EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
نه من کسیو دنبال نمیکنم
پیرو بحثی بود که گفته شد مهدی بازیش خوبه
منم تا اون زمان بودم در حد کلیپ های 1 دقیقه ای اینستا بود
دقیقا من این مشکل کندی بازیو تو بازی استریمرهای ایرانی نمیبینم
ولی خودم بازی میکنم انگار تریل دور میدم
اشکان کلا این فیفا توی ایران و این اینترنتی ما داریم برای فان اینا نمیشه بازی کرد مخصوصا التیمیت مگه کسی خیلی ساله داره بازی میکنه یا صرفا داره کوین رد میکنه وگرنه از همون لحظه که میخوای وصل بشی تا پیدا میکنه و آخر بازی که ممکنه بندازه بیرون هر لحظه ش جنگ اعصابه . این استریم یوتوبرها هم واقعا نت خدایی دارن اصلا با نت بد نمیشه بالای ۱۰ ۱۱ وین زد طرف بازی منوئل رو اصلا بلد نیست بازی رو نگاه میکنی کل cpu بازیو در میاره .یه بار نت خوب شد مهاجم هام یه فرار های خفنی میکردن قبلش فقط میا هم دیده بودم اینجوری فرار میکنه حالا حساب کن اینا همینجوری و همیشه نتشون خوبه و مهاجم شون عین ماهی فرار خوب میکنه دیگه یه بچه هم باشه مثلث بزنه تک به تکه .حالا مثلا حمید تعجب میکنه من انیاکی بازی میدم انیاکی مثلا ai زیاد خوبی نداره ولی بشدت سریع هست از ناچاری میذارم اینو فقط بدوه از اونور فینیشینگش بده ولی من قلقش دستمه مثلا خیلی از بازیکن ها رو نمیتونم بازی بدم چون کندن برام شاید مثلا نصف تیم ورزشی رو چون نتمون فرق میکنه با این نت خیلی بازیکن ها توی محدوده ای که میتونیم بازی بگیریم نیستن حتی .یعنی واقعا فاجعه ست وضعیت.

اول اینکه واقعا نت خیلی مهمه
من با نت اوریج 90 بازی میکنم در حالی که فیبر نوری تو ایران 30-40 هستش
در مورد گل من ضعف خودم دمه دروازست
یه بار اینجا امار دادم مثلا تو بازی 15-20 تا شوت میزنم طرف با 7-8 تا شوت میزنه طرف میبره ( یه بار اینجا چندتا عکس گذاشتم پیداش نکردم )
برعکس دفاع ام خوبه
این نشون میده حمله خودم ضعیفه
ولی تو خط هافبک میبندم تیم حریفو
و ضعف ام هم اینه که چون تو هافبک میبندم و دفاع بالا بازی میکنم به محضی که سوتی بدم مهاجم حریف تک به تک میشه
من خط دفاعام 95 ( عملا رو خط ، مثل سبک پپ گواردیولا بارسا )
بحث جرم بودن هم نیست من میگم چیز خاصی ازش ندیدم فکر کنم @hamid_barca و @ultimate team 2 و @mamad2010 بازیشون ازش بهتر باشه
اصلا وقتی نت ضعیفه به جز دیلی و سنگین شدن بازی بازیکن جایگیریشون اشتباه میشه و پخم میشن
من یه بار صبح با پینگ 50 بازی کردم اینقدر بازی رون بود که طرف نمیتونست نفس بکشه
اونجا هم گفتم همشریمه حالا لر بودنشو خبر ندارم از لهجه اش و گویشش فهمیدم
نمیدونم رو PC یا کنسول ، پلیرهای PC عجیب چیترند
مثلا یه بازی بود طرف خیلی قدر بود در این حد بگم که فکر کنم پا بازی داشت غذا میخورد و فقط دسته تکون میداد
من رفتم تا دقیقه 70 بهش 16-17 تا گل زدم
اون از دقیقه 70 اومد تو بازی 5-6 تا گل زد
یا چیتایه عجیب غریب پیش میاد طرف نمیدونم چیکار میکنه بازیکنا یو میشند
یا کورانوسه چیه میزنه به دسته تایم فینیشنگا هم سبز
من نمیدونم این مهدی دقیقا چیکار میکنه ولی این پسره که آموزش کوین داره یه بار میگفت استریمر ها کلک میزنند مثلا با 2 اکانت میان رو درو میشن یا ..................
البته بازیکنای مهدی از من بهتر بودن
یه نکته دیگه هم هست هر فیفا سبکش فرق میکنه
مثلا من تو فیفا 17 و 19 ضعیف بودم
ولی تو فیفا 16/18/20 وحشتناک خصوصا 18 که بیشتر بازی فرار پشت مدافع بود
کلا تجربه کنسول من به نظرم محیط خیلی سالم تر بود تبحث اصلی منم این نیست که بگم خوب با 5 دقیقه بازی مهدی بگم در حدشم یا ازش بهترم ، میگم چیز خاصی ندیدم ازش
یه پاس کاری ساده بود
به عنوان کسی که دارم از 2009 بازی میکنم لااقل بهم اجازه بده تشخیص بدم کی بازی رو "بلده". من خب استریم های زیادی از تکس ورگانگ بوراس لجند تا همین آقا مهدی میبینم. تسلط این بشر بی نظیره حتی وقتی تک به تک میشه مثل همه روتین میشوتن اینکاررو نمیکنه و سعی میکنه دروازه بان رو هم دریبل بزنه مثلا. کلا بیلد آپی که انجام میده فوق العاده س هر بازی راحت ده تا تک ب تک واسه خودش درست میکنه.

متاسفانه اصلا توجهی به ساخت محتوا نمیکنه فقط ویکندها رو میاد 4 سایت لایو میشه و میره خب شما با ده دقیقه دیدن قطعا چیزی دستتو شاید نگیره لااقل سه تا بازیشو ببین بعد میتونین نظر کاملتری بدین

در مورد اینترنت خود مهدی همیشه ناله داره از دیلی و پکت لاست و DC. دیگه خودم این هفته شاهد بودم تو اکانت آخرش رو آمار 8 0 بود که یهو دو تا بازی بعدی در حالی که با اختلاف زیاد جلو بود DC خورد و لوز براش ثبت شد. رنک دو هم که میزنه اینطوری یعنی میشه و گرنه رنک یک رو خیلی راحت میزنه

من گفتم که بازی شما آقا حمید و بقیه رو ندیدم جسارت هم نمیکنم که نظر بدم ولی با چیزی که از خداهای فیفای خارجی میبینم و چیزی که از مهدی ورزشی میبینم میگم بازیش از اون خارجی ها بهتره. نمیدونم شاید اگر همین ادم خارجی بود بیشتر به چشم ما میومد.

همه اینجا ویکند رو میزنن یعنی هر 15 تا رقیب هر هفته همه نوبن؟ لااقل قبول کنین که از اینا معمولا 6 7 تاشون الیت پلیرن

اشکان کلا این فیفا توی ایران و این اینترنتی ما داریم برای فان اینا نمیشه بازی کرد مخصوصا التیمیت مگه کسی خیلی ساله داره بازی میکنه یا صرفا داره کوین رد میکنه وگرنه از همون لحظه که میخوای وصل بشی تا پیدا میکنه و آخر بازی که ممکنه بندازه بیرون هر لحظه ش جنگ اعصابه . این استریم یوتوبرها هم واقعا نت خدایی دارن اصلا با نت بد نمیشه بالای ۱۰ ۱۱ وین زد طرف بازی منوئل رو اصلا بلد نیست بازی رو نگاه میکنی کل cpu بازیو در میاره .یه بار نت خوب شد مهاجم هام یه فرار های خفنی میکردن قبلش فقط میا هم دیده بودم اینجوری فرار میکنه حالا حساب کن اینا همینجوری و همیشه نتشون خوبه و مهاجم شون عین ماهی فرار خوب میکنه دیگه یه بچه هم باشه مثلث بزنه تک به تکه .حالا مثلا حمید تعجب میکنه من انیاکی بازی میدم انیاکی مثلا ai زیاد خوبی نداره ولی بشدت سریع هست از ناچاری میذارم اینو فقط بدوه از اونور فینیشینگش بده ولی من قلقش دستمه مثلا خیلی از بازیکن ها رو نمیتونم بازی بدم چون کندن برام شاید مثلا نصف تیم ورزشی رو چون نتمون فرق میکنه با این نت خیلی بازیکن ها توی محدوده ای که میتونیم بازی بگیریم نیستن حتی .یعنی واقعا فاجعه ست وضعیت.
آقا مصطفی؟ من از شما اینجا کلی راهنمایی گرفتم و ب نظرم واردترین هستین به نظر خودتون همه چی نته؟ یا کسی که اکثرا راحت رنک یک میزنه همش Ai هست؟ بگذریم که خود مهدی همیشه تو استریم هاش قبل بازیش تنظیمات بازیشو نشون میده و اونایی که manual بازی نمیکنن رو تیکه میندازه بهشون.. من فیبر نوری دارم پینگم بد نیست ولی هنر کنم رنک 4 بزنم درسته تیمم ضعیفه ولی بازی خودمم هم اگر بهتر بود رنکم بهتر میشد. همین مهدی که گفتم همیشه از پکت لاست و ریز لگ میناله و من بیینده هم گاهی متوجه میشم که بازیش تیک میخوره اگر قرار بود بازیش مثل امثال بنده باشه که رنک 1 هیچی رنگ رنک 2 و 3 رو هم نمیدید..

ویرایش: فردا گلدن کاپه ورودیش 2500 هست ظاهرا همه گولاخای ایران شرکت میکنن ببینم مهدی چیکار میکنه

آخرین ویرایش:
همه چی نته؟
حالا من که بازیم خیلی تاپ نیست بچه ها لطف دارن :D ولی خب بنظرم مهم ترینش هست واقعا .. و همین بچه های اینجا با نت خوب یکی دو رنک بالاتر میشن تو
ویکند حداقل همین که اعصابمون اروم تره خودش تاثیر زیادی داره, از طرفی تو ویکند هم مخصوصا امسال به نظرم, نهایت 3,4 تا تازه بدشانس باشی حریف قدر بخوره
که اونم با نت روون میشه برد .
ولی مهدی هم بازیش قویه خب شکی نیست

من گفتم که بازی شما آقا حمید و بقیه رو ندیدم جسارت هم نمیکنم که نظر بدم ولی با چیزی که از خداهای فیفای خارجی میبینم و چیزی که از مهدی ورزشی میبینم میگم بازیش از اون خارجی ها بهتره. نمیدونم شاید اگر همین ادم خارجی بود بیشتر به چشم ما میومد.

View attachment خیلی چیزارو به خیلیا نشون میدم.mp4

:D

در هر صورت من باید خوشحال باشم که یه همشهریم تونسته اینقدر اسم در کنه ، چون به من این حس رو میده اون منطقه مثل برزیل پر از تلنته کشف نشده است البته بخش التیمیت فوتبال
اینترنتم اوکی بود میرم میبینم ولی خوب الان اینقدر اینترنتم داغونه که با بدبختی همون 5 دقیقه رو دیدم و نتونستم حتی دیگه گیم بزنم
ولی واقعا اینترنت خیلی مهمه من به یه عرب های نوبی باختم به خاطر نت که اگه رو درو با پینگ ثابت میزدیم اگه اون منو میبرد مو باید بِروم بمیروم
--------------
سیزن تموم شد ؟
بر گردم یا ول کنم؟
مدتی که نبودم روانم راحت بود
رفیقم میگفت که دیگه حتی امثال تورام و کاناوار تو دفاع جواب نیست

• Smile
Reactions: mamad2010
حالا من که بازیم خیلی تاپ نیست بچه ها لطف دارن :D ولی خب بنظرم مهم ترینش هست واقعا .. و همین بچه های اینجا با نت خوب یکی دو رنک بالاتر میشن تو
ویکند حداقل همین که اعصابمون اروم تره خودش تاثیر زیادی داره, از طرفی تو ویکند هم مخصوصا امسال به نظرم, نهایت 3,4 تا تازه بدشانس باشی حریف قدر بخوره
که اونم با نت روون میشه برد .
ولی مهدی هم بازیش قویه خب شکی نیست
نت واقعا رتبه اولو برا بازی داره.... خوب نباشه ai همش تو درو دیواره....اصلا توپ نمیگره....جا گیریاشون داغونه....فرار نمیکنن مهاجما مگه اینکه خودت فرارشون بدی و .... که اگه با دوتا نت خوب و بد بازی کرده باشی کاملا واضح اینارو میبینی....
من نتم مبین نت هست و جنوب غرب کشور هم هستم ولی پکت لاستت و دیلی و پینگ دهنمو سرویس کرده... از 15 تا بازی 2یا 3 تا هم دی سی میشه...اگرم نشه یه لگ خرکی میندازه بعضی وقتا که بازی یهو برام سریع میشه اگه خودم نرم تو دروازه خودم شانس آوردم.... :-tکات بک میدم بیرون شوتا پر میکنم تک ضرب نمیزنه اصلا....استپ میکنه بعد شوت میزنه... :-??9 تا وین بیشتر نتونستم بزنم امسال...

تیم مقابلم از اینا باشه که سریع پاس کاری میکنن و سریع چپ و راست میکنن به هیچ وچه نمیتونم دفاع کنم...
:-??
:((
:(

• Like
Reactions: mamad2010
خوب بازیشو دیدم
دقیقه 1:13:42
پینگ این مهدی ورزشی بین 38-50 میچرخه و خیلی قبل ترش میگه نت امشب خوب نیست
دقیقه 1:22:00 میگه خیلی دیلی ام
بعد من ا پینگ 90 بازی میکنم
چقدر بازی براش نرمه
چیز خاصی ازش ندیدم
جز کاشته هاش خوبه
بعضی پاساش هم فکر کنم با L3/R3 اگه یادم باشه سلکت میکنه رو بازیکن مد نظر میده خوبه
سویچ کردنش هم خوبه ، چیزی که من هنوز سر در نیوردم
تیمش هم ولقعا یه سرو گردن از من بهتره
Opera Snapshot_2025-05-29_163902_www.youtube.com.png

من تا 1 ماه پیش تازه زامبروتا 93 گیرم اومد تا قبلش با دی لورنزو 90 بازی میکردم
واقعا ترکیبش خیلی خوبه
ولی بازم چیز خاصی از تاتکیکاش نفهمیدم فقط خیلی هوشیار بازی میکنه با تمرکز بالا هم استریم میکنه هم گیم میزنه

آقا شماها به مشکل همرنگ بودن رنگ لباس هر دو تیم برنمیخورید؟ تا الان نزدیک ده‌بار رنگ لباس تیم من و حریف تقریبا یکی بوده. دوست و دشمن رو نمیشد تشخیص داد :|

آقا شماها به مشکل همرنگ بودن رنگ لباس هر دو تیم برنمیخورید؟ تا الان نزدیک ده‌بار رنگ لباس تیم من و حریف تقریبا یکی بوده. دوست و دشمن رو نمیشد تشخیص داد :|
بستگی به کیتی که داری
من اوایل کیت سوم چلسیو برمیداشتم لباس داور با من یکی میشد
سعی کن مشکی مشکی برداری
کیت دوم رنگش متضاد باشه
یا سفید
یا صورتی
یا قرمز
کلا بازی خیلی غیر منطقیه تو بعضی چیزا

• Like
Reactions: voltage
کیت حریف رو هم میتونی خودت انتخاب کنی من یه کیت نارنجی رئال گذاشتم برای حریف هم کیت آبی:D

خوب بازیشو دیدم
دقیقه 1:13:42
پینگ این مهدی ورزشی بین 38-50 میچرخه و خیلی قبل ترش میگه نت امشب خوب نیست
دقیقه 1:22:00 میگه خیلی دیلی ام
بعد من ا پینگ 90 بازی میکنم
چقدر بازی براش نرمه
چیز خاصی ازش ندیدم
جز کاشته هاش خوبه
بعضی پاساش هم فکر کنم با L3/R3 اگه یادم باشه سلکت میکنه رو بازیکن مد نظر میده خوبه
سویچ کردنش هم خوبه ، چیزی که من هنوز سر در نیوردم
تیمش هم ولقعا یه سرو گردن از من بهتره

من تا 1 ماه پیش تازه زامبروتا 93 گیرم اومد تا قبلش با دی لورنزو 90 بازی میکردم
واقعا ترکیبش خیلی خوبه
ولی بازم چیز خاصی از تاتکیکاش نفهمیدم فقط خیلی هوشیار بازی میکنه با تمرکز بالا هم استریم میکنه هم گیم میزنه
من دیشب داشتم نیمه نهایی و فینال echampions رو میدیدم که خب از اینا تو دنیا بهتر وجود نداره ولی تقریبا هیچکدوم از این قرتی بازیهای اسکیل زدنهای عجیب و غریب رو نداشتن :D
یعنی اگه تو این بابا رو میبینی که کار خاصی نمیکنه دلیل بر بد بودن یا معمولی بودنش نیست.حرفه ای های واقعی هم اکثرا ساده بازی میکنن ولی هم خوب دفاع میکنن هم تو حمله به طرز عجیبی موقعیت سازی میکنن.نهایتا چندتا اسکیل کاربردی هم بزنن

من خودم یه چیزی که دیشب یاد گرفتم اینه که دیدم تقریبا هیچکدوم تکل ایستاده نمیزنن در صورتی که من از وقتی رو حالت advanced بازی میکنم زارت و زوت تکل ایستاده میزدم و با این نت داغون هم حداقل نصفیش نمیگرفت.از امروز دارم زور میزنم که این عادتم رو ترک کنم.

پ.ن:شاتل دیگه ea app رو هم بالا میاره.یعنی کلا دیگه برای هیچی dns نمیخوام.نمیدونم بقیه هم همینطوری شدن یا نه;))

من دیشب داشتم نیمه نهایی و فینال echampions رو میدیدم که خب از اینا تو دنیا بهتر وجود نداره ولی تقریبا هیچکدوم از این قرتی بازیهای اسکیل زدنهای عجیب و غریب رو نداشتن :D
یعنی اگه تو این بابا رو میبینی که کار خاصی نمیکنه دلیل بر بد بودن یا معمولی بودنش نیست.حرفه ای های واقعی هم اکثرا ساده بازی میکنن ولی هم خوب دفاع میکنن هم تو حمله به طرز عجیبی موقعیت سازی میکنن.نهایتا چندتا اسکیل کاربردی هم بزنن

من خودم یه چیزی که دیشب یاد گرفتم اینه که دیدم تقریبا هیچکدوم تکل ایستاده نمیزنن در صورتی که من از وقتی رو حالت advanced بازی میکنم زارت و زوت تکل ایستاده میزدم و با این نت داغون هم حداقل نصفیش نمیگرفت.از امروز دارم زور میزنم که این عادتم رو ترک کنم.

پ.ن:شاتل دیگه ea app رو هم بالا میاره.یعنی کلا دیگه برای هیچی dns نمیخوام.نمیدونم بقیه هم همینطوری شدن یا نه;))
من زیاد دنبال نمیکنم اینا رو فقط پی اچ زین پارسال دیدم . پارسال اسکیل مووی فقط استپ آور میزدن امسال نمیدونم ولی خودم اسکیل میزنم استپ اور با نتم سازگار نیست .یه سوال من خدای تکل ایستاده هستم اینا تکل ایستاده نمیزنن پس چجوری توپ میگیرن .میگم توی راش من بیشتر توی حمله هستم چرا موست اف تکل بهم میده همش :D
خواستی بیا بزنیم ببینی خدای تکل ایستاده کیه :D
تازه تکل دراز کش هم زیاد میزنم :D
اینم نتیجه تکل دراز کش زیاد .البته اسکواد بتل بود:))
Screenshot_۲۰۲۵۰۵۳۰_۰۲۵۵۴۴_Companion.jpg

• Smile
Reactions: hamid_barca
من زیاد دنبال نمیکنم اینا رو فقط پی اچ زین پارسال دیدم . پارسال اسکیل مووی فقط استپ آور میزدن امسال نمیدونم ولی خودم اسکیل میزنم استپ اور با نتم سازگار نیست .یه سوال من خدای تکل ایستاده هستم اینا تکل ایستاده نمیزنن پس چجوری توپ میگیرن .میگم توی راش من بیشتر توی حمله هستم چرا موست اف تکل بهم میده همش :D
خواستی بیا بزنیم ببینی خدای تکل ایستاده کیه :D
تازه تکل دراز کش هم زیاد میزنم :D
اینم نتیجه تکل دراز کش زیاد .البته اسکواد بتل بود:))
نه اینکه نزنن ولی من دیگه خیلی الکی 24 ساعته دستم رو دکمه تکل هست :))
اونا بیشتر صبر میکنن برای لحظه درست ولی من از همون اول بازی فقط دارم لِنگ پرت میکنم ;))

• Smile
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or