرکزیه، اما اگه هر دو رو بزرین روی Holding یا Deeplying Playmaker تیم خیلی ایستا میشه و گل زدن سخت. برای CDM رول جدید یعنی Box Crusher رو حتما تست کنید مخصوصا بازیکنی مثل رایس که ++ داره توی این رول. هر چی بازه حرکتی بازیکن‌ها بیشتر، خلاقیت بیشتر به غیر از ۴ تا دفاع که باید بچسبن سر جاشون.

شوت هم همه شوت‌ها نرف شدن به جز یه شوت: شوت عادی. هر چی ام بیشتر پر کنید شوت رو شانس گل شدنش بیشتره.
 
حسين تو كرير بازى بيا از كرير بگو :D
من خريدم بازيو ولى دو سه دست كيك آف زدم هنوز نرفتم تو كرير.
انتظار تحول داشته باشم يا نه؟
کریر که توضیح دادم :D
دفاع کردن خیلی معقول تر شده. یه چیزی که بد رو مخ بود تو نسخه های قبل، این بود که مهاجم سی پی یو توپ رو از وسط دفاع مینداخت جلو و میرفت میزد تو گل. ولی الان این قضیه خیلی کمتر شده.
نه انتطار تحول نداشته باش. اما به صورت کلی به نسبت سالهای قبل خیلی خیلی بهتر شده و می تونه سرگرمت کنه.
فقط ترس من از آپدیت هاست.
 
  • Like
Reactions: ehsas1
دوستان آنلاین باز

وضعیت سرورهای بازی چطوره؟ نیاز به DNS پولی داره یا نه؟ اگه چیزی برای مخابرات و ایرانسل خودتون تست کردید اینجا به اشتراک بزارید.
 
دوستان آنلاین باز

وضعیت سرورهای بازی چطوره؟ نیاز به DNS پولی داره یا نه؟ اگه چیزی برای مخابرات و ایرانسل خودتون تست کردید اینجا به اشتراک بزارید.
نت تا نت فرق میکنه
فرضا شاتل داریم بدون هیچی وصل میشه شاتل هم داریم باید dns بخری
-------
بازی طوری نیست که بگی کدوم بازیکن باگه
خیلی همه چی به اندازست به جز AI دفاع
------
بازیکن ها مثل واقعیت وقتی میخوان پاس و شوت بزنند یکم دیلی دارند برخلاف پارسال که خیلی پینگ پونگی بود شوت و پاس
------
راش پارسال رو بیشتر میپسندیدم تا امسال خصوصا اونجا بازیم خوب بود
------
فقط از نظر محتوا خیلی خالیه
-----
بازیکن سرعتی و اگلیتی بالا با استایل و قد و قواره نرمال خیلی جوابه
بازیکن های مثل سون ، گیتنز و......
-----
چون دفاع سخت شده وقتی حال و حوصله و تمرکز نداری نمیتونی بازی کنی ( بیشتر سوتی میدی و گل میخوری ، هر دم بیلی نباید پا گذاشت )
 
آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من معمولا سیزنز میزدم. ۲۵ بنظرم آشغال خالص بود چون اصولا دفاع توی بازی تعریف نشده بود و بازی حالت میگ میگی هم داشت. امسال این مد گیم‌پلیش بهتر شده یا همون زباله‌س؟
یه دست میزنم بهت میگم
 
  • Like
Reactions: Dreaming In Red
سلام دوستان
من معمولا سیزنز میزدم. ۲۵ بنظرم آشغال خالص بود چون اصولا دفاع توی بازی تعریف نشده بود و بازی حالت میگ میگی هم داشت. امسال این مد گیم‌پلیش بهتر شده یا همون زباله‌س؟
از ۲۵ فاجعه تره . گیم پلی به میگ میگی و اجیلیتی اگرسیوی التیمیت نیست ولی یک لحظه امباپه و وینی خالی بشن پرواز میکنن هیچجوره نمیشه گرفت چون همه تیم ها مثل همن و همه رئال برمیدارن فاجعه تر از التیمیت هست و اصلا هم لذت بخش نیست .یک دست زدم طرف فرار کرد اصلا هم لذت نبردم هندیکپ اگرسیو هم چپونده شده بود توی بازی طرف اصلا گل نمیخورد ولی گل اول رو خورد پشت هم دیگه خورد و رفت
۲۰۲۵۰۹۲۸_۲۰۵۰۴۵.jpg
 
از ۲۵ فاجعه تره . گیم پلی به میگ میگی و اجیلیتی اگرسیوی التیمیت نیست ولی یک لحظه امباپه و وینی خالی بشن پرواز میکنن هیچجوره نمیشه گرفت چون همه تیم ها مثل همن و همه رئال برمیدارن فاجعه تر از التیمیت هست و اصلا هم لذت بخش نیست .یک دست زدم طرف فرار کرد اصلا هم لذت نبردم هندیکپ اگرسیو هم چپونده شده بود توی بازی طرف اصلا گل نمیخورد ولی گل اول رو خورد پشت هم دیگه خورد و رفت
View attachment 394580
دمت گرم. میدونم سیزن نمیزنی و فقط برای جواب دادن به پست من تست کردی. اینطوری اگه باشه نمیخرمش چون ارزش نداره
 
  • Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or