Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .

View attachment VID_20260723_200533_544.mp4

دومین تریلر گیم پلی هم در دسترس کاربران قرار گرفت

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی های گیم پلی

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده.

View attachment VID_20260730_190947_117.mp4

طبق اطلاعاتی که خود ea منتشر کرده تاثیر Ai در بازی بسیار کم شده است و پلیر خودش باید بصورت دستی دفاع کند.

 مهمترین تغییرات گیم پلی

در Fc 27 ما شاهد این هستیم دفاع دستی قوی و دفاع اوتوماتیک ضعیف شده است .
شوتهای زمینی یا Low driven shot نرف شده اند.
پاسها حالت طبیعی تر و شبیه سازتری نسبت به فوتبال واقعی به خود گرفته اند .
دروازه بانها باف یا قوی تر شده اند و واکنش های بهتری نشان میدهند .

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

مشخصات سیستم مورد نیاز :
IMG_20260723_204702_301.jpg

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 106
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 9
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 9
آخرین ویرایش:
IMG_20260910_185530_037.jpg

اولین نمایش رسمی از گیم‌پلی اف‌سی ۲۷ با حضور زلاتان در روز ۲۴ شهریور بصورت لایو استریم پخش خواهد شد! ✔️

این نمایش رو بصورت زنده می‌تونید از چنل‌های EA Sports Fc در توییچ و یوتیوب تماشا کنید.

• Like
Reactions: Locker
@hamid_barca
@VICE
@ultimate team 2

و مابقی دوستان

عرضم به حضور منور دوستان گولاخ و عرض اندام کننده فیفا پلیر !

همراه اول یه تورنمنت فیفا ۲۶ گذاشته روی فایو و سری ایکس/اس
حدود دو میلیاردی جایزه گذاشته و حدود ۵۰۰۰ تا شرکت کننده میگیره

یه دوری بزنید و ببینید شاید حداقل تا یه جاییش رفتید بالا و با اوردن بازیکن زن تونستید یه پولی به جیب بزنید :D

@hamid_barca
@VICE
@ultimate team 2

و مابقی دوستان

یه دوری بزنید و ببینید شاید حداقل تا یه جاییش رفتید بالا و با اوردن بازیکن زن تونستید یه پولی به جیب بزنید :D
فیفای عادی یا التیمیت؟

اگه التیمیت باشه که خطریه....اشکان با من یه نفر بازی کرد کل شهر رو بهم ریخت، حالا فرض کن برسه فینال و به یک تیم تمام زن ببازه :D

البته مسابقات ایران اکثرا همون بازی عادیه و التیمیت نیست

@hamid_barca
@VICE
@ultimate team 2

و مابقی دوستان

این بازی فراتر از زن ها نیاز به تغییرات داره
نیمه اول 6-5
به عبارتی هر 4 دقیقه یه گل :D
3405690_1.jpg

View attachment 0911 (2).mp4
فیفای عادی یا التیمیت؟

اگه التیمیت باشه که خطریه....اشکان با من یه نفر بازی کرد کل شهر رو بهم ریخت، حالا فرض کن برسه فینال و به یک تیم تمام زن ببازه :D

البته مسابقات ایران اکثرا همون بازی عادیه و التیمیت نیست
میرم ماهواره جات ، میرم هزار راه نرفته ( دیالوگ علی صادقی تو سریال متهم گریخت )

View attachment 0911 (1).mp4

شادابیان = حمید

این بازی فراتر از زن ها نیاز به تغییرات داره
نیمه اول 6-5
به عبارتی هر 4 دقیقه یه گل :D
View attachment 421747

View attachment 421749

میرم ماهواره جات ، میرم هزار راه نرفته ( دیالوگ علی صادقی تو سریال متهم گریخت )

View attachment 421750

شادابیان = حمید
ولی صحبتی با حسین یو اس آ زدی مشخص شد کلا از دریبل همه مشکل داری همین چیزهایی گفتی رو در قبال مردان گفتی دفاع اینستا میشه دیلی میگیره ایندفعه گفتی انالوگ میچرخونه دریبل میشه بعله یک سری دریبل و اسکیل ها با چرخوندن انالوگ شکل میگیره مثل الاستیکو و رورس الاستیکو

Screenshot_۲۰۲۶۰۹۰۸_۱۱۴۵۱۰_YouTube.jpg

این تیم این بنده خدا مال تیم گولیته حمید کانتنت اینا رو شخم میزنه من کانتنتشونو دیدم یک سری چیزها رو کلا درست نمیگن .
این تیم پیشنهادی یکی از قهرمانان دنیا هست اگر اون چرندیاتی میگفتی درست بود تیم حمله این پر زن بود ‌
اینا یک سریشون بازیو دارن ولی صداشو در نمیارن . سعی کن روی بازی و خصوصا دفاعت کار کنی بجای ایراد الکی گرفتن تو متوجه میشی زن باگه عضو تیم گولیت نمیفهمه ؟

@hamid_barca
@VICE
@ultimate team 2

و مابقی دوستان

اولا ممنون از خبر رسانی خدمتت عرض کنم من یک چند سالی زمان ps4 در نسل هشتم گیم نت میرفتم اولا استرس فوق شدیدی هست که عین ادمی رفته سر امتحان و کلی درس خونده استرس باعث میشه نتونه اون پرفورمنسشو توی بازی نشون بده و انگار طرف هیچی بلد نیست و هرچی خونده یادش رفته .من در فیفا ۱۷ تونستم در خفن ترین گیم نت شهرمون یک بار قهرمان بشم.

دوما ماها اکثرا مد التیمیت تیم میزنیم ولی مسابقات داخل ایران توی مد kick off هسن که گیم پلی خیلی متفاوتی دارند و خیلی سخته حتی کسی استرس نداشته باشه قهرمان بشه.

من چند جام تو همین بازیسنتر شرکت کردم یکیشو قهرمان شدم یه لیگم تشکیل دادن اول بودم که ادمین اون جام وسطش نصفه کاره جامو ول کرد :D حضوری تاحالا شرکت نکردم ولی گفته های مصطفی دقیقا درسته استرس شدیدی که تو اون جام ها کشیدم باعث شد تا مدتها دیگه تو جامی شرکت نکنم کلا همون رایوالز و چمپیون ترجیح میدم خودتیو خودت طرف بهونه هم نمیاره تو همین جاما که شرکت کردم چه تهمت ها و بهونه ها نبود که طرف میبازه نیاره و واقعا حالم بهم خورد باز حالا حضوری بهتره انلاین طرف میبازه جنبه نداره شروع میکنه گاها فحاشی و تهمت زدن

• Like
Reactions: ultimate team 2
من چند جام تو همین بازیسنتر شرکت کردم یکیشو قهرمان شدم یه لیگم تشکیل دادن اول بودم که ادمین اون جام وسطش نصفه کاره جامو ول کرد :D حضوری تاحالا شرکت نکردم ولی گفته های مصطفی دقیقا درسته استرس شدیدی که تو اون جام ها کشیدم باعث شد تا مدتها دیگه تو جامی شرکت نکنم کلا همون رایوالز و چمپیون ترجیح میدم خودتیو خودت طرف بهونه هم نمیاره تو همین جاما که شرکت کردم چه تهمت ها و بهونه ها نبود که طرف میبازه نیاره و واقعا حالم بهم خورد باز حالا حضوری بهتره انلاین طرف میبازه جنبه نداره شروع میکنه گاها فحاشی و تهمت زدن
فراز اصلا استرس مسابقات حضوری رو با مجازی یکی ندون هزار بار بیشتره استرس مسابقات حضوری اصلا قابل مقایسه با هم نیستن .
من فیفا ۱۸ لیگ داخل شهرمون راه افتاده بود قرار بود بریم مسابقات کشوری که دلار گرون شد بعدم خوردیم کرونا. وگرنه قرار بود اسپانسر بیاد داخل مسابقات فیفا و پلیرها قرارداد حرفه ای امضا کنن با باشگاه یا گیم نت ها و لیگ راه بیوفته و پلیرها حقوق و مزایا داشته باشند ولی افزایش بدجور دلار و بعدم کرونا گند زد توی همه چی .

• Like
Reactions: El sigloBlanco
فراز اصلا استرس مسابقات حضوری رو با مجازی یکی ندون هزار بار بیشتره استرس مسابقات حضوری اصلا قابل مقایسه با هم نیستن .
من فیفا ۱۸ لیگ داخل شهرمون راه افتاده بود قرار بود بریم مسابقات کشوری که دلار گرون شد بعدم خوردیم کرونا. وگرنه قرار بود اسپانسر بیاد داخل مسابقات فیفا و پلیرها قرارداد حرفه ای امضا کنن با باشگاه یا گیم نت ها و لیگ راه بیوفته و پلیرها حقوق و مزایا داشته باشند ولی افزایش بدجور دلار و بعدم کرونا گند زد توی همه چی .
موافقم من با دوستانم تو گیم نت بازی کردم و چون اسم مسابقات نبوده خب طبیعتا استرسی وجود نداشت برام ولی اسم مسابقه که میاد طرف فشار روانی زیادی واردش میشه ولی خب حضوری یه خوبی داره که گفتم دیگه طرف نمیتونه بهونه بیاره چون همه چی مشخصه من تو جام انلاین زیاد که گل میزدم طرف تو کتش نمیرفت تهمت میزد که چیت زدی یکاری کردی :)) و این برای من باعث شد دیگه شرکت نکنم

• Smile
IMG_20260911_232823_774.jpg
اولین ایونت ones to watch هست .
اینارو خودش لیک کرده ممکنه در لیست نهایی شامل تغییراتی باشند .
ولی اپگرید هاشون مثل قبل نیست
شرایطشون اینه
اگر بازیکن تیم اف د ویک بگیره
اگر بازیکن motm بگیره
اگر بازیکن potm بگیره .
یا از ۶ بازی ۳ وین تیمش بیاره.

• Like
Reactions: El sigloBlanco
ولی صحبتی با حسین یو اس آ زدی مشخص شد کلا از دریبل همه مشکل داری همین چیزهایی گفتی رو در قبال مردان گفتی دفاع اینستا میشه دیلی میگیره ایندفعه گفتی انالوگ میچرخونه دریبل میشه بعله یک سری دریبل و اسکیل ها با چرخوندن انالوگ شکل میگیره مثل الاستیکو و رورس الاستیکو
من فقط میدونم تا قبل از 26 این مشکل چرخوندن آنالوگ و دریبل اینقدر راحت بازیکن دفاع جا نمیموند
مهاجم پشتش رو میکنه به دفاع و با 2 تا چپ و راست کردن دفاع رو جا میذاره کافیه فقط یه پا اشتباهه بذاری یا مهاجم زن باشه کار تمومه
از اول 26 گفتم 3 ضعف بزرگ داره بازی
1- باگ بودن زن ها
2- دفاع دستی ( دفاع دستی در مقابل باف شدن خط حمله )
3- دریبل های تخیلی ( نمونه اش تریلر بازی جای که تریکستر رینبو میزد رو کوکوریا ، اومدیم تو بازی دیدم به جز خود نوع دریبل های تخیلی با چرخوندن چپ و راست آنالوگ به صورت معمولی هم دفاع میره تو باقالیا )

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or