EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
کجا میخوای بری؟بشین ادامه بده.تازه از اینجا فان میشه و همه چی خر تو خر میشه :D

الان بری تا 4-5 ماه دیگه که 26 میاد خب دوباره یادت میره که
حقیقتش اینه که گربه دستش به گوشت نمیرسه :D این چند ماه رو به خاطر درسم شهرمون نیستم و به دستگاه دسترسی ندارم

• Like
Reactions: hamid_barca
چرا تیمت با ۳ ماه بودن از من قوی ترهView attachment 382023
View attachment 382022
View attachment 382024

کسانی دیرتر میان اصولا ea پک لاکشون رو خفن تر میذاره که علاقه مند بشن به بازی و یه جورایی دون پاشی هست چون خارجی جماعت بایک بازی سرگرم بشه توی انلاین مایکروترنزکیشن خرج میکنه و این الگوریتم هم برای کشورهای خارجی هست نه کشور ما تحت حاکمیت ea (الکترونیک آرتز نه )هرچند تو فکر کنم چند ماهی ول کردی

این هم میگی دفاع پرفشار بهش میگن پرس که شما باید از دم محوطه حریف پرس کنی تا دروازه خودت البته اون پرسی که همه رو بخوان مارک کنن اگر حریف بازیکن خالی کنه یکی. دومینو وار یکی یکی خالی میشن و آب خوردن ضد حمله میخوری و حریف تک به تک میشه و کلا نباید اونجور اگرسیو و خشن پرس کرد که اینجوری ضدحمله بخوری .
خب با توجه به جمیع جهات بهتره 26 رو هم از نیمه دوم شروع کنم :D ولی بی شوخی یه طوری چیده بازیشو که یک روز هم بازی نکنی پک نکنی حس میکنی از بقیه عقب میفتی.آقای وایس هم یقین چند وقت بازی نکردین. البته بگم من بیل و رونی و فرناندز رو با کوینی که از بازی بدست آوردم خریدم وراضیم

آقا مصطفی اگه کلیپ خاصی دارین از نحوه پرسی ک مدنظرتونه خوشحال میشیم بزارین استفاده کنیم تو یوتوب بیشتر کلیات مثل سکند پرس و اینا بحث میشه راجع به "تایمینگ" و "سوییچ" خیلی چیز بدرد بخوری نیست..

پ.ن: من حقیقتش واسه 26 بدون هیچ شرمی اگه اوضاع مملکت رو به ویرانی یکم بهتر شده باشه پول واقعی خرج میکنم چرا؟ چون هدفم لذت بردن از گیمه وقتی توپ زیر پای بازیکن متایی مثل هانری یا بیل میاد قشنگ تفاوتشون رو با بقیه حس میکنید و اصلا فیفا حال دیگه ای میده و واسه کسی مثل من که فقط همین گیمو به قصد تفریح و حال و کم کردن فشارهای زندگی بازی میکنه خیلی لذتبخشه. خلاصه اسم منو جز P2W ها بنویسین :D

خب با توجه به جمیع جهات بهتره 26 رو هم از نیمه دوم شروع کنم :D ولی بی شوخی یه طوری چیده بازیشو که یک روز هم بازی نکنی پک نکنی حس میکنی از بقیه عقب میفتی.آقای وایس هم یقین چند وقت بازی نکردین. البته بگم من بیل و رونی و فرناندز رو با کوینی که از بازی بدست آوردم خریدم وراضیم

آقا مصطفی اگه کلیپ خاصی دارین از نحوه پرسی ک مدنظرتونه خوشحال میشیم بزارین استفاده کنیم تو یوتوب بیشتر کلیات مثل سکند پرس و اینا بحث میشه راجع به "تایمینگ" و "سوییچ" خیلی چیز بدرد بخوری نیست..

پ.ن: من حقیقتش واسه 26 بدون هیچ شرمی اگه اوضاع مملکت رو به ویرانی یکم بهتر شده باشه پول واقعی خرج میکنم چرا؟ چون هدفم لذت بردن از گیمه وقتی توپ زیر پای بازیکن متایی مثل هانری یا بیل میاد قشنگ تفاوتشون رو با بقیه حس میکنید و اصلا فیفا حال دیگه ای میده و واسه کسی مثل من که فقط همین گیمو به قصد تفریح و حال و کم کردن فشارهای زندگی بازی میکنه خیلی لذتبخشه. خلاصه اسم منو جز P2W ها بنویسین :D
من والا کانتنت کریتور نیستم اون پرسی که میکنن خارجی‌ها با سکند من پرس هست که ار یک هست ولی ما چون اینترنت دری وری ای داریم cpu مون توی دیوار هست و مثل خارجیا نمیتونه پرس کنه .ولی اگر اینجور حریفان زیاد بهت بخوره یاد میگیری توی پرس چجوری بازی کنی .یکیش مثلا سعی در خالی کردن و پاس دادن یک بازیکنه و به طبع دومینو وار خالی شدن بقیه هست کلا این پرس رو فک کنم تازه دیدی و خب اولش ادم با این مواجه میشه هنگ میکنه ولی بیشتر بازی کنه یاد میگیره counter کردنش رو مثلا من الان خوراکم پرس aggressive هست سریع یکیو خالی کنم بعدم تک به تک زارت :D

• Like
Reactions: rezaaanam and VICE
حقیقتش اینه که گربه دستش به گوشت نمیرسه :D این چند ماه رو به خاطر درسم شهرمون نیستم و به دستگاه دسترسی ندارم
همون به درس و آینده ات برس.این بازیها اگه حرفه ای باشی نون توشه وگرنه برای بقیه ما فقط گذران وقته

حالا حمید راست میگه واسه ماها اگر حرفه ای نباشیم فیفا هیچ چیز نداره ولی حالا از شانسمون یا چی راه کوین رد کردن برامون هست و خب این موقع سال البته که مبلغش ناچیزه

من نمیدونم ملت چرا ترای هاردن الان اونم توتس لیگ عربستان و MLS که بازیکن خاصی نیست برای پیک .اون کریس و مسی رو هم فقط به ما از بهترون میده ‌. بازی چهارم دو یک افتادم عقب هم زد توی وقت اضافه مساوی شد پنالتی بردم طرف روی ایکس باکس بود اونجا هم از خجالتش در اومدم
بازی بعد خوردم به این شخص
۲۰۲۵۰۶۰۱_۰۰۳۳۲۸.jpg
از اسم تیمش (گریه نکن ) مشخص هست توی چی سیر میکنه دوتا افتادم جلو دوتا زد مساوی شد ترسید هم بزنه البته که امباپه توتی رو هم داشت و اعتماد بنفسش بخاطر اونم بود خیلی سعی می‌کرد با اون به اصطلاح بگازونه که نگذاشتم کاری از پیش ببره گل سوم رو بهش زدم نشد باز که هم بزنم گل چهارم هم باز شانس آورد ولی اینجا سه pause پشت هم بکارم اومد و حال آدم تاکسیک رو گرفتم :D
خلاصه لعنتی این فیفا این بدی ها رو هم داره طرف با پینگ زیر ۱۰ داره بازی میکنه و فکر میکنه شخص خاصی هم هست تازه از ارزش پول و کوین خریدن و فیفا پوینت زدنشون بگذریم

آقا این تیم من بعد از تقریبا دو هفته و نیم. بازیکن گرون قیمت ندارم به غیر از دفاع چپ دیمارکو. ولی همینارو هم با خون دل گرفتم. علاوه بر آبجکتیوها و ویکند و رنک، هرروز همه sbcهای روزانه رو میزدم. اول برنز و سیلور روزانه.. بعد برنز و سیلور آپگرید.. بعد با اونا sbc گلد رو میزدم که پنج‌تا سیلور و پنج‌تا برنز میخواد. با اینا کلی گلد common گیرم میومد. بعد این گلدها میرفتم sbc +81 رو میزدم که یدونه کارت گلد 83+ یا 84+ هربار گیرم میومد. بعد با اونا sbc های 84+ یا +83 رو میزدم.. هر روز حداقل یکی دوتا توتس اینجوری گیرم میومد. انقدر پک سیلور باز کردم یه فودر توتس از پک سیلور گیرم اومد امروز :D .. فکر کردم بازی باگ شده ولی سرچ کردم، مثل اینکه شدنیه.
الان این sbc خط حمله جدید که اومده رو گرفتم toney 95 .. من muller 94 دارم الان نمیدونم کدوم قویتره.. راهنمایی کنید ممنون میشم. اون دوستمون عکس تیمش رو گذاشته بود صفحه پیش، مثلا lewandowski رو نیمکت بود با اینکه overall بالاتری داشت. واسه همین میپرسم. الان تونی ۹۵ قویتره یا مولر۹۴.. اصلا از کجا باید فهمید 😭

Attachments

• team.png
    team.png
    1.3 MB · مشاهده: 11
  • Like
Reactions: rezaaanam
انقدر پک سیلور باز کردم یه فودر توتس از پک سیلور گیرم اومد امروز :D .. فکر کردم بازی باگ شده ولی سرچ کردم، مثل اینکه شدنیه.
باگ نیست.بازیکن کارت اصلیش سیلور بوده ولی آخر فصل اینقدر خوب بوده که توتس شده ولی هنوز جز سیلورها حساب میشه.همیشه این مورد بوده
الان این sbc خط حمله جدید که اومده رو گرفتم toney 95 .. من muller 94 دارم الان نمیدونم کدوم قویتره.. راهنمایی کنید ممنون میشم. اون دوستمون عکس تیمش رو گذاشته بود صفحه پیش، مثلا lewandowski رو نیمکت بود با اینکه overall بالاتری داشت. واسه همین میپرسم. الان تونی ۹۵ قویتره یا مولر۹۴.. اصلا از کجا باید فهمید 😭
به اوورال بالاتر بودن نیست.کلا این بازی یه سری بازیکن داره که بهشون میگن متا.یعنی خیلی خوبن مثلا فندایک کارت گلدش تا همین چند ماه پیش هم از کارتهای جدید بقیه دفاع ها بهتر بود.یا امباپه و رونالدو نازاریو و مالدینی و....البته ممکنه یه بازیکن یه سال متا باشه ولی سال بعدش چندان به خوبی قبل نباشه مثل اتوئو.
در کل بیشتر باید دنبال همین باشی که state های بازیکن بدرد این بازی میخوره یا نه و چه playstyle هایی داره.یه مدت بازی کنی و جاهایی مثل همین تاپیک یا یوتیوب بگردی دیگه دستت میاد کی خوبه کی بده.تو سایت فوتبین قسمت نظراتش هم میتونی بری ببینی نطر بقیه پلیرها چیه در مورد یک بازیکن.

ولی بخوام ساده اش کنم قیمت یه بازیکن هست که نشون میده چقدر خوبه.شما برو تو همین سایت فوتبین و ببین مثلا لوا الان چقدر قیمتشه و تونی و مولر چقدر.یا اگه بازیکن تو sbc بود باید ببینی هزینه بستن اون sbc چقدر شده چون همیشه بازیکنهایی که خوب هستن گرونتر میشه.حالا شاید تو یه بازیکن ارزون هم داشته باشی که بدرد بازی خودت بخوره ولی کلی بخوایم در نظر بگیریم همین قیمت هست که نشون میده کی بهتره
EA FC 25 Ultimate Team Prices, Squad Builder, Draft and Players Database | FUTBIN

آقا این تیم من بعد از تقریبا دو هفته و نیم. بازیکن گرون قیمت ندارم به غیر از دفاع چپ دیمارکو. ولی همینارو هم با خون دل گرفتم. علاوه بر آبجکتیوها و ویکند و رنک، هرروز همه sbcهای روزانه رو میزدم. اول برنز و سیلور روزانه.. بعد برنز و سیلور آپگرید.. بعد با اونا sbc گلد رو میزدم که پنج‌تا سیلور و پنج‌تا برنز میخواد. با اینا کلی گلد common گیرم میومد. بعد این گلدها میرفتم sbc +81 رو میزدم که یدونه کارت گلد 83+ یا 84+ هربار گیرم میومد. بعد با اونا sbc های 84+ یا +83 رو میزدم.. هر روز حداقل یکی دوتا توتس اینجوری گیرم میومد. انقدر پک سیلور باز کردم یه فودر توتس از پک سیلور گیرم اومد امروز :D .. فکر کردم بازی باگ شده ولی سرچ کردم، مثل اینکه شدنیه.
ببین اورال نقش پشمک رو توی فیفا داره .چیزی که مهمه فقط پیس تیمت فاقد اینه البته یه مقوله هم داریم که بازیکنی که روش سوییچ نیستی که توسط cpu و اینترنت کنترل میشه ولی یک هوش هم هر بازیکن داره که یک سریا باهوش ترن به این هوش بازیکن میگن ai که خودت باید ببینی کدوم بهتره مثلا به من کلی هافبک داده برای باکس از جمله تیجانی رایندرز والورده میلیکوییچ ساویچ برنو فرناندز ‌مک الیستر و... بعد میبینی این مک الیستر همه جای زمین هست و به ai خفنش پی میبری .البته ai توی دفاع هم مهم تره و حمله هم مهمه مثلا میبینی یک بازیکن خیلی عالی توی موقعیت فرار میکنه و راحت با یک پاس تک به تک میشی . حالا من روی این چیزها خیلی حساسم مثلا بیل ۹۰ lb بهم میده ولی کاپدویا بازی میدم همچنان و کلا مثلا در طول این چند سال به این مسائل دقت کردم ولی کلا بصورت دیفالت خب ایکون های خفن حتی از توتس ها هم بهترن

خوب من برگشتم با نت جدید
بازی چقدر نرم و خوب شده
فقط یکم سویچ کردن عجیب تر از قبل شده
تو دایو 3 اولین بازی 4 -0 عقب بودم با این تیم داغون ولی خوب 8-4 بردم

View attachment EA SPORTS FC™ 25 - 2025-06-02 3-26-43 PM.mp4

اگه بتونم لن رو به کامپیوتر وصل کنم اینترنت از اینم بهتر میشه

من بعد چندماه که دست و پا شکسته سوییچ کردن با آنالوگ رو تمرین می‌کردم و فکر می‌کردم هیچ وقت نتونم انجامش بدم الان احساس می‌کنم کنترل خوبی روش پیدا کردم ‌وقتی هم سوییچ رو گم می‌کنم یه l1 میزنم فقط. البته تو این یکی دو هفته قفلی زدم روش زیاد تمرین کردم تو کیک آف از درجه سختی های پایین شروع کردم تا بالا.. از همه بدتر لامصب این اعتیاد به L1 هست که نمیذاره یاد بگیری#-o

خوب من از 6 تا بازی 5 تاشو بردم
آخری هم رو بد شانسی باختم
نت رو بازی آدم تاثیر نداره
بلکه خیلی خیلی خیلی تاثیر داره
البته پینگم 50 بود
اشکان مبارک باشه ایشالا همینجوری رنده کنی .ولی یه پارامتر توی بازیهای انلاینی داریم خصوصا دد بای دیلاتی ها بیشتر باهاش آشنا هستن اونم mmr هست که هرچی بیشتر باشه حریف های سخت و هارتر میندازه و هرچی mmr پایینتر باشه نوب تر میندازه .این مقوله با بازی نکردن زیاد مثلا چند روز بازی نکنی میاد پایین چون الگوریتم طبق کشورهایی که ساپورت ea هست و ارزش پولی بالایی دارن طراحی شده و سیستم فکر میکنه تو بازی رو ول کرده بودی و برگشتی و با این کار دون پاشی میکنه که بمونی توی بازی و خب خارجی هم توی یک بازی انلاینی بمونه مایکروترنزکیشن خرج میکنه .

• Like
Reactions: rezaaanam and VICE
اشکان مبارک باشه ایشالا همینجوری رنده کنی .ولی یه پارامتر توی بازیهای انلاینی داریم خصوصا دد بای دیلاتی ها بیشتر باهاش آشنا هستن اونم mmr هست که هرچی بیشتر باشه حریف های سخت و هارتر میندازه و هرچی mmr پایینتر باشه نوب تر میندازه .این مقوله با بازی نکردن زیاد مثلا چند روز بازی نکنی میاد پایین چون الگوریتم طبق کشورهایی که ساپورت ea هست و ارزش پولی بالایی دارن طراحی شده و سیستم فکر میکنه تو بازی رو ول کرده بودی و برگشتی و با این کار دون پاشی میکنه که بمونی توی بازی و خب خارجی هم توی یک بازی انلاینی بمونه مایکروترنزکیشن خرج میکنه .
حرفت درست
من خودم اعتقاد دارم بازی آخر دایو همیشه حریف سخت میندازه
همین بازی آخر هم باختم
همین طور اینکه من دایو 1 بودم سیزن پیش الان آخر سیزن جدید دایو 3 هستم ، که نوب ها بیشتر هستند
ولی خوب من 2 دلیل میتونم بگم نت جوابه خیلی هم جوابه
من تو بازی حرص نخوردم حقیقتند ، اینقدر بازی نرم بود که داشتم به خرید fc26 فکر میکردم
اگه اشتباهی هم بوده جز یک صحنه اشتباه خودم بوده به عنوان پلیر
حتی اون یه صحنه هم نمیتونم بگم بازی مقصر بود
دوم اینکه من تیمم نسبت به اینایی که بازی میکردم رسما هیچ بود
نشستم با هرناندز 87 به عنوان دفاع چپ بازی میکنم با لیلیان تورام 90
حقیقتند بازی خیلی به دلم نشست این 5-6 دست
دارم وسوسه میشم
من نمیدونم شماها هم با همین نت 50 بازی میکنید یا نه
من رای اولین بار حس آرامش بهم دست داد
در حدی که با خیال راحت میشینم تو محوطه دریبل میزنم
تا قبل اون انگار اتوبوس میروندم
واقعا این عربا بدون پول و نت هیچی نیستند
تک و توک توشون خوب باشه

• Like
Reactions: ultimate team 2
حرفت درست
من خودم اعتقاد دارم بازی آخر دایو همیشه حریف سخت میندازه
همین بازی آخر هم باختم
همین طور اینکه من دایو 1 بودم سیزن پیش الان آخر سیزن جدید دایو 3 هستم ، که نوب ها بیشتر هستند
ولی خوب من 2 دلیل میتونم بگم نت جوابه خیلی هم جوابه
من تو بازی حرص نخوردم حقیقتند ، اینقدر بازی نرم بود که داشتم به خرید fc26 فکر میکردم
اگه اشتباهی هم بوده جز یک صحنه اشتباه خودم بوده به عنوان پلیر
حتی اون یه صحنه هم نمیتونم بگم بازی مقصر بود
دوم اینکه من تیمم نسبت به اینایی که بازی میکردم رسما هیچ بود
نشستم با هرناندز 87 به عنوان دفاع چپ بازی میکنم با لیلیان تورام 90
حقیقتند بازی خیلی به دلم نشست این 5-6 دست
دارم وسوسه میشم
من نمیدونم شماها هم با همین نت 50 بازی میکنید یا نه
من رای اولین بار حس آرامش بهم دست داد
در حدی که با خیال راحت میشینم تو محوطه دریبل میزنم
تا قبل اون انگار اتوبوس میروندم
واقعا این عربا بدون پول و نت هیچی نیستند
تک و توک توشون خوب باشه
اره نت خیلی مهمه این عربا اکثرا دفاع بلد نیستن ولی cpu کار رو براشون در میاره .راستی فکر کنم دیو درسته که از دیویژن میاد .حالا هنوز تا فیفا ۲۶ زمان زیادی باقی مونده .راستی نت جدیدت چیه .من پینگم ۷۶ متغیره تا ۸۲ اینا

اره نت خیلی مهمه این عربا اکثرا دفاع بلد نیستن ولی cpu کار رو براشون در میاره .راستی فکر کنم دیو درسته که از دیویژن میاد .حالا هنوز تا فیفا ۲۶ زمان زیادی باقی مونده .راستی نت جدیدت چیه .من پینگم ۷۶ متغیره تا ۸۲ اینا
فیبر شاتل
ولی مشکلیکه دارم مثل اینکه واردات مودم ممنوع شده
مودم های 2/5ghz ایرانی میدن جای 5ghz
نمیدونم ویندوز باگ خورده یا چی نمیتونم لن کانکت کنم
اونو کانکت کنم از نظر سرعتی عالی میشه پینگم شاید تاثیر بذاره
دست اول پینگ 35 اینطورا بود دست آخر 50-58

• Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or