EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
خب با توجه به جمیع جهات بهتره 26 رو هم از نیمه دوم شروع کنم :D ولی بی شوخی یه طوری چیده بازیشو که یک روز هم بازی نکنی پک نکنی حس میکنی از بقیه عقب میفتی.آقای وایس هم یقین چند وقت بازی نکردین. البته بگم من بیل و رونی و فرناندز رو با کوینی که از بازی بدست آوردم خریدم وراضیم

آقا مصطفی اگه کلیپ خاصی دارین از نحوه پرسی ک مدنظرتونه خوشحال میشیم بزارین استفاده کنیم تو یوتوب بیشتر کلیات مثل سکند پرس و اینا بحث میشه راجع به "تایمینگ" و "سوییچ" خیلی چیز بدرد بخوری نیست..

پ.ن: من حقیقتش واسه 26 بدون هیچ شرمی اگه اوضاع مملکت رو به ویرانی یکم بهتر شده باشه پول واقعی خرج میکنم چرا؟ چون هدفم لذت بردن از گیمه وقتی توپ زیر پای بازیکن متایی مثل هانری یا بیل میاد قشنگ تفاوتشون رو با بقیه حس میکنید و اصلا فیفا حال دیگه ای میده و واسه کسی مثل من که فقط همین گیمو به قصد تفریح و حال و کم کردن فشارهای زندگی بازی میکنه خیلی لذتبخشه. خلاصه اسم منو جز P2W ها بنویسین :D
آلتیمیت همینجوری....یه روز بازی نکنی عقب میوفتی....برا همین اکثرا نسخه آلتیمیت ادیشن میگیرن که یه هفته زودتر بیان تو بازی....

درمورد پول خرج کردنم به نظرم پولو خرج اینترنتت کن ..... من از 2018 دارم آلتیمیت بازی میکنم....اینترنتت خوب باشه با تیم داغونم بازی کنی حالشو میبری....ولی اینترنت داغون نازاریو هم همون اول بهت بده....درسته که هرچی بزنی میره تو گل ولی دهنت سرویس میشه....

به من یه ویرا داد این آخریا.... ریت 94...زدم تو مارکت قیمتش 4 میل بود... ولی تو بازی انگار اتوبوس بود و اصلا تاب نمیخورد و اکثرا نیمه دوم مینداختمش بیرون.... ولی پینگم که خوب میشد عالی میشدو و هیچکی ازش رد نمیشد....

آخرین ویرایش:
خوب یه توضیح جدید هم بدم
من دیروز بازی میکردم بدون dns و ابزارهای مثل رادار و الیت و الکترو زدم
امروز دیدم کانکت نمیشه الیتو زدم پینگ 10 تا رفت روش شد 40
ولی این 40 تا از اون 56 دیروز بدون الیت کندتر بود
به نظرم این تحریم شکنا خودشون باعث کندی بازی میشه
تا وقتی این چیترها تو PC هست نمیشه مثل آدم بازی کرد
بعد استارت میزنی میری تو فقط میتونی اسمه طرفو ریپورت کنی گزینه ای به اسم چیت و چیتر نداره
ولی ساعت 3/5 - 4 صبح که دیگه میخوام بخوابم... پینگ میشه 68-70 و اون آنتنه رنگش سبز میشه و تازه میفهمم سوئیچ کردنو و ai بازیکنا یعنی چی.... بازی به قدری روون میشه که انگار بتل اسکواد بازی میکنم
دقیقا من امسال اینطوری بودم از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح وقت داشتم گیم بزنم
به 70-80 میگی روون ؟
30-40 رو ندیدی چیه
تازه 50 -70 مبین نت اصلا در حد حتی ساده ترین adsl ها رون نیست
درکل بهت میگم یا بذارش کنار ی نت بگیر
چون الان به عقب نگاه میکنم تا الان داشتم به خودم ظلم میکردم

آلتیمیت همینجوری....یه روز بازی نکنی عقب میوفتی....برا همین اکثرا نسخه آلتیمیت ادیشن میگیرن که یه هفته زودتر بیان تو بازی....

درمورد پول خرج کردنم به نظرم پولو خرج اینترنتت کن ..... من از 2018 دارم آلتیمیت بازی میکنم....اینترنتت خوب باشه با تیم داغونم بازی کنی حالشو میبری....ولی اینترنت داغون نازاریو هم همون اول بهت بده....درسته که هرچی بزنی میره تو گل ولی دهنت سرویس میشه....

به من یه ویرا داد این آخریا.... ریت 94...زدم تو مارکت قیمتش 4 میل بود... ولی تو بازی انگار اتوبوس بود و اصلا تاب نمیخورد و اکثرا نیمه دوم مینداختمش بیرون.... ولی پینگم که خوب میشد عالی میشدو و هیچکی ازش رد نمیشد....
البته من امسال فیبر نوری گرفتم پینگم رو 44 ثابت بود یعنی حتی در حد یک دونه هم نوسان نمیکرد با این که این پینگ برای فیبر نوری جالب نیست ولی فهمیدم تا الان که داشتم با پینگ 100 بازی میکردم به خودم ستم میکردم. به چشمم روانیش در حد کیک اف بود.. حال شاید با پینگ پایینتر بازی کنم نظرم عوض بشه ولی حقیقتا از پینگ و پکت لاست اینا امسال گله ای نداشتم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
خوب از کجا میشه گیر اورد
لینک گذاشتم ولی پاکش کردم چون به نظرم مشکوک بود.در کل همچین چیزی هست و اینم ویدئوش ولی توصیه میکنم از لینکی که گذاشته استفاده نکنی و اگه خواستی اسم برنامه رو سرچ کنی از جای مطمئن دانلود کنی

• Like
Reactions: Thundersky and VICE
دقیقا من امسال اینطوری بودم از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح وقت داشتم گیم بزنم
به 70-80 میگی روون ؟
30-40 رو ندیدی چیه
تازه 50 -70 مبین نت اصلا در حد حتی ساده ترین adsl ها رون نیست
درکل بهت میگم یا بذارش کنار ی نت بگیر
چون الان به عقب نگاه میکنم تا الان داشتم به خودم ظلم میکردم

کلا نت سیم کارتی همینه دیگه...مجبور نبودم مبین نت نمیگرفتم... رفتم adsl بگیرم .... آدرسمو گفتم گفت بیخیال شو خط تلفن اون منطقه به درد نمیخوره و اذیت میشی... بهتره از این سیم کارتیا بگیری...
پینگم دیگه زیر 70 نمیاد تازه اونم همون ساعت که همه خوابن بجز پلیسا و خودم 😎

قبلا adsl داشتم توی خونه قبلیمون.... پینگ 100 اینا میداد ولی روون بود چون خیلی بالا پایین نمیشد.... ولی نت سیم کارتی :-??

• Like
Reactions: Thundersky and VICE
چند روز پیش میخواستم فودرا رو آتیش بزنم که مصطفی پیام داد دست نگه دار که کوین شله زرد خریده جمعه داره میاد :D

انصافا خیلی خوبه...اگه تونستم فودر جمع کنم مودریچ هم میبندم

View attachment 383471
مبارک باشه :D
حمید تست کن ببین ai چجوریه من cam ندارم cm میخوام بین این و مودریچ یکیو میخوام ببندم البته فودر هم فقط ریت بالا دارم فعلا :))

مبارک باشه :D
حمید تست کن ببین ai چجوریه من cam ندارم cm میخوام بین این و مودریچ یکیو میخوام ببندم البته فودر هم فقط ریت بالا دارم فعلا :))
3تا بازی کردم خیلی خوب بود کلا.ولی اگه مودریچ هفته دیگه میاد صبر کن تا اونم ببینیم چون قیمتشون بالا هست.حدود 1 میلیون میشه بستنش

• Like
Reactions: ultimate team 2
3تا بازی کردم خیلی خوب بود کلا.ولی اگه مودریچ هفته دیگه میاد صبر کن تا اونم ببینیم چون قیمتشون بالا هست.حدود 1 میلیون میشه بستنش
مودریچ فردا پس فردا میاد احتمالا .
Kdb بیشتر cam هست تا cm صبر میکنم بعدشم ویدئو و نظرات رو شخم میزنم انتخاب می‌کنم البته نظرات مثلا در مورد بالده خیلی خوب بود کلی خودم دیدم زیاد خوب نیست نبستم پاتری هم همینجور این توقع ai دارم بالاست چون میخوام باکس تو باکس بازی بدم باید همه جا تلپورت کنه و همه جا باشه قدیما ایکون ها اینجوری بودن که ea زد خیلی هاشون رو نرف کرد

به نظرتون با توجه به تغییرات EA FC 25 توی سیستم شیمی و پویایی ترکیب‌ها، هنوز هم ساختن تیم بر اساس لیگ و کشور بهترین استراتژیه، یا باید بیشتر تمرکز رو روی meta player‌ها و سیستم‌های هیبریدی گذاشت؟
و اینکه با توجه به nerf بعضی از کارت‌های محبوب مثل lengthy بازیکن‌ها، کدوم سبک ترکیب و بازیکن امسال واقعاً جواب می‌ده برای رقابت توی Rivals و Champs؟
شما برای شروع، بیشتر دنبال untradeable کارت‌ها می‌رید یا بازار و ترید رو اولویت قرار می‌دین؟

به نظرتون با توجه به تغییرات EA FC 25 توی سیستم شیمی و پویایی ترکیب‌ها، هنوز هم ساختن تیم بر اساس لیگ و کشور بهترین استراتژیه، یا باید بیشتر تمرکز رو روی meta player‌ها و سیستم‌های هیبریدی گذاشت؟
و اینکه با توجه به nerf بعضی از کارت‌های محبوب مثل lengthy بازیکن‌ها، کدوم سبک ترکیب و بازیکن امسال واقعاً جواب می‌ده برای رقابت توی Rivals و Champs؟
شما برای شروع، بیشتر دنبال untradeable کارت‌ها می‌رید یا بازار و ترید رو اولویت قرار می‌دین؟
تازه شروع کردی؟چون احساس میکنم الکی داری برای خودت پیچیده اش میکنی
الان 2-3 تا آیکون تو ترکیبت باشه احتمالا کمیستری فول میشه به راحتی و اینکه بازیکن متا و سیستم هیبریدی چه ربطی به کمیستری داره؟
امسال هم به مقدار زیادی جلوی ترید و پول در آوردن گرفته شده.اگه هم تازه شروع کردی، تو این مقطع از بازی دیگه نمیخواد نگران این چیزا باشی.2 هفته بازی کنی یه ترکیب نسبتا خوب میتونی جمع کنی

در کل خیلی پیچیده نکن قضیه رو...بازی کن و لذت ببر.

تازه شروع کردی؟چون احساس میکنم الکی داری برای خودت پیچیده اش میکنی
الان 2-3 تا آیکون تو ترکیبت باشه احتمالا کمیستری فول میشه به راحتی و اینکه بازیکن متا و سیستم هیبریدی چه ربطی به کمیستری داره؟
امسال هم به مقدار زیادی جلوی ترید و پول در آوردن گرفته شده.اگه هم تازه شروع کردی، تو این مقطع از بازی دیگه نمیخواد نگران این چیزا باشی.2 هفته بازی کنی یه ترکیب نسبتا خوب میتونی جمع کنی

در کل خیلی پیچیده نکن قضیه رو...بازی کن و لذت ببر.
آره درسته، تازه شروع کردم و طبیعتاً یه مقدار پیچیده به نظر می‌رسه، مخصوصاً وقتی سیستم کمیستری و تغییراتش نسبت به نسخه‌های قبلی رو کامل نشناسی. بیشتر هدفم این بود بدونم دقیقاً چه عواملی توی کمیستری امسال تأثیر دارن چون بعضی جاها حس می‌کنم حتی با لینک‌های سبز، بازیکن‌ها اون‌طور که باید و شاید پرفورم نمی‌کنن.

راجع به ترید و بازیکن متا هم بیشتر کنجکاو بودم بدونم الان دقیقاً چی خوب جواب می‌ده، چون حس می‌کنم بازار خیلی بی‌ثبات شده و راحت‌تر از قبل نمیشه ترکیب ساخت.

در کل ممنون بابت توضیحت، موافقم که لذت بردن از بازی مهم‌تره، ولی خب بعضی وقتا آدم دوست داره با یه ساختار درست و ترکیب قوی‌تر پیش بره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or