EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
ببین مشکلت چیه توپو زیاد میندازن جلو ؟
منم پینگم بین ۷۰ تا ۸۵ هست انیاکی ویلیامز دارم 😁
من مدلم اینه ه توپ چسبیده باشه به پا و راحتی بشه با چپ و راست کردن دفاع جا بذارم
دقیقا بازیکنایی استایل رونی توزز و هم به کارم میاد
هم نمیدونم شاید چون بهش زیاد بازی ندادم ، نظرم اینه وگرنه جلوم میخوره اذیت میکنه
البته من گذاشتمش CAM تو ST تستش نکردم
ولی ترجیح ام بازیکن مرد تو تیمه
میاما 92 و ساوا 92 هم دارم
ولی استفاده نمیکنم

من مدلم اینه ه توپ چسبیده باشه به پا و راحتی بشه با چپ و راست کردن دفاع جا بذارم
دقیقا بازیکنایی استایل رونی توزز و هم به کارم میاد
هم نمیدونم شاید چون بهش زیاد بازی ندادم ، نظرم اینه وگرنه جلوم میخوره اذیت میکنه
البته من گذاشتمش CAM تو ST تستش نکردم
ولی ترجیح ام بازیکن مرد تو تیمه
میاما 92 و ساوا 92 هم دارم
ولی استفاده نمیکنم
کمیستری استایل انجین بالانس رو میبره بالا توپ میچسبه به پای بازیکن ،ولی این زن ها چون قد بلندی ندارن (اصولا هرچی بازیکن دراز تر باشه توپو بیشتر میندازه جلو از پاش البته لنگتی حساب میشه و اندازه گام بزرگتری داره و سرعتش بالاتر میره )نیاز به انجین نداری ،ولی حالا تست کن انجین رو ولی این توقعی داری نت خیلی خفنی میخواد که کم پیش میاد هرکسی داشته باشه من خودمم این سبکی بازی نمیکنم نت با پینگ بالا فقط باید بندازی پشت دفاع گاز بدی 😆

• Like
Reactions: VICE
کمیستری استایل انجین بالانس رو میبره بالا توپ میچسبه به پای بازیکن ،ولی این زن ها چون قد بلندی ندارن (اصولا هرچی بازیکن دراز تر باشه توپو بیشتر میندازه جلو از پاش البته لنگتی حساب میشه و اندازه گام بزرگتری داره و سرعتش بالاتر میره )نیاز به انجین نداری ،ولی حالا تست کن انجین رو ولی این توقعی داری نت خیلی خفنی میخواد که کم پیش میاد هرکسی داشته باشه من خودمم این سبکی بازی نمیکنم نت با پینگ بالا فقط باید بندازی پشت دفاع گاز بدی 😆
دقیقا مشکل نته
من وقتی استام و واران و کاناواراو تورام و سالیبا توتی و چندتا دفاع دیگه رو تو تیم حریف میبینم با این اوضاع نت عزا میگیرم

• Like
Reactions: ultimate team 2
دقیقا مشکل نته
من وقتی استام و واران و کاناواراو تورام و سالیبا توتی و چندتا دفاع دیگه رو تو تیم حریف میبینم با این اوضاع نت عزا میگیرم
میگم با این نتی ما ایرانیا داریم فقط باید بندازیم در بریم من خودم امباپه ۹۳ دارم پلی استایل کوییک نداره توپو هم خیلی میندازه جلو انجین هم میذارم نه اندازه پیس ۹۹ میدوه نه قدرت بدنی خاصی داره عین زن ها تنه میخوره ai خوبی هم نداره انیاکی ویلیامز ۹۳ و اتوئو ۹۴ میذارم خیلی بهترن ولی این سبکی میگی بازی نمیکنم

• Like
بچه ها سوال داشتم...
امروز توی اینستا میچرخیدم یه بلاگر فیفا گفت میشه ماهی ۱۵ تومن از فیفا درآمد داشت با روزی سه ساعت بازی...
واقعا چنین چیزی شدنیه؟یا حتی نزدیک بهش هم میشه؟

بچه ها سوال داشتم...
امروز توی اینستا میچرخیدم یه بلاگر فیفا گفت میشه ماهی ۱۵ تومن از فیفا درآمد داشت با روزی سه ساعت بازی...
کاملا چرت .یکیشون رو ویدئو هاشون رو دیدم کسی هم نت و بازیش خدا باشه اونم نه ۱۵ تومن و نه ۳ ساعت باید با چندتا اکانت بازی کنه هر اکانت هم بالای چهار ساعت باید هم این کاره باشی و فیفا خوشت بیاد صرفا بخوای بخاطر چندرغاز بازی کنی و از فیفا خوشت نیاد مثل کسی میمونه از فلان غذا بدش میاد بعد چند وقت بالا میاره و حالش بهم میخوره

بچه ها سوال داشتم...
کاملا چرت .یکیشون رو ویدئو هاشون رو دیدم کسی هم نت و بازیش خدا باشه اونم نه ۱۵ تومن و نه ۳ ساعت باید با چندتا اکانت بازی کنه هر اکانت هم بالای چهار ساعت باید هم این کاره باشی و فیفا خوشت بیاد صرفا بخوای بخاطر چندرغاز بازی کنی و از فیفا خوشت نیاد مثل کسی میمونه از فلان غذا بدش میاد بعد چند وقت بالا میاره و حالش بهم میخوره
شدنیه ولی نه با فقط 3 ساعت بازی در روز و نه با بازی کردن خالی.هم باید وقت بذاری بازی کنی هم اینکه باید ترید کنی و از اون راه هم سود بدست بیاری.حالا این وسط هر چی بیشتر اکانت داشته باشی خب جمع پولت بیشتر میشه ضمن اینکه شانس بیاری بازیکن تریدبل خوب پک کنی هم بیشتر میشه.حتی آدمهایی هستن که بازیشون خیلی خوبه و پول میگیرن و اکانتو میدی دستش که برات بازی کنه و در عوض رنک یک بیاره.

همینجا هم دوستانی هستن که از فروش کوین پول بدست میارن

شدنیه ولی نه با فقط 3 ساعت بازی در روز و نه با بازی کردن خالی.هم باید وقت بذاری بازی کنی هم اینکه باید ترید کنی و از اون راه هم سود بدست بیاری.حالا این وسط هر چی بیشتر اکانت داشته باشی خب جمع پولت بیشتر میشه ضمن اینکه شانس بیاری بازیکن تریدبل خوب پک کنی هم بیشتر میشه.حتی آدمهایی هستن که بازیشون خیلی خوبه و پول میگیرن و اکانتو میدی دستش که برات بازی کنه و در عوض رنک یک بیاره.

همینجا هم دوستانی هستن که از فروش کوین پول بدست میارن
نمیدونم چرا منو نقل و قول کردی .این بلاگر فیفا که از این تبلیغ ها میکنه میشناسم احتمال زیاد ارش تریسر هست که چنل خرید کوین هم داره ویدئو هاشو دیدم کلی با سامت دروغ میگن ملت هم از هیچجا خبر ندارن باور میکنن تو خودت مثلا ۱۱ وین یا بالاتر میزنی ماهی چقدر کوین مگه در میاری اون روزی سه ساعت که کاملا چرت محضه بخوای چمپ و رایولز و اسکواد بتل بزنی حداقل با سه اکانت خیلی تایم بیشتری از آدم میگیره اونم با این مشکلات اینترنتی بعدشم محاله ۱۵ میل بده .این ادم دنبال کشوندن کژوال جماعت به سمت فیفا هست که کوین ازشون بگیره و بالای ۸۰ تا ۱۰۰ تومن سود بخوره روی هر صد کا بعدشم اینا اصولا بازیشون خیلی سطح پایین هست یک پکیج آموزشی داره که قبلا یک میلیون بود می‌فروخت و میگفت بازیتون از این رو به اون رو میشه درصورتی که وقتی طرف خودش مهارت خاصی در بازی نداره چه علمی داره یاد دیگری بده .

فروش کوین ماهی 15 م؟
کلا هفته ای یه بار جوایز رایولاز ویکند و راش و اسکواد بتله
بازیت خوب باشه پرپرش دسته باالا حساب کنیم که هفته 1 م کوین گیر آدم بیاد (که نمیاد)
به قیمت قدیم میشد 30 دلار
که 4 هفته اش میشه 120 دلار
تازه باید همچین فردی در سطح دایو 1 یا الیت باشه و ویکند 15 بازیو ببره
و هر هفته تو پک ها بازیکن تریدبل خوب بده مثلا من کل 45 روز اخیر 700 تا کوین در اوردم با امباپه ای که بهم داد شد 1100 تا
نهایت الان 16 دلار 1 م کوین باشه
خلاصه 45 روز زحمت مساویست با 20 دلار پر پرش که میشه 2 میلیون تومان
تنها راه پولدار شدن خرید و فروش بازیکنه که استعداد میخواد
که مثلا من 2 تا پیدا کردم
یکی makengo بود که خودم خریدم 11 تا یه دوره تا 38 رفت ( البته برای خودم خریدم ، الان 20 تاست)
یکی هم هاتو بود که از 250 تا یه دوره 250 تا شد
یعنی اگه 10 تا هاتو میخریدی میشد 250 تا میفروختی 2500 که با قیمت کوین اون زمان که یه دوره 1 م 38 دلار بود 95 دلاری تو 2 هفته داشت

فروش کوین ماهی 15 م؟
کلا هفته ای یه بار جوایز رایولاز ویکند و راش و اسکواد بتله
بازیت خوب باشه پرپرش دسته باالا حساب کنیم که هفته 1 م کوین گیر آدم بیاد (که نمیاد)
به قیمت قدیم میشد 30 دلار
که 4 هفته اش میشه 120 دلار
تازه باید همچین فردی در سطح دایو 1 یا الیت باشه و ویکند 15 بازیو ببره
و هر هفته تو پک ها بازیکن تریدبل خوب بده مثلا من کل 45 روز اخیر 700 تا کوین در اوردم با امباپه ای که بهم داد شد 1100 تا
نهایت الان 16 دلار 1 م کوین باشه
خلاصه 45 روز زحمت مساویست با 20 دلار پر پرش که میشه 2 میلیون تومان
تنها راه پولدار شدن خرید و فروش بازیکنه که استعداد میخواد
که مثلا من 2 تا پیدا کردم
یکی makengo بود که خودم خریدم 11 تا یه دوره تا 38 رفت ( البته برای خودم خریدم ، الان 20 تاست)
یکی هم هاتو بود که از 250 تا یه دوره 250 تا شد
یعنی اگه 10 تا هاتو میخریدی میشد 250 تا میفروختی 2500 که با قیمت کوین اون زمان که یه دوره 1 م 38 دلار بود 95 دلاری تو 2 هفته داشت
یادمه اشکان یکی دو سال پیش زومجی یک ویدئو گرفته بود با مرتضی منتظر الظهور و خواهر زاده ش که آخرین مسابقات رسمی که تحت التیمیت نبود قهرمان شده بود فکر کنم فیفا ۱۶ یا ۱۷ قبل نوید برهانی .اون موقع که هنوز رئیسی زنده بود دلار ۳۸ اینا بود مرتضی گفت یک سری از این چنل هایی که واسطه هستن کوین میخرن از ایرانی میفروشن به خارجی بالای یک میلیارد در ماه سود خالص دارن ،امثال این ارش تریسر .والله قسم من نه ناراحت میشم کسی ۱۵ میل در بیاره نه میسوزم ولی این جماعت دنبال دوز و دغل هستن واسه سود بیشتر دنبال دروغگویی هستن ،اصلا هم سیر نمیشن هرچقدر سود کنن بازم بیشتر میخوان

• Like
یادمه اشکان یکی دو سال پیش زومجی یک ویدئو گرفته بود با مرتضی منتظر الظهور و خواهر زاده ش که آخرین مسابقات رسمی که تحت التیمیت نبود قهرمان شده بود فکر کنم فیفا ۱۶ یا ۱۷ قبل نوید برهانی .اون موقع که هنوز رئیسی زنده بود دلار ۳۸ اینا بود مرتضی گفت یک سری از این چنل هایی که واسطه هستن کوین میخرن از ایرانی میفروشن به خارجی بالای یک میلیارد در ماه سود خالص دارن ،امثال این ارش تریسر .والله قسم من نه ناراحت میشم کسی ۱۵ میل در بیاره نه میسوزم ولی این جماعت دنبال دوز و دغل هستن واسه سود بیشتر دنبال دروغگویی هستن ،اصلا هم سیر نمیشن هرچقدر سود کنن بازم بیشتر میخوان
حالا یه سوال به نظرت 100 بدم این بازیکنو آپگریت کنم
https://www.futbin.com/25/player/56194_79_91_100_269_259_273/jordy-makengo
قیاسش با نونو مندز 93
EA FC 25 Compare Makengo | FUTBIN
البته بیشتر دوست داشتم cdm بشه نه cam
این 2 تا هم میتونم آپگرید کنم
https://www.futbin.com/25/player/49219_217_251_262_273/renato-palma-veiga
و
Fernando Hierro Ruiz Icon EA FC 25 - 92 - Rating and Price | FUTBIN

دفاع خودم هم اینه
از راست به چپ
دی لورنزو ناپولی 90
دفاع وسط ها
کاناوارو 91
تورام 88 آپگرید شده
(پاوارد 92 تعویضی)
دفاع چپ
فعلا ماکنگو 89 و زی روبرتو 90

(فرناندو هیرو جلوم میخورد اوایل فیفا اذیت میکرد)

حالا یه سوال به نظرت 100 بدم این بازیکنو آپگریت کنم
https://www.futbin.com/25/player/56194_79_91_100_269_259_273/jordy-makengo
قیاسش با نونو مندز 93
EA FC 25 Compare Makengo | FUTBIN
البته بیشتر دوست داشتم cdm بشه نه cam
این 2 تا هم میتونم آپگرید کنم
https://www.futbin.com/25/player/49219_217_251_262_273/renato-palma-veiga
و
Fernando Hierro Ruiz Icon EA FC 25 - 92 - Rating and Price | FUTBIN

دفاع خودم هم اینه
از راست به چپ
دی لورنزو ناپولی 90
دفاع وسط ها
کاناوارو 91
تورام 88 آپگرید شده
(پاوارد 92 تعویضی)
دفاع چپ
فعلا ماکنگو 89 و زی روبرتو 90

(فرناندو هیرو جلوم میخورد اوایل فیفا اذیت میکرد)
بنظرمن همون نونو منش (تلفظش به پرتغالی اینه )رو بذار برای اوو کوین نده .من خودم فقط اوو هایی میزنم که پیس رو میبره بالا وگرنه اوو همینجوری بدون پیس بزنی اورال کارتت رو میبره بالا در نتیجه سری های بعدی اووه میده پیس میبره بالا نمیتونی بندازیش داخل اون اوو

• Like
Reactions: omiid72 and VICE
بچه ها سوال داشتم...
میشناسم دو سه نفرو در میارن تا 20 بسته به شانس ولی 5 تا اکانت دارن , رو همشون هم دیو 1 و رنک بالا میشن تو چمپ :D
کلا چشم و دست نمی مونه برات نمی ارزه ..

نمیدونم چرا منو نقل و قول کردی .
چون گفتی چرته دیگه تو رو هم نقل قول کردم که بگم میشه ولی چیز ساده ای نیست و کار هرکسی هم نیست بتونه همچین پولی ماهیانه در بیاره....ولی از شدن میشه

چون فقط پول در آوردن از راه بازی کردن نیست و راههای دیگه ای هم داره

• Like
Reactions: milad3d
چون گفتی چرته دیگه تو رو هم نقل قول کردم که بگم میشه ولی چیز ساده ای نیست و کار هرکسی هم نیست بتونه همچین پولی ماهیانه در بیاره....ولی از شدن میشه

چون فقط پول در آوردن از راه بازی کردن نیست و راههای دیگه ای هم داره
این روشهایی هم که بدون بازی هست ترید و ایوست هست که اون حرفه ای هاش مفت سیگنال نمیدن و پول بابتش میگیرن ولی صد در صد سود ده نیست و گاهی ضرر ده هم هست

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or